elroy Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 To prawidłowe zachowanie, jak load skoczy do ustalonego poziomu. Generalnie w trosce o bazę danych. A czemu to nie ustalę, bo było dość krótkotrwałe. (statystyki mam z interwałem 5 minutowym i nic nie zarejestrowały) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Pewno pracę kończyli i zaczęli klikać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Nie mogę od dwóch dni wejść na forumowego czata... Komunikat kazał zgłosić to administracji I to nie chodzi o przeciążenie, gdyż za każdym razem jak próbowałem się na niego dostać to były tam zaledwie cztery osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Problem z połączeniem z chatem jest znany mi od dzisiaj, od 21:40. Jak zwykle - trzeba przeczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilko Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Czy można jakoś usunąć załącznik dodany do postu? Dołączyłem zdjęcie, ale z rozpędu sporo za duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Tak, wchodząc w jego edycję. Podaj proszę linka, to zerknę i napisze konkretną instrukcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilko Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Tak, wchodząc w jego edycję. Podaj proszę linka, to zerknę i napisze konkretną instrukcję. http://www.piwo.org/topic/3411-browar-domowy-wosko/page__view__findpost__p__136278 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 - Użyj opcji "edytuj" na swoim poście (zaraz obok buttona Cytuj) - Użyj buttona "Użyj pełnego edytora" - Po okienkiem edycji posta, zobaczysz swój załącznik W razie problemów pisz. ps: w moim przypadku rozdzielczość ok, lepiej tak niż zgadywać między pikselami wilko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilko Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 - Użyj buttona "Użyj pełnego edytora" Dzięki, ten pełny edytor był tu kluczem. Uproszczony przejrzałem kilka razy zanim zapytałem. Zdjęcie zmieniłem na mniejsze. Lżejsze to i wydaje się wygodniej gdy widać całość od razu, bez scrollowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Zdjęcie ok, widać wszystko co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek63 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Elroy, czy plusiki z poprzedniego forum będą uzupełnione, czy już przepadły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Właśnie uzupełniam Zostało 35 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Kiedy galeria? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 (edytowane) Czy podczas logowania, 'ptaszek' zapamiętaj mnie musi być aktywny? Kto chce, raz go sobie kliknie i po sprawie. Ci, co nie chcą, muszą go ciągle odklikać. Edytowane 10 Lutego 2012 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Dziadku - tak wiem wiem, niestety ostatnio ciut mniej czasu. Rubezahl - słuszna sugestia. Już zmienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 czy avatary mogą być animowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Nie, nie mogą. Gif zostanie przerobiony na statyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Nie umiem, a może nie ma??, znaleźć opcji usunięcia zdjęcia ze swojej galerii. Jest taka możliwość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Zerknij czy pojawiła się pod Twoim zdjęciem opcja moderacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Zerknij czy pojawiła się pod Twoim zdjęciem opcja moderacji. Opcja moderacji była, ale usuń nie było (chyba ) . Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 (edytowane) Brakuje mi tego, a nie widzę takiej możliwości w ustawieniach profilu w sekcji "powiadomienia" - chodzi o ustawienie powiadomień o nowych dodanych komentarzach do własnych albumów/zdjęć. Edytowane 30 Czerwca 2012 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Brakuje mi tego, a nie widzę takiej możliwości w ustawieniach profilu w sekcji "powiadomienia" - chodzi o ustawienie powiadomień o nowych dodanych komentarzach do własnych albumów/zdjęć. W galerii można zaznaczyć opcję "obserwuj album" - nie używałem, ale może to wystarczy do powiadomień o komentarzach w albumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Niestety właśnie nie ma takiej opcji powiadamiania. To zadziała tylko dla nowych grafik. Poszukam czy nie ma jakiegoś pluginu, bo w sumie to przydatna rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 No niestety nie ma gotowego rozwiązania (ale i nie jesteśmy pierwsi w tym temacie http://community.invisionpower.com/topic/358354-suggestion-notifications-on-image-comments/ ) Pozostaje zatem czekać na nową wersją galerii, która ma się jakoś po wakacjach ukazać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Jest ograniczenie do 5 osób przy wysyłaniu wiadomości PW. Czy dało by się zwiększyć to ilość do np. 10 osób? Musiałem niestety podzielić wiadomość na dwie raty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi