ukko Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ekipa żywiecka zgłasza swoją gotowość W którym miejscu zbiórka Widzę na mapie kilku piwowarów z okolic Żywca, wybiera się ktoś? Jest okazja się poznać Ja będę, jak co roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Jejski mnie też możesz dopisać + moja ślubna Mam nadzieję, że każdy przypnie sobie jakiś identyfikator na klacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 oczywiście będe w piątek jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Jackowie górą Ja będę, JKocurek też, więc wychodzimy na prowadzenie. Wiedziałem że na Jacków można liczyć :) Jesteśmy na prowadzeniu... ex equo z Krzysztofami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 I ja się wybieram, będę w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Jackowie górą Ja będę' date=' JKocurek też, więc wychodzimy na prowadzenie.[/quote']Wiedziałem że na Jacków można liczyć :) Jesteśmy na prowadzeniu... ex equo z Krzysztofami. Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki a na liście Jejskiego ni ma ani jednego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzelczyk76 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Andrzejku - a dopisz sobie też mnie - co mi tam - będę w sobotę strzelczyk76 (Marcin) - reprezentacja Siemianowic niech rośnie w siłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ART200 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Witam, Jestem tu nowy, również wybieram się do Żywca w sobotę chętnie się zapoznam z bracią piwną Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 No to mamy już pięćdziesiątkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ja też się wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Czy Bielok będzie na 100% ? Jego zapiski były dla mnie inspiracją aby zacząć warzyć więc tym chętniej Go poznam. Właśnie jestem po rozmowie z Grzesiem. Powierzył mi zaszczytną funkcję swojego rzecznika prasowego. Dlatego śpieszę z wiadomością dla wszystkich wielbicieli (wielbicielek) Bieloka, że nasz guru będzie w Żywcu w piątek i sobotę. Zapisy na spotkanie z nim przyjmuję na PW. Dla pierwszych 5 osób spotkanie bezpłatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 ...i zakaz sprzedawania autografów na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 pssst... US czuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 http://www.meteogroup.pl/pl/home/pogoda/pogoda-na-swiecie/pogoda-lokalna/miasto/48X3606/zywiec.html?tx_mgcityweatherstatic_pi4%5Bp%5D=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Czy Bielok będzie na 100% ? Jego zapiski były dla mnie inspiracją aby zacząć warzyć więc tym chętniej Go poznam. Właśnie jestem po rozmowie z Grzesiem. Powierzył mi zaszczytną funkcję swojego rzecznika prasowego. Dlatego śpieszę z wiadomością dla wszystkich wielbicieli (wielbicielek) Bieloka' date=' że nasz guru będzie w Żywcu w piątek i sobotę. Zapisy na spotkanie z nim przyjmuję na PW. Dla pierwszych 5 osób spotkanie bezpłatne.[/quote'] IGNAC to się umie ustawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ja będę w piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ja będę w piątek. Też trzeba się do Ciebie zapisać jak do Bieloka ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ja będę w piątek. Też trzeba się do Ciebie zapisać jak do Bieloka ? ;) Tak, ale ja nie daję gratisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ja będę w piątek. Też trzeba się do Ciebie zapisać jak do Bieloka ? Tak' date=' ale ja nie daję gratisów [/quote'] Szkoda, ale proszę mnie zapisać na audiencję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Przypadkiem ktoś może wie czy w tym roku też będą kufelki 100ml, czy lepiej zabrać ten ze zeszłego roku? Bardzo praktyczny wynalazek na taką imprezę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Z tego co wiem mają być, ale głowy nie daję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 To chyba trzeba będzie zabrać stary, najwyżej będę degustować stereo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 oj chłopy, będą nowe. Stare schować i nie niszczyć, posłużą wiele lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 I ja też się wybieram do Żywca. Ostatecznie udało mi się dostać wolne Przy okazji pytanko - trzeba się zapisać przez stronę internetową Birofilii czy można na miejscu? A może w ogóle nie trzeba ? Po prostu nie wiem do końca czy będę sam czy pojadę z żoną i synkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 zgłoś siebie i żonę przez stronę Birofilii, najwyżej nie odbierzesz dla niej "pakietu powitalnego". Jak sie nie zgłosisz to istnieje nikła możliwość, że zabraknie zestawów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi