Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Dostałem już trzy punkty za posty, które zostały skasowane z powodu cenzury. To chyba błąd, bo niepoprawnie polityczna opinia nie powinna zwiększać liczby punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 No to masz problem z liczeniem, bo ja widzę jeden. Konto leci do kasacji, więc pozałatwiaj swoje sprawy do niedzieli i się żegnamy, bo mam Cię serdecznie dosyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) A ja się tylko pytam czy to błąd czy nie. Bo na chłopski rozum jest to błąd, bo jak można mieć punkty za coś co nie istnieje. A może to tak zabolało? Nie należy umieszczać komentarzy, które: propagują alkohol (art. 2 (1) Ustawy o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi z dnia 26 października 1982r.); Tak przez przypadek w to kliknąłem. A nie wystarczy tego skasować? Nie lubię obłudy. Edytowane 7 Lutego 2014 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Dzisiaj chciałem zedytować post i mogę to robić wyłącznie w kodzie HTML, nie jest dostępny normalny edytor. I nie mogę włączyć pełnego edytora. Czy to u mnie tylko taki problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Zobacz, czy nie włączył Ci się przycisk "zmień tryb edycji" - taki przełącznik w lewym górnym rogu edytora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Nie za bardzo widzę gdzie. Pełnego edytora nie mogę włączyć w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 U mnie w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 To coś z moim firefoxem. Bo pod chromem jest dobrze. Ktoś pomoże co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 daj ctrl+f5 aby przeczyścić cache sprawdź czy nie masz wtyczek typu noscript które mogą blokować takie javasciptowe edytory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 w aktualizacji statusu w głównym oknie forum cały czas pojawia się reklama "środków farmaceutycznych" To jakiś bot spamujący fora, bo nie tylko u nas się to pojawia. Da się to jakoś zablokować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Tak oczywiście - niestety ostatnio trochę spambotów się pojawiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) Pojawia się u mnie taki dziwny "błąd" raz numerek z ilością uczestników w BeerTalk pojawia się na górze a raz na dole przycisku Dziej się tak praktycznie w tym samym czasie - jednym oknie jest tak, a w drugim inaczej. Zauważyłem to na różnych komputerach i różnych systemach, ale zawsze pod FF Edytowane 6 Marca 2014 przez leszcz007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pero Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Pojawia się u mnie taki dziwny "błąd" raz numerek z ilością uczestników w BeerTalk pojawia się na górze a raz na dole przycisku Dziej się tak praktycznie w tym samym czasie - jednym oknie jest tak, a w drugim inaczej. Zauważyłem to na różnych komputerach i różnych systemach, ale zawsze pod FF Pod chrome jest to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Ok dzięki za info. Poprawię i dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 forum ładuje coś z adresu i2.wp.com a tam jest gateway timeout mimo to forum nadal próbuje coś załadować z tego adresu - przez to w przeglądarce zachowuje się tak jakby strona nie przestawała się ładować mimo, że jest już załadowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Hm, jedynie co mi przychodzi do głowy, to coś z działu Blogosfera, bo być może jakiś obrazek z hostowanych na wordpress.com blogów nie chce się doczytać. Pamiętasz gdzie to wystąpiło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 mam to na każdej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 default_large.png to chyba domyślny avatar w IPB który jest pobierany z wp.com aktualnie serwis działa i odpowiada na zapytania więc wystarczy zrobić CTRL+F5 w swojej przeglądarce i efekt znika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Ze wskazanego adresu mi ładuje http://i2.wp.com/www.piwo.org/public/style_images/master/profile/default_large.png na stronie głównej forum i nowa zawartość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 To związane z włączonym na forum Gravatarem. Jako, że to nie pierwsza skarga na timeouty związane z tą usługą, to pozwolę sobie ją wyłączyć. Paru użytkowników może stracić aktualne avatary, więc zajrzyjcie do profili i albo wrzućcie ponownie, albo podajcie odpowiedni url. Makaron i cml 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Pojawia się u mnie taki dziwny "błąd" raz numerek z ilością uczestników w BeerTalk pojawia się na górze a raz na dole przycisku Dziej się tak praktycznie w tym samym czasie - jednym oknie jest tak, a w drugim inaczej. Zauważyłem to na różnych komputerach i różnych systemach, ale zawsze pod FF Czy przypadłość ze źle prezentowaną ilością użytkowników na TeamSpeak dalej się objawia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 im mniej odwołań do zewnętrznych serwisów tym szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Nie, już nie obserwuję tego błędu. Chyba wszystko OK, jak coś to na pewno będę sygnalizował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Nie działa mapa piwowarów. Jakiś błąd ze skryptem coś tam coś tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Oj, tak, zapomniałem napisać, to już gdzieś z tydzień nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi