MichalW Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) ..... naprawione Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez MichalW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 E jak naprawione Już na to zerkam. Edit: Jest poprawka, wrzucę z domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 rssy się rozjechały chyba - automat skleja po 2 w jednym poście: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Ciekawostka wadliwa, w prywatnej wiadomości wysłałem obrazek i 3 pobrania były, dziwne. Po odświeżeniu 4 pobrania, potem 5 itd. IP to samo. Edit: pomyślałem, że ktoś ogląda privy, jest ok, wcześniej nie zwracałem na to uwagi. Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez GB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 W tym przypadku hasło pobrań należy traktować jako wyświetleń. Po prostu tyle razy obrazek został kliknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Czy da się usunąć "brown ale" ramkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Zniknie samo (chyba dzisiaj o 24) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Od dziś tak wyglądu mój panel (przeglądarka Maxthon). Próbowałem już czyścić cache. Na IE, FF, GC jest poprawnie. Edytowane 14 Maja 2014 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 U każdego tak wygląda To jest link do sponsora forum, a nie spam... Więc troszkę wyrozumiałości. Tu masz link http://www.piwo.org/topic/13852-20-rabatu-od-sponsora-wwwlabotigapl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Dokładnie. Akcja promocyjna do 31.05.2014. Przy okazji - na jakiej rozdzielczości i urządzeniu został zrobiony ten zrzut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Przecież nie chodzi mi o sponsora. Tylko pole szukaj wchodzi na panel i wszystko mi się przesuwa. Zrzut zrobiony przez Maxthona na WinXP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 A jakiej używasz rozdzielczości. Banner jest widać ciut za duży niż obliczałem i powoduje ten problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Rozdzielczość monitora 1280x1024. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ok, ściągnę Maxhtona i sprawdzę. Do popołudnia niestety tego nie naprawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Nie pali się, to mi nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Nie wyświetla mi się sygnatura pod postami, wydaje mi się że w ustawieniach jest wszystko jak trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Nie wyświetla mi się sygnatura pod postami, wydaje mi się że w ustawieniach jest wszystko jak trzeba. Adblock ją blokuje, tak samo jak miniaturki zdjęć. "Lepsze jest wrogiem dobrego", a może to droga do nakłonienia nas do oglądania reklam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Nie wyświetla mi się sygnatura pod postami, wydaje mi się że w ustawieniach jest wszystko jak trzeba. Adblock ją blokuje, tak samo jak miniaturki zdjęć. "Lepsze jest wrogiem dobrego", a może to droga do nakłonienia nas do oglądania reklam? wszystko działa jak należy, chyba, że w sygnaturce masz reklamy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Nie nie ma reklam, mam tylko linka do moich zapisków ze spisem treści, czy wy to widzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 (edytowane) Edytowane 22 Maja 2014 przez amap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Czy widzisz moja sygnaturkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Nie wyświetla mi się sygnatura pod postami, wydaje mi się że w ustawieniach jest wszystko jak trzeba. Adblock ją blokuje, tak samo jak miniaturki zdjęć. "Lepsze jest wrogiem dobrego", a może to droga do nakłonienia nas do oglądania reklam? Mam wyłączonego na domenie piwo.org reklamy widzę, sygnaturek nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 josefik linka widać. Odnośnie tematu. Problem znany pewnie od dawna, ale czemu czas jest o godzinę do tyłu? Wczoraj nawet zauważyłem post był o 22.55, a jak odświerzyłem stronkę to się przestawiło na 21.55. A post na 100% był napisany o 22.55. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Chyba jakieś ustawienie w opcjach konta, po wylogowaniu sygnaturki są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 W profilu, w zakładce Ignorowani użytkownicy masz zaznaczony check box: Ignoruj wszystkie sygnatury użytkowników w tematach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi