Krzyżak Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 (edytowane) ... Edytowane 19 Października 2021 przez Krzyżak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Lepiej dołożyć trochę i kupić od Patryka z OLX Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekGaaD Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 (edytowane) 6 minut temu, skazi napisał: Co do jakości to się nie wypowiem, ale na Ali masz to samo za ok. 190zł. To sprawdź jeszcze koszt przesyłki i dolicz opłaty Edytowane 19 Października 2021 przez WojtekGaaD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżak Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 3 minuty temu, WojtekGaaD napisał: To sprawdź jeszcze koszt przesyłki i dolicz opłaty Wysyłka z Czech 3,40 zł. Innych opłat brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekGaaD Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 3 minuty temu, Robert87 napisał: Lepiej dołożyć trochę i kupić od Patryka z OLX Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka Wiem, że Patryka warto ale teraz to "trochę" to praktycznie drugie tyle. Ciekawi mnie jak to śrutuje nie zależy mi na szybkości wszystko mi jedno czy 10kg pośrutuję w 2 minuty czy 10 minut czy nawet 15 a 570 + wysyłka to już sporo. 1 minutę temu, Krzyżak napisał: Wysyłka z Czech 3,40 zł. Innych opłat brak. Zapodaj linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżak Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Proszę LINK WojtekGaaD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekGaaD Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 (edytowane) 24 minuty temu, Krzyżak napisał: Proszę LINK Dzięki Niestety opinie na samym aliexpres kiepskie pomijając rdzę na wałkach problem z utrzymaniem szczeliny bo z tego co widzę drugi wałek na mimośrodzie. Dlatego pytam czy ktoś już kupił coś podobnego i może się wypowiedzieć' co do jakości śrutowania. Edytowane 19 Października 2021 przez WojtekGaaD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skazi Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 (edytowane) 2 minuty temu, WojtekGaaD napisał: Niestety opinie na samym aliexpres kiepskie pomijając rdzę na wałkach problem z utrzymaniem szczeliny bo z tego co widzę drugi wałek na mimośrodzie. Dlatego pytam czy ktoś już kupił coś podobnego i może się wypowiedzieć' co do jakości śrutowania. To tu masz z lepszymi opiniami https://aliexpress.com/item/4000460232752.html Z resztą gwarantuję że z Allegro to dokładnie to samo, też chińczyk sprzedaje tylko że wysyłka z Niemiec. Edytowane 19 Października 2021 przez skazi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekGaaD Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 1 minutę temu, skazi napisał: To tu masz z lepszymi opiniami https://aliexpress.com/item/4000460232752.html Z resztą gwarantuję że to z Allegro to dokładnie to samo, też chińczyk sprzedaje tylko że wysyłka z Niemiec. Ja wiem, że to jest to samo pytam tylko czy ktoś z forum już testował. To praktycznie 1/3 ceny Patryka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skazi Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 5 minut temu, WojtekGaaD napisał: Ja wiem, że to jest to samo pytam tylko czy ktoś z forum już testował. To praktycznie 1/3 ceny Patryka. Był tu na forum już jakiś temat o tych chińskich śrutownikach, ale nie mogę go znaleźć. Być może w tamtym temacie jest jakiś użytkownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 A partyki nie rdzewieją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekGaaD Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 23 minuty temu, skazi napisał: Był tu na forum już jakiś temat o tych chińskich śrutownikach, ale nie mogę go znaleźć. Być może w tamtym temacie jest jakiś użytkownik. Znalazłem też czytałem i nie mogłem się doszukać 9-10 strona o Patryku: Kolega @skybertposiadał i używał może potwierdzi czy nadal jest zadowolony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżak Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Za tą kasę, to bym brał w ciemno. Co najwyżej można wstawić tulejki z brązu żeby wałki alumienium za szybko nie wyrobiły. Tuning za 50zł i śrutownik na lata. Rdzą nie ma co się przejmować. Trzymać w suchym w razie co przemyć kw. fosforowym i git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekGaaD Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 26 minut temu, Krzyżak napisał: Za tą kasę, to bym brał w ciemno. Co najwyżej można wstawić tulejki z brązu żeby wałki alumienium za szybko nie wyrobiły. Tuning za 50zł i śrutownik na lata. Rdzą nie ma co się przejmować. Trzymać w suchym w razie co przemyć kw. fosforowym i git. Cena z kuponem 181,31 złych DHL 7dni - mam jednak obawy co do regulacji szczeliny na tym mimośrodzie a dokładnie czy raz ustawiona będzie stała i się nie przestawi i twardość wałków bo jak są ze zwykłej stali to mogą brudzić słód i się ścierać a opiłków w słodzie też bym nie chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżak Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł76 Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Cześć. Może to jakiś błąd w opisie, ale zobaczcie szczegóły techniczne: Dane techniczne: Pojemność: 1L Rozmiar opakowania: 290*240*120mm / 11.4*9.4*4, 7in Waga opakowania: 3358g / 7.4lb . Jeden litr - jeśli chodzi o zasyp tego śrutownika, to wychodzi na to, że to jakaś miniaturka. Rozmiar opakowania, do samodzielnego złożenia - co podkreślają w aukcji, tez nie napawa optymizmem. Waga to ok. 3,5 kg, "Patrykowy" chyba waży coś około 13 kg. Pozdrawiam, Paweł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżak Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Z tą pojemnością to chyba jest pomyłka. Nie ma tam wszystkich potrzebnych wymiarów do jej obliczenia ale szacuje, że ma około 2,5-3l. Dla browaru domowego w zupełności wystarczy. Powiększyć kosz zawsze można jak ktoś ma potrzebę. Masa jest mała, bo korpus z alumienium, ważą tylko wałki. Cały montaż to wkręcenie 8 śrubek. Każdy niech sam decyduje czy wydać 200zł czy 600zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkus Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 ....Waga to ok. 3,5 kg, "Patrykowy" chyba waży coś około 13 kg. Pozdrawiam, Paweł.Patryk na olx podaje:- ciężar maszynki to ponad 5 kg, zapewnia to stabilną pracę urządzeniaWystarczy sprawdzić, po co tworzyć takie mity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koora Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Tanie chmiele napatoczyły mi się podczas przeglądania olx https://www.olx.pl/d/oferta/chmiel-marynka-sybilla-perle-magnum-CID757-IDMloRN.html 8zl/100g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 1 godzinę temu, Koora napisał: Tanie chmiele napatoczyły mi się podczas przeglądania olx https://www.olx.pl/d/oferta/chmiel-marynka-sybilla-perle-magnum-CID757-IDMloRN.html 8zl/100g Z uprawy domowej, mielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koora Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 No cóż. Cena czyni cuda.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sven Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 (edytowane) Jeżeli ktoś zamierza kupić książkę "Wybierz sobie piwo. Przewodnik po stylach piwnych" to można ją kupić w dobrej cenie czyli 44,45zł w tym kurier Inpost, za darmo Cenę 44,45zł uzyskamy za pomocą kuponu zniżkowego sprzedawcy 15% czyli 10,5zł oraz używając dodatkowo kuponu Shopee na pierwszy zakup czyli dodatkowa zniżka 15zł https://shopee.pl/Wybierz-sobie-piwo.-Przewodnik-po-stylach-piwnych-i.564532599.13034285714 Edytowane 10 Listopada 2021 przez Sven tytul ksiazki gowain i Robert87 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekGaaD Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 (edytowane) kto pierwszy ten lepszy: https://www.olx.pl/d/oferta/kegi-coca-cola-uzywane-CID619-IDKGeTC.html#0724c5e500 pinlock i nie widać dekli czy są z zaworem bezpieczeństwa ale cena i tak atrakcyjna Edytowane 10 Listopada 2021 przez WojtekGaaD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zestaw do wyszynku na OLX za 500zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejJanusz Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Bardziej przemysłowa skala i nie allegro, ale może kogoś zainteresuje linia do rozlewu do puszek https://licytacje.komornik.pl/Notice/Details/547097 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi