kantor Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Z profilu Festiwalu Birofilia wynika, że już przyszły piwa od 288 piwowarów, jak widać restrykcyjny regulamin nikogo nie zniechęcił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Po jakim czasie otrzymujecie meila że przesyłka dotarła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 2-3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglez Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Według Poczty moja paczka doszła we wtorek, a potwierdzenia na mailu nie mam do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Byłam dzisiaj w Żywcu. Pani Małgosia i inne osoby, troją się i dwoją,żeby to wszystko ogarnąć. Proszę uzbroić się w cierpliwość. O uszkodzonych(stłuczki) paczkach, nadawcy są informowani na bieżąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoszeń wg systemu mamy ok. 300, a piw ponad 700, z czego większość przyszła w ostatnich 10 dniach. Ich rozpakowanie i kodowanie trochę potrwa. Proszę więc uzbroić się w cierpliwość, bo to teraz bardzo żmudna praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Po jakim czasie otrzymujecie meila że przesyłka dotarła? Info dotarło, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loetz Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Does anyone have the IBAN and BIC for the payment? I'm sending money from outside of Poland, so simply having the account number isn't enough. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takijiro Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 For Poland IBAN is PLNN NNNN NNNN NNNN NNNN NNNN NNNN 28 signs in total, so it should be PL55154011312113620052720001 and bank branch SWIFT code should be: EBOSPLPW122 as it is in Rzeszów. Tadzik i loetz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 102 RISy i 116 BIPA zgłoszone do Żywca rzeźnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Można się było tego spodziewać, ale liczby i tak robią wrażenie, prawie 800 piw, sędziowie nie będą mieli łatwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury fermentaThor Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) to prawda, liczba piw robi wrażenie Edytowane 3 Czerwca 2014 przez ponury fermentaThor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Jak wygląda "utylizacja" tych piw po konkursie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 184+119=303...a ja z piątku wieczorem mam numerek 311...pełne WOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 A jak z potwierdzeniami o dostarczeniu piwa? Dostaliście? Moje piwa dotarły we czwartek i do tej pory cisza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belze Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Moje dotarły we czwartek, w niedzielę dostałem maila z potwierdzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buli Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 To kiedy mamy eliminacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Rzeźnia Proszę Państwa. Finał to pikuś, eliminacje dla sędziów to dopiero jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Trzymam kciuki za kolegę Loetza z Austrii, wystawia piwo m.in. w CDA. Będzie na festiwalu więc tym bardziej żałuję, że w tym roku nie mogę przyjechać. loetz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwzd Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Moje dotarły we czwartek, w niedzielę dostałem maila z potwierdzeniem. Moje "we" piątek a potwierdzenia brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ludzie! W co drugim temacie jest napisane, że piwowarstwo uczy cierpliwości, a tu taki lament. Liczba paczek jest przeogromna. Miliard roboty. Luźno. Po tym poście: Pani Małgosia i inne osoby, troją się i dwoją,żeby to wszystko ogarnąć. Proszę uzbroić się w cierpliwość. O uszkodzonych(stłuczki) paczkach, nadawcy są informowani na bieżąco. powinniście być spokojni, ze paczka dotarła, Twoja paczka jest jedną z ok. 300 (trzystu!) sztuk. Ja dostałem powiadomienie wczoraj, a paczka w Żywcu była w zeszły wtorek, także trochę to trwa, ale kompletnie nie ma się co dziwić Usiu i pablo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belze Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Moje dotarły we czwartek, w niedzielę dostałem maila z potwierdzeniem. Moje "we" piątek a potwierdzenia brak... OT: Akurat forma "we czwartek" jest tak samo poprawna jak "w czwartek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Najnowsze doniesienia z "frontu" ! Zostało już około dwudziestu paczek do rozpakowania,a niektóre to duże wyzwanie dla ekipy rozpakowującej. Ach ta pianka !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loetz Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Do we know who the judges will be? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwzd Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Moje dotarły we czwartek, w niedzielę dostałem maila z potwierdzeniem. Moje "we" piątek a potwierdzenia brak... OT: Akurat forma "we czwartek" jest tak samo poprawna jak "w czwartek" No patrz Pan, a 10 lat temu w LO moja polonistka biła kijem za takie coś. Nie wierzcie nauczycielom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi