Lipa Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 (edytowane) Nie, nie po to się tu zarejestrowałem. Witam Ciebie również. Pomyślałem, że może ktoś tutaj wie coś więcej lub jest w podobnej sytuacji. O ile dobrze rozumiem, to jest temat dotyczący tego sklepu. M.in. z piwo.org wiem, że to dobry sklep i dotąd wszystko działało błyskawicznie. Pzdr. No i wszystko wyjaśnione. Przesyłka w drodze. Chyba jednak czytają i dobrze. Edytowane 16 Czerwca 2020 przez Lipa dodanie posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koora Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 No i stało się. Doliczają teraz koszta przesyłki prawie 30 zł. Czyli teraz 25kg będzie kosztowało 93zł. Tak więc konkurencyjność ceny jest już wątpliwa. Rozczarowałem się chcąc zamówić dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Jakość była jaka była, nie ma czego żałować. Słody dobre dla dużych browarów, my nie filtrujemy. Dzięki malteurop mam 160 butelek mętnego Kolscha. Adio ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koora Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 U mnie nie było zbytnich problemów z mętnością. A i wydajność byla ok. Teraz z BA viking do mnie jedzie, z wysyłką wyszedł 15zl taniej niz z malteurop z wysyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mule18 Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Ooooo to słaby duch... Ogólnie dobre słody w dobrej cenie były, też nie miałem żadnych problemów z mętnością. Będzie trzeba przejść na Viking ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 To gdzie teraz tanio kupić słody podstawowe? Bo wyszukiwarka też już chyba nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 (edytowane) 8 minut temu, krzysiek9999 napisał: Bo wyszukiwarka też już chyba nie działa. https://cml.dokuro.org/beer miało aktualizację jakoś koniec lutego/ początek marca z tego co pamiętam i chyba bangla edit: no faktycznie, teraz patrze i nie działa. w ub tyg korzystałem jeszcze Edytowane 9 Marca 2021 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden_boy Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 5 godzin temu, krzysiek9999 napisał: To gdzie teraz tanio kupić słody podstawowe? Bo wyszukiwarka też już chyba nie działa. Browamator ma dobre ceny na slody podstawowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 W dniu 9.03.2021 o 15:42, krzysiek9999 napisał: To gdzie teraz tanio kupić słody podstawowe? Bo wyszukiwarka też już chyba nie działa. Już działa z dopiskiem w stopce: ostatnia aktualizacja ofert: 2021-03-11 07:10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koora Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Nadal monitoruję, lecz w sprawie wysyłki nic się nie zmienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koora Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Ktoś coś o nich wie? Od czasu do czasu obczajam ich stronę i coś się zmieniło ze sklepem już klient detaliczny nie może zakupić towaru? Stary login nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joosto Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 W dniu 15.01.2022 o 23:52, Koora napisał: już klient detaliczny nie może zakupić towaru? Dobry trop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstoi Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koora Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 14 godzin temu, Konstoi napisał: No właśnie tam wszedłem by sprawdzić aktualną ofertę po wszystkich podwyżkach wszystkiego. A tu się nie da zalogować, zobaczyć cennika, a nawet kupić się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 czy po za Optimą jszcze jakaś słodownia handluje detalicznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beleg Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 W dniu 18.01.2022 o 21:36, anteks napisał: czy po za Optimą jszcze jakaś słodownia handluje detalicznie? Kiedyś detalicznie sprzedawała Optima z Poznania. Zadzwonię w dniu roboczym aby się czegoś dowiedzieć bo ich sklep internetowy się otwiera ale to może być widmo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 W dniu 18.01.2022 o 21:36, anteks napisał: czy po za Optimą jszcze jakaś słodownia handluje detalicznie? 8 minut temu, beleg napisał: Kiedyś detalicznie sprzedawała Optima z Poznania. Zadzwonię w dniu roboczym aby się czegoś dowiedzieć bo ich sklep internetowy się otwiera ale to może być widmo ? Skoro jest mozliwość zamówienia to chyba czynny :p. Ogólnie to sympatyczni ludzie ps kiedyś odbierałem osobiście, ciekawe przeżycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżak Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Optima sprzedaje detalicznie. Nawet wczoraj z nimi rozmawiałem o możliwości odbioru w weekend. Codziennie od pn-pt można odebrać na miejscu lub wysyłkowo. Ceny jak dla mnie atrakcyjne. beleg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniutek Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 4 godziny temu, Krzyżak napisał: Optima sprzedaje detalicznie To bardzo dobra wiadomość. Nawet jest sklep na ich stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżak Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Doskonale o tym wiem, odpowiadałem koledze @beleg, który do końca nie był przekonany o tym czy sklep działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi