Pieron Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Kurde, tak nas nakręcacie z tym czekaniem, że spot będzie najlepszym prezentem pod choinkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 może i ja bym coś nakręcił, 1 zdanie : jestem piwowarem domowym - klaruję, filtruję , stosuję zol krzemionkowy i syrop skrobiowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Będziemy czekać na Spot jak na Koźlaka weny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 (edytowane) może i ja bym coś nakręcił, 1 zdanie : jestem piwowarem domowym - klaruję, filtruję , stosuję zol krzemionkowy i syrop skrobiowy Na szczęście już za późno. :) Tak poważnie, to wersja 2.0 (praktycznie ostateczna) poszła do kompozytora. Wydłużyła się do 5 minut 18 sekund. Znakiem czego będzie jeszcze więcej frajdy. Jest zdecydowanie lepsza niż wersja 1.0. Jest na co czekać. Czas oczekiwania proponuję wykorzystać na zorganizowanie sposobu launchu naszego spotu. Gdzie wrzucamy, jak go promujemy itd. Ze swojej strony myślę o notce, że spot już jest, o co kaman itd. na piwo.org, browar.biz, piweczko.org. Do tego na pewno trzeba wrzucić na youtube i napisać, że to jest odpowiedź na spoty Jankesów. Co więcej możemy zrobić? Elroy pisał coś o innych serwisach niż youtube. Oczywiście rozsyłamy linka razem z życzeniami świątecznymi Edytowane 10 Grudnia 2009 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Proponuję wrzucić informację na Redtube he he, ten serwis to dopiero ma oglądalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 (edytowane) Ja bardzo bym chciał, żeby oprócz wersji do oglądnięcia przez www (YouTube itp.) była możliwość ściągnięcia filmu na dysk w normalnej jakości, w formacie avi lub innym popularnym.. Może dać info do popularnych portali (wp, onet, interia). Niech napiszą krótki artykuł i wrzucą film na swoje strony.. Edytowane 10 Grudnia 2009 przez Maryush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 (edytowane) Może dać info do popularnych portali (wp, onet, interia). Niech napiszą krótki artykuł i wrzucą film na swoje strony.. W sumie o tym nie pomyślałem. Patrząc na bzdety jakie oni tam zamieszczają, to czemu nie. Co o tym sądzicie? Ma tam ktoś może kogoś znajomego? Edytowane 10 Grudnia 2009 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ja mam swój prywatny sposób na promocję W przyszłym roku będę referował na uczelni o piwowarstwie domowym i myślę o tym, żeby umieścić ten film w prezentacji. Wszystko zależy od tego jak na nim wyszedłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ja się zajmę promocją na www.wykop.pl oraz rzecz jasna piwo.org i hb Co do pobrania pliku to osobiście uważam, że nie. Chyba, że chcemy aby np ktoś nam zrobił jakieś dowcipne wstawki etc.... Poza tym na piwo.org nie umieszczę tak dużego pliku. Jeżeli dobra jakość to proponuję oprócz YT koniecznie http://www.vimeo.com/hd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Na YT można przecież zamieścić w jakimś HD. Jakoś powinna być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ja proponuję może na hasło możliwość pobrania pliku np. na wyslijto.pl i wted każdy z nas może pobrać i udostępnić znajomym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 To niech Kopyr zdecyduje. Szefuje projektowi. ps: Ja jestem "na nie" udostępniania spotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ja proponuję może na hasło możliwość pobrania pliku np. na wyslijto.pl i wted każdy z nas może pobrać i udostępnić znajomym. Tylko nam zależy na słupkach... tfu na oglądalności. Właśnie chodzi o to, żeby znajomi wchodzili na YT, czy wykop, żeby spot pojawił się wśród najczęściej oglądanych. Jak ktoś będzie, bardzo, bardzo chciał i jakość z tamtych serwisów nie będzie go satysfakcjonowała, to zrobimy i taką opcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ja będę bardzo chciał Dlatego popieram pomysł pierona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 To niech Kopyr zdecyduje. Szefuje projektowi. ps: Ja jestem "na nie" udostępniania spotu Każdy film na youtube można ściągnąć na dysk, więc jak ktoś się uprze to i tak go będzie miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Proponuję wrzucić informację na Redtube Trzeba by dodać parę scen z rozmnażania drożdży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Każdy film na youtube można ściągnąć na dysk, więc jak ktoś się uprze to i tak go będzie miał. Ale mam wrażenie, że trochę się traci na jakości przy takim ściągnięciu. Czy może się mylę? Myślę, że dobrze by było udostępnić też wersję oryginalną. Na YouTube owszem fajnie się ogląda, ale żeby można było nagrac na płytkę i wrzucić do odtwarzacza i na tv to raczej jakis divx jest potrzebny a nie flv. .. Kopyr - duży jest ten film? Może wykop to nie najlepsze miejsce, ale jesli to nie zajmuje setek MB to mogę go wrzucić na mój prywatny ftp i udostępniać link dla znajomych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Może wykop to nie najlepsze miejsce. Oj najlepsze najlepsze To nie jest serwis to przechowywania danych, tylko taki społecznościowy typu social news. Polski digg.com Życzmy sobie, abyśmy trafili na główną stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Może wykop to nie najlepsze miejsce. Oj najlepsze najlepsze To nie jest serwis to przechowywania danych' date=' tylko taki społecznościowy typu social news. Polski digg.com Życzmy sobie, abyśmy trafili na główną stronę [/quote'] Upss... się przejęzyczyłem (czy też przeklawiaturowałem ). Miało być nie wykop tylko wyslijto. Odnosiłem się do tego: Ja proponuję może na hasło możliwość pobrania pliku np. na wyslijto.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Każdy film na youtube można ściągnąć na dysk' date=' więc jak ktoś się uprze to i tak go będzie miał.[/quote']Ale mam wrażenie, że trochę się traci na jakości przy takim ściągnięciu. Czy może się mylę? Myślę, że dobrze by było udostępnić też wersję oryginalną. Na YouTube owszem fajnie się ogląda, ale żeby można było nagrac na płytkę i wrzucić do odtwarzacza i na tv to raczej jakis divx jest potrzebny a nie flv. .. Kopyr - duży jest ten film? Może wykop to nie najlepsze miejsce, ale jesli to nie zajmuje setek MB to mogę go wrzucić na mój prywatny ftp i udostępniać link dla znajomych. Ja mam póki co wersję w niskiej rozdzielczości (76mb), po zmontowaniu wszystkiego jak sobie wyobrażam powstanie wersja-matka, którą następnie zmniejszymy do wymogów YT-HD, potem może jeszcze trochę do formatu standardowego YT/wykop. Myślę, że zrobienie wersji divx ma sens i to nastąpi, ale... najpierw obraz wchodzi do kin i robimy oglądalność, a po pewnym czasie wypuszczamy dvd być może z extrasami. W tym roku bym nie oczekiwał wersji divx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 No i proszę, piweczko.org jeszcze nie proszone o wsparcie, spontanicznie już robi szum medialny. Dziękujemy. PS:Czy MMX to nasz forumowicz może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 PS:Czy MMX to nasz forumowicz może? Na pewno czytający. Niestety nie znam bliżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ja mam póki co wersję w niskiej rozdzielczości (76mb), po zmontowaniu wszystkiego jak sobie wyobrażam powstanie wersja-matka, którą następnie zmniejszymy do wymogów YT-HD, potem może jeszcze trochę do formatu standardowego YT/wykop. Myślę, że zrobienie wersji divx ma sens i to nastąpi, ale... najpierw obraz wchodzi do kin i robimy oglądalność, a po pewnym czasie wypuszczamy dvd być może z extrasami. W tym roku bym nie oczekiwał wersji divx. No i o coś takiego mi chodziło. Pierwsze linki na YT, porozsyłać znajomym, ale mieć i dojście do wersji full. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 (edytowane) Zrobiłem małe podsumowanie i okazuje się, że aktorów pierwszoplanowych mamy 34* osoby, z czego 4 przedstawicielki płci pięknej. Plus jeszcze przynajmniej 5-10 osób w rolach drugoplanowych np. na LSP. No to już na wstępie bijemy Jankesów. *o ile kogoś nie policzyłem 2 razy. Edytowane 10 Grudnia 2009 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 No i fajnie. No to ekipa dojść silna ekipa polskich piwowarów pobiła Jankesów. Kto reprezentuje płeć piękną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi