elroy Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Nooo, wczoraj VPS dostał nieoczekiwane "zwisu", co się wcześniej nie zdarzyło. Poleciało niestety parę tabel w bazie danych. Część się udało naprawić, część przywróciłem z backupu, więc sytuacja opanowana i ma nadzieję, że się nie powtórzy. ps: serwer w Polsce, nie w OVH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
330ml Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 U mnie zniknęła na smartfonie (android) możliwość otwarcia danego wątku poprzez kliknięcie na czas jego dodania pod ikoną użytkownika dodającego ostatnią odpowiedź, zaznaczyłem czerwoną obwódką na zrzucie poniżej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Ok, do weryfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Hm, u mnie, na średniej klasy RedmiNote8T ten link jest klikalny... Podrzuć model telefonu, to sprawdzę w debuggerze. Może przy określonej rozdzielczości coś się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
330ml Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Mój zabytkowy Redmi2, ale sprawdzałem też na Redmi4A (też stary) i tak samo, link nie działa. Myślałem że może coś mam źle ustawione na moim Redmi2, bo wcześniej nie było problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Redmi4A mam w domu, to sprawdzę bezpośrednio na urządzeniu. Zerknij, czy nie masz włączonego jakiegoś skalowania fontów, choć teoretycznie nie powinno to mieć znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
330ml Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Sprawdzałem w przeglądarce (domyślna) rozmiar tekstu miałem "duży" przełączyłem na "normalny" i jest tak samo, wcześniej było dobrze. Sprawdziłem jeszcze na Redmi4A w przeglądarce "Chrome" jest dobrze, linki działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Na samsungu android11 w ffoksie, chromie i samsung internet działa bez zarzutu, jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiuu Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Mam małe zastrzeżenia dotyczące wyszukiwarki, otóż chciałem zrobić piwo 100% Pilzneński. W wyszukiwarce wklejam więc "100% Pilzneński" i nie ma nic, jak wątek przecież istnieje: Aby dotrzeć do tego przepisu musiałem wyszukiwać frazę przez internetową wyszukiwarkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 28 minut temu, grzesiuu napisał: i nie ma nic Kombinacja dwóch warunków: Fraza "100% pilzneński" i 100% pilzneński tylko w tytułach zawartości załatwia sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiuu Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 5 hours ago, zasada said: Kombinacja dwóch warunków: Fraza "100% pilzneński" i 100% pilzneński tylko w tytułach zawartości załatwia sprawę. W cudzysłowie znajduje, bez nie. Może bez cudzysłowowa też powinno znaleźć. Jeśli ktoś szuka przepisów to wyszukiwarka po takim wpisie powinna sugerować ten temat. Ostatecznym rozwiązaniem jest przeszukiwanie forum przez google wpisując -100 % pilzneńskiego piwo org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 26 minut temu, grzesiuu napisał: Może bez cudzysłowowa też powinno znaleźć. Nie wiem. Nie mówię po algorytmowemu. grzesiuu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Bez cudzysłowu jak mniemam wyszukuje wszystkie tematy, gdzie istnieją wyrażenia 100% lub pilzneński. Można szukać z AND, ale wtedy znajdzie też np 100% torfu i nieco pilzneński(ego). W google po frazie do wyszukiwania należy wpisać site:piwo.org. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Nie działa "cała aktywność". Taki bug już był niedawno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 No mam z tym problem. Ok, dzięki za info, postaram się coś zaradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 cos się pozmieniało? Nie pokazuje mi żadnych nowych tematów elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Yhm,.rzeczywiście. Zaraz będzie ok. Kaniutek i anteks 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 3 godziny temu, elroy napisał: Yhm,.rzeczywiście. Zaraz będzie ok. Królu złoty elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi