Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. garot Opublikowano 18 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Moja nowa etykieta do piwa Gose: Konstoi, zasada, monodem i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Piwo fermentuje od tygodnia a mi wreszcie udało się skłonić AI do wygenerowani agrafiki w dużej cześci odpowiadającej moim potrzebom/ wyobrażeniom. Daty warzenia i butelkowania do pogrubienia widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Fajna. Które AI? Ja zawsze największy problem mam ze znalezieniem w darmowych programach grafiki, która mi siedzi w głowie. Jak będę pamiętał to wrzucę później jakieś swoje etykiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 36 minut temu, wizi napisał(a): Które AI? Adobe Firefly po komendzie: "rolnik z wąsami i mnich z brodą pija piwo zwróceni do siebie twarzami linoryt". punix i Dawid Szatan 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi