korzen16 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 zrobilam maly tutorial jak "postarzyc" obrazek w darmowym programie - GIMPIE Gimpa znam i nie "boje" się go tak, jak Photoshopa - zasłużony plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 PIPA stan46 i slotish 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoZjarany Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Na fermentujące piwo miodowe Menhir Miodowy stan46 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 zatwierdzona przez Szwagra Mrs. Brown Udo Grubbe i stan46 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 bociek - fajna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 zatwierdzona przez Szwagra Mrs. Brown Bardzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Całkowita nowość, naturalnie kto jest zainteresowany dodaniem napisów i obróbką, zapraszam na PW po oryginał. Nazwę zawdzięczam Żonie, ponieważ stwierdziła, że jak to Doppelbock i dość mocny, to po nim można szybko odlecieć , więc skojarzenia trafne i jako że styl niemiecki to stąd też te małe messerschmitt'ki nad głową koźlaka-łobuziaka (wykrzykuje coś, piwo rozlał i ktoś mu limo zrobił). Wymagane napisy to Doppelbock (albo Koźlak Dubeltowy) Aviator, moc 7,91%, piwko dziś poszło w butelki. korzen16 i WiHuRa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Pochwal się kto tworzy te rewelacyjne grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 A to tylko ja , najpierw akwarelą, potem tuszem wykończenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Przydałby mi się taki talent, ehhh..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 To tak w stylu Flying Doga trochę..świetne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 To ja się swoimi pochwale: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkor Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Full profeska, winszuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 To ja się swoimi pochwale: Mistrzostwo, podoba się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Dziś Żona wymyśliła coś takiego-poniżej, to etykietka do Honey Pomelo Ale, moja teoria jest taka: gdzieś w kniei przed wiekami pszczoły nie znalazły pyłku, ale trafiło im się duże pomelo miodowe, które właśnie niosą do ula, dlatego nazwa Pomelowy Ul i stylizacja na postarzony papier prawie (pierwotnie tylko czarny tusz). Cml i Hap dziś odebrali to piwko do oceny, bez etykietki niestety. Z koźlakiem na razie zastój, nie pasuje mi żadna czcionka, ani układ. Edytowane 28 Grudnia 2013 przez Bogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udo Grubbe Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 A oto moje "dzieło". Moja pierwsza etykieta i w ogóle praca w Photoshopie, więc uprasza się o podejście z rezerwą stan46 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Mnie się podoba, choć jak dla mnie, za dużo informacji. Aviator'a zrobiliśmy tak na razie, jak ktoś ma pomysły, etc, proszę o PW. stan46 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Slotish, dla mnie ilość informacji jest całkiem ok. Kompozycyjnie nie mam nic do zarzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 @Udo Grubbe - a może taki układ: ? Wydaje mi się bardziej zwarty Jeśli Ci się podoba to "feel free" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 A oto moje "dzieło". Moja pierwsza etykieta i w ogóle praca w Photoshopie, więc uprasza się o podejście z rezerwą Może nie jest to jakaś rewelacja, ale może w tym stylu idz: ps. Coś mnie tak jakoś na pomaganie dziś wzięło ale oczywiście nie chcę by ktoś odbierał jako hejowanie czy (nie daj Boże) wywyższanie się na innymi - po prostu uznałem, że jeśli mogę pomóc (bo mam odpowiednie możliwości i "warsztat") to pomagam slotish, pablo i cml 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udo Grubbe Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 "@Udo Grubbe - a może taki układ:...." Inspirujące, podoba mi się umiejscowienie procentów i temperatury. Dziękuję. A tym czasem american stout. stan46 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Etykieta wykonana dla kolegi Quentin stan46, WiHuRa i pablo 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Nazwa moja , piwo wspólnie z bratem we Wrocławiu ( Kiełczowie ) uwarzone , etykieta od nms007 ) genialna w mojej opinii ) To już jest kolaboracja szeroka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Niezbyt szlachetny minimalizm, naćkane za dużo tekstu, ponieważ dopiero zaczęło bulkać mam jeszcze czas na poprawki (głównie interlinie). edit: żeby nie śmiecić zbytnio Panta Rei - ale kolorowa drukarka to na bogato! Szybka korekta (potem ew. skrócenie nazwy drożdży o producenta czyli oszczędzam jedną linię i rezygnacja z italików w dwóch pierwszych linijkach): edit 2: wersja trzecia i najpewniej ostateczna Edytowane 31 Grudnia 2013 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi