rubezahl Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Trochę o walce o klienta na niepasteryzowane i nieutrwalane, fajny akcencik domowy. http://finanse.wp.pl/kat,104544,title,Rewolucja-na-rynku-piwa,wid,13355396,wiadomosc.html?ticaid=1c38d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 (edytowane) Nowa polityka Tesco w sprawie browarów regionalnych http://finanse.wp.pl/kat,104128,title,Piwa-regionalne-juz-nawet-w-dyskontach,wid,13361730,wiadomosc.html Edytowane 1 Maja 2011 przez misiuzeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 ja ostatnio widziałem żubra w biedronce po 1,90. Najpierw mnie uderzyło że piwo kompanii jest w biedronce a potem zimny pot mi spłynął po plecach jak sobie pomyślałem z czego oni to robią że za tyle sprzedają puszkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 pewnie z kartofli zacieranych sztucznym enzymem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 a z 2-3 tyg temu w carrefour był carsberg który przy zakupie 2szt 4paków wychodził 1,5 zł za sztukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 ja ostatnio widziałem żubra w biedronce po 1,90. Najpierw mnie uderzyło że piwo kompanii jest w biedronce a potem zimny pot mi spłynął po plecach jak sobie pomyślałem z czego oni to robią że za tyle sprzedają puszkę... No ale o co chodzi? Przecież wyprodukowanie piwa przez nich nie kosztuje więcej niż 0,40zł Mają z czego schodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 No tak, ale zapominasz o takich szczegółach jak: opakowanie, dystrybucja, marketing. Szczoch i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Szczoch nie szczoch, lepiej sprzedać piwo po cenie zakupu ściągając całą okoliczną trzode ALE dobrze zarobić na zagryzce do tegoż piwa , która przy okazji zostanie kupiona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczmandor Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 walka o rynek po prostu carlsberg ostatnio wyskoczył z butelką za jakieś 2.20 (np w Tesco), no to jest odpowiedź KP z jeszcze tańszym żubrem - ot co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Pomysł na weekend - Cieszyn i Dori, siedząca w zbożu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 kilka zdjęć z I Festiwalu Piwa w Szreniawie http://www.radiomerkury.pl/informacje/pozostale/festiwal-piwa-w-szreniawie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 (edytowane) Piwny akcent na Wykopie: http://www.wykop.pl/link/746765/gotuj-z-wykopem-piwo/ Przyznać się który to Edytowane 19 Maja 2011 przez komoona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kretu Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 A sam planowałem to zrobić przy najbliższym warzeniu tylko że ze zdjęciami co i jak. Ale nie wszystko stracone zrobię podobny wykop z częścią praktyczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiernek Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Piwny akcent na Wykopie: http://www.wykop.pl/link/746765/gotuj-z-wykopem-piwo/ Przyznać się który to ja ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 (edytowane) Krótka rozmowa ze mną. Edytowane 20 Maja 2011 przez Tomek-Pasieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretender Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Brawo Tomek. Coraz więcej publikacji w mediach o warzeniu piwa. Cieszy, że staje się to coraz popularniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 (edytowane) Super. Osoba zadająca pytania wygląda na obeznaną w temacie. Edytowane 20 Maja 2011 przez grzechu_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Tomek + dla Ciebie za propagowanie piwowarstwa domowego tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Tomek + dla Ciebie za propagowanie piwowarstwa domowego tak trzymaj Trzynasty + od Ciebie. Się aż zrewanżuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Mi też się podobało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Pinta i Szop007 po węgiersku http://folyekonykenyer.blog.hu/2011/05/24/browar_pinta_az_elso_lengyel_vandorfozde_budapesten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Pinta i Szop007 po węgierskuhttp://folyekonykenyer.blog.hu/2011/05/24/browar_pinta_az_elso_lengyel_vandorfozde_budapesten SUUUUUUUPER się to czyta. ;-) tak śpiewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Piwowarstwem domowym zainteresował się również Kurier Stryszawski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Bardzo Bardzo fajny wywiad. Gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Gratuluję dobrego wywiadu i jeszcze raz zwycięskiego piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi