Jacki Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Czesław, gratuluję! Mam nadzieję, że tym razem uda się kupić Grand Chempiona w Sokółce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Części piwowarom już gratulowałem osobiście, reszcie też chciałbym złożyć gratulację, zwłaszcza zdobywcy Grand Championa, a także podziękowania dla organizatorów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Też bym sobie życzył aby dzień po wynikach opracowali już etykietę, szkło oraz parametry przed warzeniem. Niestety póki co jak zawsze będzie to publikowane w czasie. Do grudnia daleko a projekt etykiety zazwyczaj jakoś tydzień przed premierą sie pojawiał. A widzisz tego nie wiedziałem. Zazwyczaj etykieta jest najpierw, żeby była gotowa jak produkt jest też gotowy-widocznie Żywiec może sobie na to pozwolić. Niemniej jednak, wiadomo jakie były parametry zwycięskiego piwa, więc można je podać do szerszej wiadomości i gdybać czego się spodziewać. I już jest informacja w sieci: http://finanse.wp.pl/kat,104124,opage,4,title,Znamy-najlepsze-piwo,wid,15736260,wiadomosc.html?ticaid=110c74#opinie choć opinie przerażają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celdur Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Gratulacje dla wszystkich! I już jest informacja w sieci: http://finanse.wp.pl...d=110c74#opinie choć opinie przerażają. W takich serwisach zawsze wypowiadają się "specjaliści". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 A widzisz tego nie wiedziałem. Zazwyczaj etykieta jest najpierw, żeby była gotowa jak produkt jest też gotowy-widocznie Żywiec może sobie na to pozwolić. Niemniej jednak, wiadomo jakie były parametry zwycięskiego piwa, więc można je podać do szerszej wiadomości i gdybać czego się spodziewać. Wczoraj konkurs a dzisiaj juz ma być info o etykiecie i szkle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 gratulacje dla zwycięzców, zwłaszcza Dagome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Gratulacje dla laureatów, a szczególne dla GC - Czesława Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Gratulacje dla wszystkich nagrodzonych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszemas Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Gratulacje dla zwycięzców, nie mogę się doczekać zwycięskiego piwa!!! Oby żywiec go nie położył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 (edytowane) Gratulacje dla laureatów i GCH! Edytowane 17 Czerwca 2013 przez kolomar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franc Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Gratulacje dla nagrodzonych ! Dzięki Dziatkowi i .........- niestety nowo poznanego imienia kolegi nie zapamiętałem - za poczęstowanie swoim marcowym piwem ! Oba mają niezapomniany smak ! A pomyśleć kiedyś nie lubiłem tego piwa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogodar Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Ode mnie również gratulacje dla wszystkich zwycięzców. Pragnę także podziękować obecnym piwowarom domowym za rewelacyjne piwo i jeszcze lepszą atmosferę. Bawiliśmy się świetnie i na pewno przyjedziemy za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 CZESLAW witam wśród GCH, serdeczne gratulacje. Gratulację dla zwycięzców, w takim tłoku wygrać to naprawdę sukces. Rafek00 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Gratulacje dla nowego GCH!!!, oraz dla wszystkich laureatów. Przy takiej ilości startujących wejście do finału to już sukces... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 wejście do finału to już sukces... Ale kto wszedł nie wiemy Nie wiem kiedy ogłoszą listy finalistów, może ktoś ma jakieś informacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Listy finalistów nigdy nie było. Każdy dostanie metryczkę i dowie się, jakie zajął miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Gratulacje dla wszystkich startujących, tych będących na Festiwalu, w szczególności dla laureatów, no i wielki szacun dla Czesława - Gratulacje !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców oraz podziękowania za miłe spotkanie przy kufelku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Gratulacje dla zwycięzców PS. rewolucja kroczy dalej i ponownie zwyciężyła.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Równie gratuluję wszystkim laureatom, a w szczególności nowego GCH - wielkie brawa, czekamy na recepturę i oczywiście Mikołajowe piwo rewolucja kroczy dalej i ponownie zwyciężyła.... a tobie co się znowu nie podoba....... hejter jeden!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 (edytowane) Listy finalistów nigdy nie było. Każdy dostanie metryczkę i dowie się, jakie zajął miejsce. Zarówno rok temu jak i dwa była przecież lista finalistów. np z 2012: http://www.pspd.org....lisci-x-kpd.pdf edit: I raczej co najmniej pierwszych 6 miejsc pewnie będzie upublicznione ze względu na puchar PSPD. Edytowane 16 Czerwca 2013 przez kantor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 (edytowane) Przed chwilą wróciłem Nie powiem żebym był zadowolony, festiwal jednak jest nastawiony na zarabianie pieniędzy! Giełda największa jaką widziałem ale niestety była to całkiem osobna impreza z potańcówką, i dobrze nie ma co żałować. Jedzenie niebotycznie drogie, teren mały, a zwiedzanie browaru żenada. Forma festiwalu też zostawiała dużo do życzenia, dużo piw szybko znikało i nie dało rady się ich napić, obsługa w ogóle nie wyedukowana często nie widzieli co mają na kranie, nie rozróżniali IPA od Belgów, jakby z ulicy ich wzięli i kazali piwo sprzedawać... ale wiadomo nie można mieć wszystkiego. Nie którzy ludzie na festiwalu bili szczyt chamstwa ale to swoją drogą. Spotkanie z Wami piwowarami domowymi oraz rzemieślniczymi najcenniejsze było o czym pogadać, a także spotkać was na żywo i za to wielkie dzięki bo tak nie było by tam co robić na dobrą sprawę Rozdanie GCH też bez zbytniej pompy (z poprzednich lat na zdjęciach i z opowieści słyszałem że było perełką i huczne) ale podejrzewam, że wina to nieobecności zwycięzcy. Eh... mam nadzieję że następnym razem tylko będzie to trochę lepiej wyglądać, ale podejrzewam że i tak tam wrócę za rok Gratulacje dla wszystkich zwycięzców! Czekam na szczegółowe wyniki Edytowane 16 Czerwca 2013 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Gratulacje Dagome! Gratulacje również dla pozostałych laureatów. Nie było łatwo. Też jestem ciekawy dalszych miejsc, ale chyba musimy się uzbroić w cierpliwość... Dzięki również za świetną zabawę, super towarzystwo i ciekawe piwa. Dlaczego tylko ten czas tak szybko tam biegł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi