Sojer Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Najwyraźniej ktoś złożył duuuże zamówienie Kto tu ma największe wybicie? Józek! Przyznaj się! To Ty zgarnąłeś całe drożdże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Najwyraźniej ktoś złożył duuuże zamówienie Kto tu ma największe wybicie? Józek! Przyznaj się! To Ty zgarnąłeś całe drożdże? Razem z Wolsztyńską mafią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro22 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ciekawe co ze mną zrobią. Kupiłem drożdże (między innymi) i zapłaciłem w niedzielę. Napisane jest przy zamówieniu że "skierowane do pakowania" - to chyba mają te drożdże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
somek Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 A mi tam się CP podoba. Chyba jako pierwsi mieli świeże chmiele i to w niezłej cenie. No i niezły zestaw drożdży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Mi też się podoba CP a strona zupełnie mi nie przeszkadza.Dzięki niej zamówienia można robić dużo szybciej niż w Browamatorze. Mają dobre ceny i wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Rozmawiałem z Ziemkiem, drożdże są, musieli odłączyć kategorie na stronie z powodu jakichś problemów. Pewnie do jutra to ogarną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Nie kupuje bo Ich strona mi się nie podoba W dupach Wam sie po przewracało ps Ale jakieś "lewizny" fermentorów i słodów to bez pięknej strony przygarniamy? Edytowane 6 Grudnia 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Mnie tam niestety przeszkadza wygląd i funkcjonalność (a raczej brak funkcjonalności) CP. Te rozwlekłe menu i jeszcze do niedawna problemy z koszykiem w Mozilli. O samej obsłudze nie mam wypracowanego zdania - tylko dwa razy robiłem tam zakupy. A w BA najbardziej mnie wkurza czas realizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 bo za często zamawiacie, jak się robi zamówienia po 400 kg raz na pół roku to jest lepsza obsługa i jeszcze rabacik przynajmniej tak jest w piowdzieju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 (edytowane) ...A w BA najbardziej mnie wkurza czas realizacji. To prawda czas realizacji ma wiele do życzenia mimo przesłania mail-em potwierdzenia wpłaty ( nawet dostając info z BA, że wpłata została zaksięgowana czas realizacji jest dramatyczny). Na temat CP na razie się wypowiem zobaczymy jak będzie z realizacją. Co do Piwodzieja - dramat !!! - musiałem upominać się o swoje zamówienie ( zamawiałem ze śrutowaniem ) wg mnie laika piwowarstwa te słody, które dostałem nie kwalifikowały się jako śrutowane Edytowane 6 Grudnia 2011 przez cianek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henry Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 A ja tam na BA nie narzekam. Zamawiam wieczorem i na drugi dzień mam w domu... Trochę sposobem.. kolega mieszka na tej samej ulicy co BA ma siedzibę, a więc traktuje go jako kuriera.. odbiera u nich w siedzibie i przywozi do Rzeszowa, a tam ja z bagażnika odbieram... taka tam kooperacja. :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Ja też nie narzekam. Wprawdzie standardowo realny czas realizacji to średnio 5 dni, ale jeżeli coś potrzeba szybko, to zwykle da się przyspieszyć zamówienie. Jedyne co mnie wkurza na stronie BA, to konieczność naklikania się, żeby dotrzeć do interesującej mnie kategorii albo produktu. Za web usability daję 3+. Edytowane 7 Grudnia 2011 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebpa Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ja też nie narzekam. Wprawdzie standardowo realny czas realizacji to średnio 5 dni, ale jeżeli coś potrzeba szybko, to zwykle da się przyspieszyć zamówienie. Jedyne co mnie wkurza na stronie BA, to konieczność naklikania się, żeby dotrzeć do interesującej mnie kategorii albo produktu. Za web usability daję 3+. jest jeszcze wyszukiwarka, mniej klikania, ale wiecej pisania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magneto Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 W CP trzeba kliknąć szybkie zamawianie mają wtedy najlepszą stronę szybka i wygodna. Jak się z tej funkcji nie skorzysta to faktycznie trochę niewygodnie. Rzeczywiście, od razu lepiej. Człowiek to się jednak uczy całe życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 jest jeszcze wyszukiwarka, mniej klikania, ale wiecej pisania Tak, ale mały szczegół - produkty znalezione przez wyszukiwarkę nie wyświetlają ceny z rabatem. Niby szczegół, a jednak zniechęca do jej używania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Przyznać się kto mi sprzątnął z Piwodzieja American Ale II ;) W Piwodzieju najbardziej mnie wkurzało pakowanie słodu, połowa worków rozwalała się na zgrzewie. W CP najsolidniejsze opakowania, stronka też mi nie przeszkadza (chociaż teraz przy drożdżach "produkt czasowo niedostępny" - to wkurza). Przesyłka dość szybko przychodzi. W BA rzeczywiście, przy menu klikanie, klikanie, klikanie... Za to opakowanie chmielu klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 W BA rzeczywiście, przy menu klikanie, klikanie, klikanie... Za to opakowanie chmielu klasa A widziałeś nowe torebki piwodzieja? plastki z BA na chmiel są dobre na krótką metę - na dłuższą jest za dużo powietrza w środku. Torebki strunowe są lepsze do przechowywania na dłuższą metę. Po za tym torebki zajmują mniej miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keda Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 A ja tam na BA nie narzekam. Zamawiam wieczorem i na drugi dzień mam w domu... Trochę sposobem.. kolega mieszka na tej samej ulicy co BA ma siedzibę, a więc traktuje go jako kuriera.. odbiera u nich w siedzibie i przywozi do Rzeszowa, a tam ja z bagażnika odbieram... taka tam kooperacja. :cool2: Ja też nie narzekam. Jestem w Rzeszowie to dzwonię czy jest ktoś w biurze i odbieram po drodze do do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 A widziałeś nowe torebki piwodzieja? plastki z BA na chmiel są dobre na krótką metę - na dłuższą jest za dużo powietrza w środku. Torebki strunowe są lepsze do przechowywania na dłuższą metę. Po za tym torebki zajmują mniej miejsca. Niestety nie widziałem nowych z Piwodzieja (mam jeszcze starą torebkę Perle z Piwodzieja, taki kartonik). I chyba nieprędko zobaczę. Aktualnie z interesujących mnie chmieli amerykańskich mają tylko Cascade, więc chmiel zamówiłem już w BA. W dodatku muszę czekać z zamówieniem aż będą mieli drożdże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 jeszcze rok temu mieli folię z tworzywa pokrytą aluminium, teraz mają wielowarstwowe torebki które uważam są lepsze niż pudełka z BA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 jeszcze rok temu mieli folię z tworzywa pokrytą aluminium, teraz mają wielowarstwowe torebki które uważam są lepsze niż pudełka z BA. Nie ma to jak płynnie i niezauważalnie przejść od drożdży do chmielu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Cześć jeszcze rok temu mieli folię z tworzywa pokrytą aluminium' date=' teraz mają wielowarstwowe torebki które uważam są lepsze niż pudełka z BA.[/quote']Nie ma to jak płynnie i niezauważalnie przejść od drożdży do chmielu ;) Mnie się w ogóle wydaje ze Wiktor to zakumulowana opcja reklamowa sklepu Piwodziej Żeby było w temacie to chyba jeszcze nie rozwiązali problemu informatycznego, bo dalej są tylko suche drożdże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Cześć Mnie się w ogóle wydaje ze Wiktor to zakumulowana opcja reklamowa sklepu Piwodziej zakumulowana czy zakamuflowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Mnie się w ogóle wydaje ze Wiktor to zakumulowana opcja reklamowa sklepu Piwodziej Ja myślę, że kieruje się prostą zasadą: "Chcesz mieć sklep obok siebie ... to rób w nim zakupy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Cześć Mnie się w ogóle wydaje ze Wiktor to zakumulowana opcja reklamowa sklepu Piwodziej zakumulowana czy zakamuflowana zakamuflowana ale i zapewne skumulowana ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi