GB... Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dwa razy trzeba kliknąć 'nowa zawartość' w telefonie dotykowym, przyzwyczaić się idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Po lewej stronie (po kliknięciu w "Nowa zawartość" znajdziesz menu filtrów. Zerknij, czy masz tam włączone Forum i Nieczytana zawartość. tak, mam to zaznaczone. i dalej "brak nowej zawartości" dobra opanowałem problem, miałem zaznaczone dodatkowe opcje Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez astrobus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Mnie padła funkcja 'oznacz wszystko jako przeczytane' (telefon dotykowy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alechanted Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Czy wcześniej nie było ostatnio dodanych do galerii zdjęć na dole forum? Nie wyświetla mi tego panelu :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Brakuje dla Brewtalk funkcji jak dla Czatu, wyświetlania ilości użytkowników, którzy aktualnie okupują kanał, przez to nie wiadomo czy warto wchodzić na niego. Nie dałoby rady Tomku to przywrócić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Brakuje dla Brewtalk funkcji Wróci wróci, muszę to przerobić, bo teraz nie działałoby poprawnie. Pojawi się w weekend. i nadal ni ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Do końca miesiące chcę przenieść stronę do nowego usługodawcy i wszystkie brakujące rzeczy powrócą. Proszę jeszcze o chwilę cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Te niedziałające też mam nadzieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jeżeli masz na myśli nie działającą funkcję powiadomienia o cytowanym poście, to niestety jest zależna od jakieś zainstalowanej nieoficjalnej wtyczki. Mniej więcej w w/w terminie wyłączę wszystkie i metodą prób i błędów dojdziemy która powoduje problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Notatki zniknęły z profilu, powrócą z zawartością ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Raczej są... http://www.piwo.org/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=notes możesz tam się dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 A są. Wydawało mi się że skrót jest z głównego panelu a nie ustawieniach profilu. Sorry zatem, niezauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 linki z RSSa wciąż nie prowadzą do pierwszego nieczytanego posta (view=getnewpost). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 mam zaznaczone "pokaż posty od ostatniej wizyty" jak kilkam "nowa zawartość" i od paru dni a konkretnie od 1 maja obserwuję ciekawą sytuację kiedy widzę maks 2-3 tematy - a w boksie po prawej Najnowsze tematy widzę, że pojawiły się nowe tematy, których nie widziałem w nowej zawartości coś jest na rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Jak często wchodzisz to pokazuje Ci tylko kilka postów od ostatniej wizyty. Zaznacz sobie np. "z ostatnich 24 godzin" Edit: Sorry, jednak nie do końca to tak działa. Edytowane 6 Maja 2015 przez bart3q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 nie było tematu - miałem zakliknięte poniżej "Zawartość, którą obserwujesz" - jakaś zaćma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Brak uprawnień do galeri zdjęć który były wstawione chyba w dziale imprezy albo jakoś tak. Do tych zdjęć w kategorii Browary domowe nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Kurcze, umknął mi ten wpis Tak, wyłączyłem dział spotkania/imprezy - zrobię nową kategorię. Poprzednia była słabo założona i generowała problemy. Przy okazji informacyjnie. Zniknął na głównej stronie box z nowymi wpisami z forum. Generował niestety masę zapytań do bazy, co powodowało spowolnienie serwisu. Zleciłem napisanie nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 A kiedy pojawi się "aplet" informacyjny czy ktoś siedzi na Brew Talk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikadorus Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Mam problem ze spacjami na tym forum. Piszę z zachowaniem odstępu, po czym czasami po zatwierdzeniu posta stwierdzam, że "ojej, czyżbym zapomniał wstawić spacji!" ;-). I nie jest to wynik mojego zaniedbania - sprawdzam posty przed ich zatwierdzeniem. Jest to pierwsze forum, na którym miałem styczność z problemem. Jeśli to pomoże, to system Ubuntu 12.04, przeglądarka Firefox. Niby żaden problem, bo po edycji jest "ok", ale zastanawia mnie dlaczego tak się dzieje. Edytowane 1 Czerwca 2015 przez Mikadorus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 @@Mikadorus, @@Jarzyn_waleczny, A kiedy pojawi się "aplet" informacyjny czy ktoś siedzi na Brew Talk? Tamto było taką amatorką, że jakby to zobaczyli nasi forumowi programiści, to ze śmiechu by padli Mam to już gotowe w nowej wersji i powinno się pojawić jakoś niebawem. Pytanie zasadnicze, czy to coś da, bo raczej Brew Talk umarł... Mam problem ze spacjami na tym forum W długi weekend odpalę na jakimś virtualboxie i sprawdzę. Może ma ktoś taką konfigurację jak kolega i może szybciej zweryfikować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Pytanie zasadnicze, czy to coś da, bo raczej Brew Talk umarł... hmmm... a może brak tego dodatku nie przyciąga ludzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Weekend mam wolny, więc nadrobię zaległości forumowe i mam nadzieję, że masz rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 mam nadzieję, że masz rację ja też mam nadzieję,... ale wiesz jak to z nadzieją bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zniknęły ostatnie wpisy forum na głównej stronie (20 nowych). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi