smola Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Czy @Marxam Brewing zlikwidował wysyłkę kurierem? Jedyna opcja dostawy jaka widnieje na moim koncie to odbiór osobisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekGaaD Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 cały czas są wszystkie opcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 (edytowane) Już rozpracowałem. Jak dodam chlorek wapnia 1000 ml to wypada opcja dostawy kurierem. Widocznie chemia nie jest wysyłana kurierem w takich ilościach. Edytowane 9 Grudnia 2021 przez smola Marxam Brewing 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marxam Brewing Opublikowano 10 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 @smola dzięki za cynk, to błąd po stronie konfiguracji tego produktu. Poprawiliśmy, przy 1 l jest już opcja wysyłki kurierem. Butelka powinna być na tyle zabezpieczona, że transport nie będzie jej straszny! Pozdrawiamy smola 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy1856 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Proszę mnie przekonać do zakupu https://marxam.pl/akcesoria-woreczek-muslinowy-do-gotowania-chmielu,c436,p2397,pl.html za trochę ponad 1EUR/1 szt. skazi i Mibor 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 5 godzin temu, andy1856 napisał: Proszę mnie przekonać do zakupu https://marxam.pl/akcesoria-woreczek-muslinowy-do-gotowania-chmielu,c436,p2397,pl.html za trochę ponad 1EUR/1 szt. Przekonuję Biniu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witur Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 11 godzin temu, andy1856 napisał: Proszę mnie przekonać do zakupu https://marxam.pl/akcesoria-woreczek-muslinowy-do-gotowania-chmielu,c436,p2397,pl.html za trochę ponad 1EUR/1 szt. Do czego Ci to potrzebne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy1856 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 (edytowane) 12 godzin temu, witur napisał: Do czego Ci to potrzebne ? Nie domyślasz się? Do gotowania chmielu. W moim systemie sie sprawdza. Stosuję od lat i chwalę sobie. Skonfundowanym kolegom przypomnę, że proszę sklep o uzasadnienie, skąd ta cena? Jak widać: https://twojbrowar.pl/pl/akcesoria-piwowarskie/warzelnia/siateczka-do-gotowania-chmielu https://www.alepiwo.pl/?produkty/sprzet/warzelnia/siateczka-do-gotowania-chmielu.html https://homebrewing.pl/siateczka-do-gotowania-chmielu-p-651.html ceny na tak samo wyglądającą siateczkę mogą być diametralnie różne. A że cena siateczki w Marxam'ie (którego jestem klientem) jest najwyższa, chę się dowiedzieć z czego ona wynika Być może to jest jakaś inna siatka? Nie wiem i dlatego pytam. Edytowane 12 Grudnia 2021 przez andy1856 Literówka Mibor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witur Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 21 minut temu, andy1856 napisał: Nie domyślasz się? Do gotowania chmielu. W moim systemie sie sprawdza. Stosuję od lat i chwalę sobie. Skonfundowanym kolegom przypomnę, że proszę sklep o uzasadnienie, skąd ta cena? Jak widać: https://twojbrowar.pl/pl/akcesoria-piwowarskie/warzelnia/siateczka-do-gotowania-chmielu https://www.alepiwo.pl/?produkty/sprzet/warzelnia/siateczka-do-gotowania-chmielu.html https://homebrewing.pl/siateczka-do-gotowania-chmielu-p-651.html ceny na tak samo wyglądającą siateczkę mogą być diametralnie różne. A że cena siateczki w Marxam'ie (którego jestem klientem) jest najwyższa, chę się dowiedzieć z czego ona wynika Być może to jest jakaś inna siatka? Nie wiem i dlatego pytam. Raczej nikt Ci się nie będzie tłumaczył dla czego jest taka cena a nie inna , nie pasuje to zamawiaj tam gdzie taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 2 godziny temu, andy1856 napisał: Nie domyślasz się? Do gotowania chmielu. W moim systemie sie sprawdza. Stosuję od lat i chwalę sobie. Skonfundowanym kolegom przypomnę, że proszę sklep o uzasadnienie, skąd ta cena? Jak widać: https://twojbrowar.pl/pl/akcesoria-piwowarskie/warzelnia/siateczka-do-gotowania-chmielu https://www.alepiwo.pl/?produkty/sprzet/warzelnia/siateczka-do-gotowania-chmielu.html https://homebrewing.pl/siateczka-do-gotowania-chmielu-p-651.html ceny na tak samo wyglądającą siateczkę mogą być diametralnie różne. A że cena siateczki w Marxam'ie (którego jestem klientem) jest najwyższa, chę się dowiedzieć z czego ona wynika Być może to jest jakaś inna siatka? Nie wiem i dlatego pytam. Różnica jest dlatego że w tym droższym są zniżki dla członków PSPD a w tych tańszych nie ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy1856 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 W dniu 12.12.2021 o 11:04, witur napisał: Raczej nikt Ci się nie będzie tłumaczył dla czego jest taka cena a nie inna , nie pasuje to zamawiaj tam gdzie taniej Kto pyta nie błądzi. Wyświechtane. Ja nie kupuję jednej siateczki. A może ta siateczka ma coś czego nie mają inne siateczki. Może jest inkrustowana złotą nicią, albo jest tkana bardziej ściśle? W dniu 12.12.2021 o 13:19, anteks napisał: Różnica jest dlatego że w tym droższym są zniżki dla członków PSPD a w tych tańszych nie ma ? 10% rabatu vs 100% narzutu? Być może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marxam Brewing Opublikowano 21 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 @andy1856 - nie mieliśmy do czynienia z woreczkami z Ale Piwo, Homebrewing czy Twojego Browaru, nie wiemy czy się różnią od naszych, ale porównując zdjęcia, są one bardzo podobne. PS. Ta sprzedawana przez nas na 100% nie ma złotej nici Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy1856 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 W dniu 21.12.2021 o 08:57, Marxam Brewing napisał: @andy1856 - nie mieliśmy do czynienia z woreczkami z Ale Piwo, Homebrewing czy Twojego Browaru, nie wiemy czy się różnią od naszych, ale porównując zdjęcia, są one bardzo podobne. PS. Ta sprzedawana przez nas na 100% nie ma złotej nici No cóż, nie czuję się przekonany ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fradio Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 (edytowane) Po pierwszym zamówieniu jakiś czas temu wszystko fajnie. Po ostatnim zamówieniu mam bardzo mieszne uczucia. W jednej paczce rozczelnione opakowanie chmielu i przeterminowana ponad o tydzień od daty złożenia zamówienia pulpa owocowa. Jak tylko otrzymałem paczkę napisałem do sklepu w sprawie pulpy po terminie, opisując sytuację i wskazując że odesłać mogę tylko do końca tygodnia z racji późniejszego wyjazdu na nie okreslony czas z Polski. Jak się domyślam z racji przerwy sklepu, otrzymałem odpowiedź dopiero po wekendzie, że przepraszają i zwrócą mi pieniądze, ale muszą mieć produkt z powrotem. Z jednej strony fajnie bo nie robią problemu, choć akurat nie jestem w stanie skorzystać z propowanego rozwiązania. Z drugiej strony kilka zamówień w różnych sklepach robiłem i pierwsze dwie wpadki akurat tutaj. Jednocześnie ciężko mi uwierzyć że ktoś nie zobaczył rozczelnionego chmielu przy zamykaniu i pakowaniu oraz daty po terminie która nie jest napisana małym drukiem z boku, ale wyrażnie, dosłownie czarno na białym na górze. Edytowane 21 Kwietnia 2022 przez Fradio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RofCourn Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 Całkiem fajny sklep, chociaż popracowałbym trochę nad typografią wielkości fontów, szerokości linii, paddingi, odstępy między paragrafami itp. i kolorystyką przycisk kup teraz, paradoksalnie, jest słabo widoczny jak dla mnie. Marxam Brewing 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien844 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Dostaliście swoje przesyłki z marxamu? Ponad tydzień już czekam na swoją i cały czas zamówienie przyjęte do realizacji Pisałem do nich na email i zero odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu555 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 23 minuty temu, Alien844 napisał(a): Dostaliście swoje przesyłki z marxamu? Ponad tydzień już czekam na swoją i cały czas zamówienie przyjęte do realizacji Pisałem do nich na email i zero odpowiedzi. Zamówiłem dzisiaj parę godzin temu z 25 kg słodu i parę pierdół. Póki co ma status Przygotowane do Realizacji. Będę dawał znać jeżeli się będzie to przeciągać. Aczkolwiek nie dziwię się ewentualnych opóźnień bo patrząc na niedostępność sporej części towarów promocji to chyba ludzie trochę tego powykupowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 32 minuty temu, Alien844 napisał(a): Dostaliście swoje przesyłki z marxamu? Ponad tydzień już czekam na swoją i cały czas zamówienie przyjęte do realizacji Pisałem do nich na email i zero odpowiedzi. Na stronie głównej jest info że e są opóźnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dots Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Tak.11.05 kupione 17.05 wysłali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien844 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Dziękuję za odpowiedzi, w takim razie czekam. Na szczęście nic na gwałt nie potrzebuję z zamówionych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek929 Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Nie aktualneWysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skazi Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 8 godzin temu, maniek929 napisał(a): Nie aktualne Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Nieaktualne. Swoją drogą, marxam już się chyba zwija, skoro nawet chmiele z 2022 roku które nie tak dawno trafiły do sklepu sprzedają 70% taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrowarPAPI Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Mam nadzieję, że to się nie stanie. Mój ulubiony sklep, zawsze tam się zaopatrywałem w słody, przesyłka od 250 PLN była darmowa, teraz od 400PLN.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Z informacji przy odbiorze w sklepie stacjonarnym wynika, ze to byla ostatnia wysyłka "do punktu", MRXM kolejnej nie przewiduje. @Marxam Brewing co się dzieje - klienci pytają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 (edytowane) 57 minut temu, zasada napisał(a): Z informacji przy odbiorze w sklepie stacjonarnym wynika, ze to byla ostatnia wysyłka "do punktu", MRXM kolejnej nie przewiduje. Co sie dzieje @Marxam Brewing Stowarzyszenie wykończyło kolejnego wspierającego? 😛 Edytowane 24 Maja 2023 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi