elroy Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Dobrze wypadasz przed kamerą Admiro. Bractwo powinno Cię uczynić rzecznikiem prasowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 admiro brawo jesli to live to jesteś urodzonym reporterem jestem pod wrażeniem tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 A ja się nieco przyczepię, ale oczywiście niezłośliwie. Zapomniałeś o wodzie, która de facto jest głównym składnikiem piwa, dopiero następny jest słód Ale wielki plus dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 No to fajny materiał Jak zainteresowanie live ? Zainteresowanie warzeniem jak zawsze umiarkowane (ale przy każdej takiej akcji kilka osób napala się na warzenie w domu ), zainteresowanie degustacją oczywiście ogromne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 No, jestem pod wrażeniem. Może by się i czepnął paru szczegółów, ale i tak wywiad super. A powiedz co to było w słoiku obok chmielu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 A co za kostkę wyście tam rozpuszczali? Kostkę rosołową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 A co za kostkę wyście tam rozpuszczali? Kostkę rosołową? Tak, to składnik zupy piwnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 No, jestem pod wrażeniem. Może by się i czepnął paru szczegółów, ale i tak wywiad super. A powiedz co to było w słoiku obok chmielu? To jest wędzony, przesmażony boczek - kolejny składnik pokazowej zupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 To jest wędzony, przesmażony boczek - kolejny składnik pokazowej zupy może to byłby dobry składnik do grodziskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merv Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Gratuluję fajnego wywiadu. Plus dla Ciebie. Jeśli już mowa o zupie piwnej - wrzuć proszę przepis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_s1 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Super wywiad, gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 ADMIRO wywiad super. Zero tremy, jaka swoboda wypowiedzi. Jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Admiro luzik i tak trzymaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryzoo Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 No proszę GRATULACJE .Tomek chętnie dał bym się zaprosić do Twojej piwniczki. A no zapraszam. A jeżeli się nie uda w ten sposób' date=' a będziesz w Żywcu, to będę tam z dużą częścią swoich piw i zapraszam na degustacje [/quote'] @tieroo - witam ziomala z TM, też stamtąd pochodzę. Ciekawy wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Dzisiaj w Angorze wywiad z tieroo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 No admiro jestem pełen podziwu,ale muszę przyznać że dwa razy cię spotkałem na warsztatach we Wrocku i nie byłeś taki rozmowny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Dzisiaj w Angorze wywiad z tieroo. No to taka cicha niespodzianka. Dowiedziałem się w ostatniej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 I nikt jakiegoś linka czy skana nie da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 I nikt jakiegoś linka czy skana nie da? Zerknąłem będąc w kiosku. To przedruk z Gazety Krakowskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 I nikt jakiegoś linka czy skana nie da? Zerknąłem będąc w kiosku. To przedruk z Gazety Krakowskiej. Tak, jak to w ANGORZE tylko zamiast w lokalnej gazecie teraz jest ogólno-krajowo. Tyle ze bez zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Dziś w Panoramie info o wczorajszej imprezie Birofilia 2011 a w nim Dori i inne sławy piwowarstwa domowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_s1 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Dziś w Panoramie info o wczorajszej imprezie Birofilia 2011 a w nim Dori i inne sławy piwowarstwa domowego. Dodam tylko, że wątek piwowarski zaczyna się od 22 minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Dodam tylko, że wątek piwowarski zaczyna się od 22 minuty. A to akurat istotna informacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Rzeczpospolita o Festiwalu Birofilia http://www.rp.pl/artykul/9132,676741-Rekordowe_Birofilia__czyli_festiwal_piwa_w_Zywcu.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Starych mistrzów piwowarstwa pokonał w tym roku młokos, 21-letni student Politechniki Poznańskiej Jan Szała. http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/tumy-na-festiwalu-piwoszy_191561.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się