camilos Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 W tesco w promocji Żywiec, w tym Porter - 2 szt za 7zł + kaucja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryśka Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 W Intermarche są do kupienia zestawy 4 lub 5 piw Fortuna, Miłosław, Jan Olbracht lub z Grodziska ze szkłem od 25 do 30 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalczyka Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 W biedronce porter z Żywca 0.33 za 2.79 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Jeśli ktoś z okolic Katowic szukał będzie kolendry indyjskiej do wita, to jest dostępna w Kuchnie świata w galerii katowickiej(przy dworcu). 100g za 7.50zl no i mają masę różności które można dodać do piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Dla poszukujących dużych lodówek, ala amerykańskich - są na sklepie online lidla niemieckiego - http://www.lidl.de/de/search?query=Kühlbox&channel=mgm_de_DE a sprawa druga - od 22. kwietnia w polskim lidlu będą znów torby termiczne mieszczące skrzynkę na piwo. http://gazetka.lidl.pl/d1309e20-74ae-482d-b60d-ed3dc6667a32/#/14 (torby te są też na lidlu niemieckim, oczywiście taniej.) Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez camilos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 110 euro to jak cena za oryginalnego Colemana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapko Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 W Stanach te lodowki sa po $25-$40 w Wal-Mart I wtedy to ma sens. U nas lepiej zaizolowac styropianem skrzynke robusto 64L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Taniej, nie znaczy, że lepiej. Ale są tacy co sprowadzają z USA, a tak to nieco bliżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 W biedrze na półce z piwami znalazłem dziś Hoegaarden Wit blanche 0,75 l za 10 zł, zobaczymy wieczorem czy dobry jest. Nomad 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udarr Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ja dzisiaj w biedrze kupiłem Triple Blond z Corneliusa po 2,99zł. Jak będzie dobre to chyba kupię więcej dla samych butelek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Na stacjach lukoil jest zestaw 4 piwa+kielich tego corneliusa po 14zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 W biedrze na półce z piwami znalazłem dziś Hoegaarden Wit blanche 0,75 l za 10 zł, zobaczymy wieczorem czy dobry jest. Nie różni się nic od oryginału generalnie, nawet fajnie jakby by był w stałej ofercie, ale też d nie urywa to piwo. W aromacie jest mega banan, kolendra oraz lekkie fenole, natomiast w tle stęchlizna i lekka cydrowatość. W smaku ta cydrowatość jest na maksa i dominacja kolendry wychodzi na wierzch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ja dzisiaj w biedrze kupiłem Triple Blond z Corneliusa po 2,99zł. Jak będzie dobre to chyba kupię więcej dla samych butelek.. Piłem w weekend. W porównaniu z tym jak pamiętam to piwo sprzed mniej więcej roku znacznie mniej złożony smak i aromat. Zamiast dominacji brzoskwiń, moreli etc. czuć głównie banana. Wyższa jest także goryczka. Mam wrażenie, jakby była to kolejna odsłona podwójnej pszenicy (Rebel z Tesco) a nie ten sam Triple Blond. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ja dzisiaj w biedrze kupiłem Triple Blond z Corneliusa po 2,99zł. Jak będzie dobre to chyba kupię więcej dla samych butelek.. Nie będzie dobre ale dla butelek możesz kupić, chociaż puste chyba bardziej się opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Argus lager znikł z Lidla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Kolejne szkli z krosna przecenione w makro. Zestaw 6 szklanek "koneser" przed chwilá kupilem za 18.49zl. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udarr Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Wypiłem bez zmuszania ale rzeczywiście nic specjalnego, ciężko nawet określić co to za piwo, wszystko pomieszane z poplątanym. Rzeczywiście lepiej wyjdzie kupić małe longnecki po 79 groszy niż dopłacać jeszcze ponad 2zł za zawartość butelek Corneliusa. Właśnie sprawdziłem maila - 23-24.04 dzień darmowej dostawy w Krośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 udarr ja kupilem 4 blodyn dla fajnego kieliszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 w Auchan w Gliwicach znalazłem Rowing Jacka za 6.20. Był też Be Like Mitch, ale za 9.99. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Z najnowszej gazetki Tesco, od czwartku takie cudo http://screenshot.sh/oB0As2t1cGggB żeliwny palnik gazowy za 57,99zł Dużego garu bym na nim nie stawiał, ale może do podgrzewania wody się nada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 W tesco od czwartku 02.06. będzie ciekawy zestaw szklanek do piwa: http://screenshot.sh/ofkhS9uXqnnA7 http://gazetki.tesco.pl/pobierz/gazetki/14/14-oferta-tygodnia/hm-grill/gazetka.pdf str.22 lodówka turystyczna 24l za 33zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piffmania Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 W każdy piątek na http://topbeer.pl/ jest zestawienie ofert promocyjnych na piwo z różnych supermarketów Żabka/PoloMarket/Intermarche/Lidl/Alma/Tesco/Netto/Carrefour itp. w jednym miejscu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 W tym tygodniu w naszym zestawieniu debiutuje sieć sklepów Aldi. W najnowszej gazetce dyskontu znaleźliśmy coś, po co z pewnością wybiorą się do niego wielbiciele belgijskiego piwa. Od 20.08 (sobota) można w nim będzie dostać 0,75-litrową butelkę piwa St. Feuillien Blonde w cenie 11,99 zł. To mniej więcej o połowę taniej, niż w innych sklepach. za: http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/56,87978,20558431,belgijskie-piwo-za-pol-ceny-oryginalna-hiszpanska-szynka-4,,1.html#BoxLSImg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petee Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Jak ktoś jeszcze nie pił, a ma ochotę, to od jutra w Tesco Porter Jubileuszowy z Cieszyna z pokalem za 49,99zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ogólnie też polecam zaglądnąć do Tesco w mniejszych miejscowościach. U mnie spore przeceny kraftów z zbliżającym się terminem. Można wyhaczyć niektóre nawet smaczne piwka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi