Willow Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Jest sens brać wersję z manometrem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawmir Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Nie widzę takiej potrzeby bo ciśnienie masz takie jak w kegu a tylko utrudniłoby mycie. Ja na koniec daje pod wodę bieżącą i wszystko przepłukuję i nie wiem czy manometr by to przeżył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Willow Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 W dniu 12.06.2021 o 16:10, Slawmir napisał: Ja od razu zainwestowałem w przyrząd bo samymi rękami to prawdziwa udręka a tak wkładamy butelke i mamy kilkadziesiąt sekund spokoju. Następnym krokiem bedie dołożenie zaworu i czujnika aby zautomatyzować proces nalewania. Mimo że wszystkie części mam to czasu jakoś brak. Ten statyw z rysunku, to sam robiłeś czy też zamawiałeś od majfrendów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawmir Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 To jest mój taki wymysl, w tej chwili minimalnie zmienionyWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano wczoraj o 08:36 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:36 Odświeżę trochę temat, coś co ostatnio upatrzyłem. Gniotownik do słodu. Akurat Temu a nie Ali, bo tam akurat znalazłem najniższą cenę. Ze zniżką nowego konta wyszło niecałe 130zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek-lin Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 22 godziny temu, Regis napisał(a): Odświeżę trochę temat, coś co ostatnio upatrzyłem. Gniotownik do słodu. Akurat Temu a nie Ali, bo tam akurat znalazłem najniższą cenę. Ze zniżką nowego konta wyszło niecałe 130zł. A napędzany jest jeden wałek czy dwa? Na zdjęciach wygląda jakby tylko jeden miał napęd, a z tego co tu czytałem to nie najlepsze rozwiązanie, choć sam nigdy nie miałem możliwości porównania obu rodzajów. Daj znać jak testy wypadną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchor Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Ja mam chiński gniotownik, z jednym aktywnie poruszanym wałkiem i nie jest to problem. Większym utrapieniem jest to, że trochę ciężko ustawić precyzyjnie szerokość szczeliny, często to trzeba powtarzać bo te śruby regulacyjne niezbyt dobrze trzymają. Dobra cena, ja dałem za swój około 200 zł.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, arek-lin napisał(a): a z tego co tu czytałem to nie najlepsze rozwiązanie Mam gniotownik od forumowego Kolegi, z napędem na 1 oś. I działa idealne w warunkach amatorskich. Zmieliłem tonę ziarna. Nic lepszego nie potrzeba. Raz się ustawi i koniec tematu. Mieści jakieś 7 kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciezkicoswybrac Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu W dniu 16.09.2025 o 10:36, Regis napisał(a): Odświeżę trochę temat, coś co ostatnio upatrzyłem. Gniotownik do słodu. Akurat Temu a nie Ali, bo tam akurat znalazłem najniższą cenę. Ze zniżką nowego konta wyszło niecałe 130zł. Miałbym głupie pytanie - tego typu śrutownik da się podpiąć do wkrętarki/wiertarki, czy trzeba manualnie rzeźbić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 33 minuty temu Udostępnij Opublikowano 33 minuty temu 1 godzinę temu, ciezkicoswybrac napisał(a): Miałbym głupie pytanie - tego typu śrutownik da się podpiąć do wkrętarki/wiertarki, czy trzeba manualnie rzeźbić? Tak, można zdjąć korbkę i podłączyć wkrętarkę. Ale jak widziałem recenzje/czytałem opinie, to nawet ręcznie to idzie wystarczająco szybko. Z tej aukcji wysyłana jest transportem kolejowym, więc jeszcze kilka dni pewnie poczekam. Jak przetestuję, to opiszę wrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi