Willow Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Jest sens brać wersję z manometrem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawmir Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Nie widzę takiej potrzeby bo ciśnienie masz takie jak w kegu a tylko utrudniłoby mycie. Ja na koniec daje pod wodę bieżącą i wszystko przepłukuję i nie wiem czy manometr by to przeżył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Willow Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 W dniu 12.06.2021 o 16:10, Slawmir napisał: Ja od razu zainwestowałem w przyrząd bo samymi rękami to prawdziwa udręka a tak wkładamy butelke i mamy kilkadziesiąt sekund spokoju. Następnym krokiem bedie dołożenie zaworu i czujnika aby zautomatyzować proces nalewania. Mimo że wszystkie części mam to czasu jakoś brak. Ten statyw z rysunku, to sam robiłeś czy też zamawiałeś od majfrendów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawmir Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 To jest mój taki wymysl, w tej chwili minimalnie zmienionyWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi