guma77 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 W trakcie wakacyjnego wyjazdu, Pan w wieku ok 40 lat na moje słowa że warzę piwo domowe zadaje mi pytanie: a jak Ty chmiel robisz? Witki mi opadły. Anegdotka z życia wzięta, ale to cała prawda o polskich "piwoszach". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plx Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 W trakcie wakacyjnego wyjazdu, Pan w wieku ok 40 lat na moje słowa że warzę piwo domowe zadaje mi pytanie: a jak Ty chmiel robisz? Witki mi opadły. Anegdotka z życia wzięta, ale to cała prawda o polskich "piwoszach". Jak to jak? Idziesz do sklepu i kupujesz, tam jest wszystko. Kiedyś nasłuchałem się opowieści że Guinness jest z dolnej fermentacji, a Pilzner z górnej. Z górnej wychodzą piwa lekkie, a z dolnej ciężkie. Mało kto mówi że piwo to fermentowany chmiel? Nie przejmuj się, lekarz kazał przytakiwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 jedno piwko albo dwa... i idziemy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plx Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 jedno piwko albo dwa... i idziemy:) Chłop walczył z wiatrem i swoimi wątpliwościami, ale udało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 mąż do żony: - idź po piwo! żona: - kochanie, a może jakies magiczne słowo...?!! mąż: - hokus-pokus, czary-mary... wyp....laj po browary!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Do domu klienta apteki dzwoni aptekarz: - Dzień dobry, przepraszam, ze pana niepokoje, ale zaszła pomyłka przy wczorajszym zakupie. - Taaak? A co się stało? - Kupował pan tymianek dla teściowej, a my omyłkowo wydaliśmy cyjanek. - No i jaka to różnica? ...- Cztery pięćdziesiąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 (edytowane) Edytowane 10 Listopada 2010 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=http://www.youtube.com/watch?v=-FQIqIiABoU To jakiś test ? Edytowane 10 Listopada 2010 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 (edytowane) To jakiś test ? Coś się nie tak podlinkowało. Powinno być tak: Edytowane 10 Listopada 2010 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 o właśnie. THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 imiona dla maskotek na Euro: wódko i piwko. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 imiona dla maskotek na Euro: wódko i piwko. ;) Patrząc po naszej branży, to nasz chyba będzie Wódka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 - Halo? Zamawiam sześć kebabów, proszę szybko dostarczyć do redakcji! - Chwileczkę, ale do redakcji jakiej gazety? Bo nie wiem czy robić z kurczakiem, czy z wieprzowiną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Maskotki będą miały imiona: Polak - Wódka Ukrainiec - Bimber Coder! Twój dowcip jest piękny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 - Halo? Zamawiam sześć kebabów, proszę szybko dostarczyć do redakcji!- Chwileczkę, ale do redakcji jakiej gazety? Bo nie wiem czy robić z kurczakiem, czy z wieprzowiną... Stawiam że kebab będzie z kurakiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 - Halo? Zamawiam sześć kebabów, proszę szybko dostarczyć do redakcji!- Chwileczkę, ale do redakcji jakiej gazety? Bo nie wiem czy robić z kurczakiem, czy z wieprzowiną... Przecież kebab powinien być z baraniny. :rolleyes: W sumie z mięsa to jem tylko rybinę, ale że muzułmanie nie tykają wieprzowiny to akurat wiem, więc dowcip niestety świadczy o ignorancji autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Ech Kopyr... Czytelnicy gazety, którzy jedzą wieprzowinę twierdzą, że Polską rządzą Ci, którzy wieprzowiny nie tkną (i nie mówią o muzułmanach). Teoria spisku rządzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Tu nie chodzi o to że kebab powinien być z baraniny tylko o to kto jest właścicielem większości polskich redakcji. I nie chodzi tu kopyr o muzułmanów. Myślę że coder wie co pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Tu nie chodzi o to że kebab powinien być z baraniny tylko o to kto jest właścicielem większości polskich redakcji. I nie chodzi tu kopyr o muzułmanów. Myślę że coder wie co pisze. Ja wiem o co chodzi Tobie i coderowi. Natomiast odnoszę się do tego dowcipu, który świadczy o ignorancji tego, kto go wymyślił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Tu nie chodzi o to że kebab powinien być z baraniny tylko o to kto jest właścicielem większości polskich redakcji. I nie chodzi tu kopyr o muzułmanów. Myślę że coder wie co pisze. Hmmmm... Niemcy nie jedzą wieprzowiny?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Hmmmm... Niemcy nie jedzą wieprzowiny?????? Nie. W ramach odszkodowań za II wojnę światową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Napijemy się piwa z innej beczki. Mąż do żony: -Kochanie, co byś zrobiła gdybym wygrał w totka? -Wzięłabym połowę i cię zostawiła. -Ok, trafiłem trójkę. Masz tu 8 zeta i wy...! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Przecież kebab powinien być z baraniny. :rolleyes: Tylko, że w Polska nie robi się kebabów z baraniny ino z kurczaka. I robią je sami Turcy. Niedaleko Krotoszyna jest fabryka kebabów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Przecież kebab powinien być z baraniny. :rolleyes: Tylko' date=' że w Polska nie robi się kebabów z baraniny ino z kurczaka. I robią je sami Turcy. Niedaleko Krotoszyna jest fabryka kebabów.[/quote'] No spoko, baranina droga. Chodziło mi o to, że Turcy, czy inni Arabowie nie robią kebabów z wieprzowiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Przecież kebab powinien być z baraniny. :rolleyes: Tylko' date=' że w Polska nie robi się kebabów z baraniny ino z kurczaka. I robią je sami Turcy. Niedaleko Krotoszyna jest fabryka kebabów.[/quote'] No spoko, baranina droga. Chodziło mi o to, że Turcy, czy inni Arabowie nie robią kebabów z wieprzowiny. Obalamy mity spróbuj powiedzieć Turkowi że jest Arabem. To nietakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się