ads Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) FM41 gwoździe i banany przygarnę 100ml najlepiej za free Bydgoszcz i okolice, lub dla odważnych wysyłka ? Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez ads Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MienkiN Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Oddam połowę świeżej gęstwy FM20, zebrana dzisiaj rano. Przebieg to tylko jeden witbier. Do odbioru Orzesze/Gliwice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiekzd Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Mniej więcej w okolicach 10-12 maja potrzebna mi będzie świeża gęstwa Wyeast 3944 Belgian Witbier. Będę miał do zaoferowania świeże WLP644. Mogę również dorzucić piwko domowe - to już do ustalenia. Zaznaczam, że gęstwa musi być w bardzo dobrej kondycji! Jeśli będę miał gwarancję, to mogę nawet zapłacić. Warszawa i okoliczne tereny (ale z umiarem). Ewentualnie mogą być inne drożdże do Witbiera, ale to zapraszam do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangomagic Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 4 godziny temu, Krzysiekzd napisał: Mniej więcej w okolicach 10-12 maja potrzebna mi będzie świeża gęstwa Będę miał Brewferm Blanche. Ursynów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MienkiN Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Oddam pól litra gęsty w34/70 zebrana 2 maja. Orzesze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielN Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 (edytowane) Mam do oddania gęstwę OSLO kveik. Dają w miarę czysty profil (zostawiają delikatny 'kwejkowy' posmak). Są po fermentacji tygodniowej, brzeczka nastawna miala 9 blg. Drożdże te fermentują najlepiej powyżej 25 stopni. Z moich obserwacji, poniżej tej temperatury są trochę wolniejsze i trochę siarkują. Ze względu na pandemię proszę o prywatną wiadomość, by się umówić na bezpieczny odbiór. Mieszkam w Warszawie, dzielnica Wola. Niestety nie mam jak wysłać gęstwy więc odbiór osobisty. Nieaktualne. Gęstwa znalazła już nowe przyjazne fermentory. Edytowane 5 Maja 2020 przez DanielN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Znajdzie się w Poznaniu jakaś gęstwa saisonowa? Optymalnie Wyeast 3726 albo Imperial Rustic ale z otwartymi rękoma przyjmę i Belle Saison i BE-134. Mniej niż 100 ml, jak świeżutkie to nawet 55 ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Fermentum Mobile FM10 O czym szumią wierzby tydzień pracowały w ordinary bitterze, zbiór 30.05 więc świeżutkie. Jak widać gęstwa niepłukana, jakieś 300 ml - do zdjęcia słoik wyjęty z lodówki. Odbiór osobisty w poznańskiej Wildy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik Sam w Dolinie Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Szukam gęstwy Kveików - gdyby ktoś miał w Krakowie to będę wdzięczny za odrobinę Mam świeżą gęstwę S-04, wiem że nie rarytas, ale mogę dać Jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldorn Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 W dniu 3.06.2020 o 09:04, Rolnik Sam w Dolinie napisał: Szukam gęstwy Kveików - gdyby ktoś miał w Krakowie to będę wdzięczny za odrobinę Mam świeżą gęstwę S-04, wiem że nie rarytas, ale mogę dać Jakub Dopiero zauważyłem, a pisaliśmy wcześniej. Gęstwa kveikowa najłatwiej dostępna jest na grupie: https://www.facebook.com/groups/477095029612734 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nidzwiadekk Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Wrocław, oddam gęstwę po piwie 12 Blg M12 Voss Kveik Mangrove Jack's zebrana 19.06.2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymin72 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Oddam lub zamienię na ździebko chmielu gęstwę safeale us-05, świeżo zebrana 24.06., po warce chmielonej chmielem citra. Ok. 500 ml. Odbiór Siemianowice Śl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radi_wroc Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 W dniu 20.06.2020 o 09:18, nidzwiadekk napisał: M12 Voss Kveik Mangrove Jack's Hej, masz ją jeszcze? lub coś na rozkręcenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymin72 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Już nieaktualne. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matsmo Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Jeśli ktoś w Warszawie miałby do oddania gęstwę do witbiera (np. fm białe walonki lub inne płynne) to chętnie przyjmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manowar Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Właśnie wysuszyłem Oslo - mam też trochę świeżej gęstwy, więc jeśli ktoś się chce pobawić kveikami mogę się podzielić. W Warszawie można odebrać osobiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radi_wroc Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 9 godzin temu, manowar napisał: Właśnie wysuszyłem Oslo - mam też trochę świeżej gęstwy, więc jeśli ktoś się chce pobawić kveikami mogę się podzielić. W Warszawie można odebrać osobiście. PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasuke5055 Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 W dniu 1.07.2020 o 21:44, manowar napisał: Właśnie wysuszyłem Oslo - mam też trochę świeżej gęstwy, więc jeśli ktoś się chce pobawić kveikami mogę się podzielić. W Warszawie można odebrać osobiście. PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gki85 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Posiada ktoś jakieś ciekawe szczepy kveików suchary lub gęstwę, okolice Tarnów i Nowy Sącz Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez Gki85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaks Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 cześć, za parę dni będę miał gęstwę san diego WLP090, jeśli ktoś chętny mogę zlać do słoika:) odbiór wawa dolny mokotów. przy okazji chętnie przyjmę jakąś szczepkę conana/vermont/fm55 może ma ktoś wawa-okolice? pozdr, w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Poznań, przyszły czwartek/ piątek, potrzebuje 150-200 ml gęstwy gorniakow. Preferowane szczepy brytyjskie w drugiej kolejności niemieckie i amerykanskie, ostatecznie belgijskie. Cel mocne bezstylowe piwo resztkowe. Do cienkusza mam sucharki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniutek Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Poszukuję gęstwę, ale z racji, ze nie wolno mi wychodzic z domu, wolałbym np. fiolkę z banku wysłaną kurierem, Wyeast 3068 Weihenstephan Weizen. Oczywiscie pokryję koszty... Z góry dziękuję za dobre serce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus383 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Witam. Miałby ktoś może gęstwę do Black IPA w Warszawie, na linii między Otwockiem a Warszawą lub z opcją wysyłki do paczkomatu? Pozdrawiam, Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 14 minut temu, Kaniutek napisał: Poszukuję gęstwę, ale z racji, ze nie wolno mi wychodzic z domu, wolałbym np. fiolkę z banku wysłaną kurierem, Wyeast 3068 Weihenstephan Weizen. Oczywiscie pokryję koszty... Z góry dziękuję za dobre serce. Gdybys sie zadowolil FM to moge podrzucic na jakis przystanek w Raszynie Kaniutek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniutek Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 (edytowane) 12 minut temu, x1d napisał: Gdybys sie zadowolil FM to moge podrzucic na jakis przystanek w Raszynie Dobry człowiek jesteś. Mam Covida. Wolałbym Cię nie narażać w żaden sposób. Marzą mi się sztefany, bo nigdy na nich nie robiłem. Na FM wprawdzie też nie robiłem, ale wszyscy mówią, że sztefany są najlepsiejsze. Edytowane 2 Listopada 2020 przez Kaniutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi