dider Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Etykieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dider Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Stoucik już leżakuje więc przyszła pora go przystroić: Edytowane 19 Marca 2015 przez Mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 IBU 13 rozumiem, ale 5 ABV z BLG 33 to już jakaś magia Reszta jak zawsze na poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 OOO co za uchybienie, wielkie dzięki spostrzeżenie Już poprawiam Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luqas van Dred Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 W sobotę butelkuję American Pale Ale i stworzyłem taką oto etykietę. Ernest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Nie no Koledzy... Śledzę ten wątek i co jakaś wrzuta nowej etykiety to mi "szczena" opada i nie wiem co jeszcze. Szacunek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Kolejna moja etykietka, prosta, zwykła. Dedykowana do piwa torfowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Jestem graficznym inwalida Jakies porady, badz poradniki dla mnie, najlepiej pod gimpem, bo uzywam Ubuntu. Chcialbym sam robic,ale niestety nie umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitchhiker Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Nowa wersja etykiety Psze-Kozy:(S)PA: Grodziskie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Stout Grodziskie - Jedna noc w Nowym Porcie beu i Mały 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 #8 BIPA "Chmielony Czarnuch" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Drwal - APA nms007 i adamsky 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. azbest Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Kolejny projekt cml, Ernest, Usiu i 3 innych 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 To IPA Grodzisz widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzeju Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Licho - APA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Ciężko dobrać kolor czcionki na dole by było bardziej czytelnie;/ Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez zielczi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżazder Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ciężko dobrać kolor czcionki na dole by było bardziej czytelnie;/ @zielczi, pokombinuj coś z półprzezroczystym tłem pod tekstem, może być nawet z gradientem przechodzącym w przezroczystość. Coś takiego mam na myśli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Czarny obszar na dole z odpowiednim mieszaniem warstw. Może to być warstwa z gradientem, żeby to było płynne. Może być po prostu czarny półprzeźroczysty pasek/prostokąt żeby wyodrębnić obszar tekstowy. Czasem pomaga delikatny obrys wokół liter. Czasem nałożenie odpowiednio dużego cienia na warstwę z tekstem da taki nieregularny zaciemniony obszar poprawiający czytelność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udarr Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Moje paintowe etykiety - pierwsze pięć warek, ostatnia warka dopiero ma planowany rozlew, przedostatnia dopiero co rozlana więc etykiet i rl zdjęć jeszcze nie ma, a te co powstały drukowałem na papierze samoprzylepnym. Jak będzie kiedyś chwila to muszę zasiąść porządnie do gimpa i nauczyć się obsługi co by nie robić takiej biedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beu Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 cml i Deathhammer 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajosq Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 beu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 @@zielczi nawet chuck by nie rozczytał co to za piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 zielczi, wygrałeś konkurs na jedną z najgorszych etykiet jakie widziałem w tym wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi