Ignac99 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Ja niestety, ze względu na posiedzenie Zarządu PSPD muszę zrezygnować z wyjazdu. Odpada wena i 1/2 weny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Staś gratulacje i takich samych albo i większych sukcesów w Warszawskim KPD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Gratulacje Staś, wiedziałem, że dziś odstrzelisz znów od reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Stasiek jeszcze raz gratulacje :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Są gdzieś zamieszczone wyniki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Trochę to dziwne. Skoro gratulujecie Staśkowi (ja również), to znaczy, że znacie wyniki i moglibyście się podzielić tą wiedzą. Nie każdy mógł być w Cieszynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Nie znam pelnych. Wiem tylko, ze Stasiek zgarnal pierwsze miejsce :-) pelne pewnie sie pojawia lada chwila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Trochę to dziwne. Skoro gratulujecie Staśkowi (ja również), to znaczy, że znacie wyniki i moglibyście się podzielić tą wiedzą. Nie każdy mógł być w Cieszynie. Pewnie niebawem ogłoszone zostaną wyniki. Ja miałem nieoficjalną informację o jednym miejscu na pudle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Gratulacje dla Staśka, przeskoczył mnie z czwartego miejsca (w zeszłym roku), mnie się poszczęściło z innym porterem wskoczyć na drugie miejsce.(niestety nie pamiętam kto był trzeci). Poza tym świetna impreza, brzuch mnie boli od śmiechu. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telek Opublikowano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Oficjalnie: 1 Jacek Stachowski 2 Łukasz Jajecznica 3 Mateusz Kupracz 4 Szymon Kierszniowski 5 Janusz Chrapek 6 Piotr Kulpa 7 Tomek Witt 8 Andrzej Jendrzejski 9 Jerzy Miler 10 Mariusz Bystryk 11 Janusz Ściebura Raz jeszcze wszystkim gratuluję i pozdrawiam z dziedzińca Brackiego Browaru Zamkowego (właśnie złapałem zasięg). Stasiek od Brackiego Browaru Zamkowego dostał dodatkowo dwulitrową firmową butlę z krachlą. Dyplomy dla tych finalistów którzy nie dotarli do Cieszyna wyślemy pocztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Gratuluję wszystkim finalistom a w szczególności Staśkowi. Niesamowicie cieszę się z trzeciego miejsca i żałuję, że nie pojechałem do Cieszyna. Idę do piwniczki uczcić to porterem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Gratulacje dla zwycięzców, a podziękowania dla organizatorów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Staś turbo gratulacje , teraz nie odgonisz się od wszystkich miłośniczek porteru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moria Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 (edytowane) Wielkie gratulacje i od nas dla wszystkich finalistów Staś: gratulacje pierwszego miejsca. Banita: kiedy testujemy znowu te twoje piwka? Edytowane 8 Września 2013 przez moria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Gratulacje !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Dzięki! Taak... to ten sam porter którego wysłałem rok temu. Widać rok leżakowania dobrze mu zrobił. Gratulacje pozostałym laureatom. No i generalnie dzięki wszystkim za super atmosferę w jakiej było mi dane spędzić ten weeknd. :beer: Zdjęć oczywiście parę zrobiłem, wrzucę do galerii może jutro, jak tylko je trochę obrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Również dołączam się gratulacji zwłaszcza, że konkurencja była niemała. Wielkie podziękowania dla Ignaca za zorganizowanie wycieczki i niezapomniane przeżycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiazkowiec Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Gratulacje dla zwyciężców a w szczególności dla Staśka. Lukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Zaslużone gratulacje dla zwycięzców ale i dla wszystkich startujących , że Wam się chciało powalczyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_bychu Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Gratulacje dla laureatów !!!! :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Gratulacje dla podiumowców. Wycieczka do Radasa fajna, zwłaszcza transport busem Pogoda nam dopisała przez weekend. Ekipa jak zawsze zacna. W niedzielę odwiedziliśmy Kohutka, zjedliśmy obiad, wydaliśmy wszystkie koruny, zwiedziliśmy browar, zaprosiliśmy piwowara na zlot do Milicza, bardzo się ucieszył, mam telefon więc będziemy działać. Okazuje się, że piwowarzy z okolic spotykają się co jakiś czas. Browar fajny, otwarta fermentacja, tanki poziome. Podejrzeliśmy trochę rozwiązań. Ogólnie weekend spędzony bardzo miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Dorzuciłem kilka zdjęć do galerii. Jest też kilka z wizyty u Kohutka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Gratulacje dla medalistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twitt Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 tradycyjne pokonkursowe pytanie: kiedy będą metryczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi