elroy Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Również tak uważam, bardzo fajna aplikacja. bielok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Czesc. Dzieki Erloy za linka do programu :-D Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 jednak moja przypadłość pojawia sie coraz częściej - nowe posty nie są odznaczone po kliknięciu na 'oznacz forum jako przeczytane'... problem pojawił sie po zainstalowaniu tapatalku.... w momencie kiedy jestem podłączony przez smartfona i laptopa, akcje z laptopa nie są uwzględniane..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Przeczyściłem cache i cookies. Dalej mam to samo. Co ciekawe nie dzieje się tak we wszystkich tematach i nie zawsze. Nie wiem o co chodzi. Np w tym - jest ok - do listy cofa się po jednym kliknięciu wstecz. Ale większość które testowałem potrzebują 3 kliknięć... O... ten też jest na jedno kliknięcie wstecz: http://www.piwo.org/...__fromsearch__1 Dziwne zjawisko... A... widzę jednak że 11.62, to najnowsza wersja opery - a wydawało mi się, że dawno nie robiłem aktualizacji. Dokładnie to samo mam, trzy kliknięcia są potrzebne, ta sama opera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Juz pisalem ze na innych stronach dzieje sie tak samo. To problem przegladarki. Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 jednak moja przypadłość pojawia sie coraz częściej - nowe posty nie są odznaczone po kliknięciu na 'oznacz forum jako przeczytane'... problem pojawił sie po zainstalowaniu tapatalku.... w momencie kiedy jestem podłączony przez smartfona i laptopa, akcje z laptopa nie są uwzględniane..... Jest wrzucona nowa wersja tapatalku, sprawdź czy dalej masz w/w problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieddro Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 (edytowane) na moim prywatnym kalendarzu Google powiązanym z piwoorgowym pojawia się pod datą 20maj konkurs z odnosnikiem http://www.google.co...bViBLwWIbczh1NQ Niestety pustym (404) edit: inne majowo-czerwcowe linki także. Edytowane 6 Maja 2012 przez pieddro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Tak się dzieje niestety ze wszystkimi linkami które forum automatycznie skraca, a są później importowane przez google. Na ten moment nie znam sposobu na rozwiązanie tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieddro Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Tak się dzieje niestety ze wszystkimi linkami które forum automatycznie skraca, a są później importowane przez google. Na ten moment nie znam sposobu na rozwiązanie tego tematu. A nie możnaby ręcznie natenprzykład powiedzmy tnij.org ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 A tą metodą pewnie. Doraźnie poprawię linki i podumam jak by to zautomatyzować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Wybaczcie dłuższą przerwę. Dziś nie dzień na poligon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Stasiek to raczej błąd Opery , ja mam identycznie. Na innych stronach dzieje mi się podobnie np. na gazeta.pl. Może to i był błąd Opery, a może i nie... Bo pojawiło po poprzednim update, a teraz nagle po dzisiejszym update już nie ma tego problemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 A tu Cię mam Nie udało mi się zrobić update, bo nie ogarnąłem jednej sprawy (muszę się dokształcić). Wersja jest ta sam co 2h temu. Obiecuję, że po tym najnowszym zainstaluję w końcu operę i sumiennie cały dzień będę korzystał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 (edytowane) Wersja jest ta sam co 2h temu. O żesz... Nic nie zmieniałeś?? To ja już nic nie rozumiem... Bo naprawdę problem ustąpił. A nic nie zmieniałem w swoich ustawieniach. Nawet nie zrestartowałem komputera. Edytowane 8 Maja 2012 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Nie, nic co by myślę wpłynęło na taką przypadłość. Wyłączyłem forum, skopiowałem bazę i pliki do tar.gz, zrobiłem nieudany upgrade. A więc skasowałem nowe pliki, skasowałem nową bazę, rozpakowałem kopię z archiwum, przywróciłem bazę. Jedyną opcją istotną dla Opery to może być przełączenie forum na tryb serwisowy, ale to de facto sprowadza się do blokady wejścia i logowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikhil Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Także używam Opery najnowszej faktycznie problem z potrójnym klikaniem wstecz się skończył. Niestety od kilku dni nie mogę napisać żadnego postu przez tę przeglądarkę. Klawisz "napisz" nie działa także nie pojawiają się dodatkowe opcje nad postem. Ten napisałem przez chrome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Jest jeszcze opcja pewnych zmian których nie zastosowałem w szablonach forum i w/w błąd akurat leży (prawdopodobnie) po stronie forum. Jeżeli na wersji testowej (bo wczoraj mi się nie udało) wszystko pójdzie po mojej myśli, to Opera powinna być dzisiaj dobrze obsługiwana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Także używam Opery najnowszej faktycznie problem z potrójnym klikaniem wstecz się skończył. Niestety od kilku dni nie mogę napisać żadnego postu przez tę przeglądarkę. Klawisz "napisz" nie działa także nie pojawiają się dodatkowe opcje nad postem. Hmm... nie zauważyłem u mnie tych problemów. Klawisz "napisz" działa prawidłowo - ten post wysyłam właśnie z opery (11.62). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Ja mam problemy z pisaniem z Dolphin Browser z androida chyba 3.0 ale nie jestem pewien. Nie traktuje pola jako tekstowego - nie pokazuje klawiatury ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Przez moment forum będzie dziwnie wyglądało. Za chwilę dalszy ciąg programu. (wszystkie dostosowania które zniknęły pojawią się niebawem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Dostosowania wizualne skończę wieczorem, bo to dość czasochłonne i trzeba się skupić (oczywiście wszystkie drobne sugestie które się w tym wątku pojawiły i zostały wdrożone wrócą ponownie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Co tam Tomku znów zmieniasz? Bo znów się pojawiły w operze problemy z potrójnym klikaniem na niektórych stronach aby wrócić do poprzedniej . Być może jednak to: Jedyną opcją istotną dla Opery to może być przełączenie forum na tryb serwisowy, ale to de facto sprowadza się do blokady wejścia i logowania. miało jakiś związek, bo od tamtego czasu było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 No niestety trafiłem na serię bolesnych update ze strony producenta które sumiennie wykonuję. Ok, od teraz przeskakuję na Operę i znajdziemy winowajcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Chyba znalazłem. Popróbuj czy problem występuje dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Chyba znalazłem. Popróbuj czy problem występuje dalej. Jest ok. Od soboty problem nie wystąpił. Dzięki Czarodzieju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi