GB... Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Będą dla 'wybrańców' @ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Nie, nie będzie już kont pocztowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Nie, nie będzie już kont pocztowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawasaki Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Dlaczego przy niektórych nickach jak się kliknie, to nie widać profilu konta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Podaj przy których to zaobserwowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawasaki Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Nie pamiętam już, teraz nie mogę tego znaleźć. Gdzieś w jakims najświeższym wątku, bo był na stronie głównej forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawasaki Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Dzwoniło jak ktoś wchodził i pukało przy nowej wiadomości Zgłosiłem to do supportu IPB, posiedziałem chwilkę i raz na jakiś czas "pika", ale generalnie nie działa. Będę jeszcze informował, ale w weekend nastąpi migracja na nowy serwer. Wzrośnie wydajność i prędkość działania serwisu, ale przerwa w działaniu może przekroczyć 12h. Jakość przeszła w ilość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Nie rozumiem pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawasaki Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Nie rozumiem pytania. No sam powiedziałeś, że teraz SLA będzie na poziomie 12 godzin oczekiwania na naprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Nie pamiętam już, teraz nie mogę tego znaleźć. Gdzieś w jakims najświeższym wątku, bo był na stronie głównej forum. Teraz w Twój nie można wejść Ostatnio widzę wzrosła ilość zamykanych tematów oraz banany Edytowane 3 Marca 2015 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 RSS nowej zawartości forum sugeruję nieśmiale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Mogę coś takiego. Będzie? http://www.piwo.org/rss/forums/2-nowe-posty-na-forum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Mogę coś takiego. Będzie? http://www.piwo.org/rss/forums/2-nowe-posty-na-forum/ Super. Tylko jeszcze żeby link prowadził do pierwszego nieczytanego posta (/?view=getnewpost). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) http://www.giveawayoftheday.com/eztalks/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+giveawayoftheday%2Ffeed+%28Giveaway+of+the+Day%29 Zabawka za kupę $ , powiększony skype. Edytowane 11 Marca 2015 przez GB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 za kupę $ za kupę to ostatnio inne rzeczy są, a to jest free teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dr2, ściągnąłeś sobie ten program? Dodam, że mam kilka $takich$ rodzynków ciekawostek na pecołku. Dziś już za kasiorkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 ściągnąłeś sobie ten program? niestety nie i faktycznie dziś już po ptokach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Po aktualizacji mam problem, gdy wklejam po edycji do posta link rozwala mi całkiem posta i robi coś takiego (jak w załączniku) czyli zjada dalszą wypowiedź. Można to jakoś naprawić? I druga rzecz w starych postach po edycji rozwala mi linki do takiej formy... trochę to razi w oczy wcześniej były ładnie ukryte (załącznik 2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Może tak się dziać, bo zmieniła się forma prezentacji odnośników. Podaj proszę linka do tego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Pierwszy post z moich zapisków: http://www.piwo.org/topic/6887-browar-undeath-czyli-warzone-na-uboczu-w-bytomiu-odrzanskim/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jak wejdziesz w edycję, to wciśnij taką ikonkę wyłącznika w lewym górnym rogu menu i włącz ponownie. Po zapisaniu powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuZky Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Może warto dodać opcję (o ile jest taka możliwość w "silniku" forum), aby część posta była jako "SPOILER". Pokazywałaby się ona dopiero po naciśnięciu guziczka a nie od razu w poście. Sugestia w związku z dyskusją o konkursach i publikowaniu list po eliminacjach. Jeżeli by ktoś nie chciał znać to nie rzucałoby mu się w oczy od razu, a wątek konkursowy warto śledzić nie tylko ze względu na informacje o wynikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Oczywiście jest taki bbcode. To jest spoiler Treść [spoiler]To jest spoiler[/spoiler] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Prośba o usunięcie automatycznych powiadomień o możliwości przeglądania forum w tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Wyłączone. Sprawdź czy ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi