Billy the Kid Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Ma ktoś w Gdynii na zbyciu jakieś górniaki (najlepiej coś belgijskiego, bo takiego jeszcze nie warzyłem), na pocztku przyszłego tygodnia chce warzyć, a mam w lodówce gęstwę z przed 5 miesięcy, ale trochę obawiam się jej użyć. W zamian mogę odstąpić fermentator plastikowy (raz użyty, po glukozie, nan dojście w firmie, co takich używa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Poszukuje gęstwy: - 3787 Trappist High Gravity - 1028 London Ale - 2565 Kölsch Lub alternatywnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 1318 Londek zdrój III będę miał w sobotę lub niedzielę przy przelewaniu na cichą - jakbyś miał jak z Zabrza odebrać albo nie boisz się wysyłki paczką to daj znać na PW. Qxa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerob Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Jeśli ktoś miałby jakąś gęstwę do pszeniczniaków, to chętnie bym przygarnął, najlepiej z Krakowa,Zawiercia i okolic chyba że wysyłka wchodzi w grę to również jak najbardziej byłbym zainteresowany :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Kup drożdże suche Wb-06 są tanie a pszenica bardzo dobra na nich wychodzi ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Zymki Z047(Wiessbier IV Furstengold) - I zbiór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 WLP670 American Farmhouse Blend - I zbiór jeśli ktoś reflektuję proszę o decyzje do wieczora, jeśli nie będzie chętnych gęstwa idzie w kanał Fidel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) gęstwa Wyeast British Ale II - II zbiór lokalnie lub poczta edit. wszystko się rozeszło. Edytowane 17 Października 2012 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zach4r Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 (edytowane) Do oddania słoiczek gęstwy WLP013 London Ale - I zbiór. Wrocław. //nieaktualne Edytowane 19 Października 2012 przez zach4r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Poszukuję /niekoniecznie na już :)/ drożdży WLP510 Belgian Bastogne Ale najlepiej w postaci skosu ale zadowolę się gęstwą. Były dostępne w TB ktoś niestety ktoś mnie ubiegł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Poszukuję /niekoniecznie na już :)/ drożdży WLP510 Belgian Bastogne Ale najlepiej w postaci skosu ale zadowolę się gęstwą. Były dostępne w TB ktoś niestety ktoś mnie ubiegł. Będę na dniach przelewał na cichą, jak jesteś zainteresowany to na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harasim Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Poszukuje drożdży do Kolońskiego i Altbiera. Najlepiej z możliwością wysyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Do oddania zebrana wczoraj gęstwa "stefanów" (3068) po pszenicznym 12°Blg. Fidel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Do oddania zebrana wczoraj gęstwa "stefanów" (3068) po pszenicznym 12°Blg. wezme:-) jutro bede mial witki drugi zbior a za tydzien wlp500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gradagala Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Do oddania gęstwa London Ale III dziś zebrana - możliwa wysyłka do środy. Szukam jakiś drożdży do pszenicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Witam,szukam czegoś na Bittera bo moje WLP005 British Ale nie wystartowały,były lekko po terminie myślałem że do niedzieli jakoś się podniosą ale po 36 godz. zero reakcji . Jedynie w grę wychodzi warszawa bo do niedzieli niczym nie dojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 (edytowane) Przygarnę (jedne z czterech najlepiej w zadanej kolejności): 2633 - Octoberfest Lager Blend™ 2124 - Bohemian Lager™ 2206 - Bavarian Lager 2308 - Munich Lager™ Edytowane 4 Listopada 2012 przez Qxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1k Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Belgian Ardenes III zbiórw tym tygodniu bedzie dostępna, mogę wysłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atebo Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Miałby ktoś może gęstwe 1007? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 (edytowane) Mogę wysłać po weekendzie: WB-06 S-33 London ale 3 - 1318 Koelsch - 2565 Edytowane 8 Listopada 2012 przez Qxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 może ma ktoś na zbyciu coś co słabo odfermentowywuje? nic w stylu nie chcę robić tylko jak najbardziej słodowe że by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 może ma ktoś na zbyciu coś co słabo odfermentowywuje? nic w stylu nie chcę robić tylko jak najbardziej słodowe że by było A może spróbuj dłużej zacierać w temp. 68°C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 to na pewno też,a nie w 72C? mimo to jeszcze drożdże by się przydały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 german ale, po słabym odfermentowaniu stabilne gazowo o ile jakieś dzikusy się nie zakradną . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasanga Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Przygarnę gęstwę White Labs WLP004 Irish Ale lub Wyeast 1084 Irish Ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi