camilos Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Tez tak miałem wczoraj, po wciśnięciu "załaduj oferty" zaczęło działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Wszystko wróciło do normy, dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Też wczoraj już miałem napisanego posta w tym wątku, ale przy kolejnej próbie wyszukiwania w innej kategorii zauważyłem, że jest ten dodatkowy przycisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 badam temat - dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Czy można do wyszukiwarki dodać sklep http://www.malinowynos.pl/ mają spory asortyment piwowarski i czasem w niższych cenach niż reszta sklepów. Edytowane 13 Września 2015 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 wysłałem email do właściciela - zobaczymy co odpowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleminoga Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Ponownie mam problem z wyszukiwaniem ofert. Nawet Marynki już nie wyszukuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 już powinno być OK boleminoga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
von_Alex Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Jest problem z pobieraniem danych z homebrewing.pl przynajmniej jeśli chodzi o chmiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 zostały zaobserwowane następujące problemy: w sklepie twojbrowar.pl brakuje części oferty - oferta nie pojawia się w pliku transakcyjnym, który sklep udostępnia porównywarce stąd problem z ich wyszukaniem (m.in. drożdże FM) - sklep został powiadomiony - niestety brak odpowiedzi sklep homebrewing.pl zmienił platformę sprzedaży i przestał udostępniać dane do proównywarki - sklep został powiadomiony - niestety brak odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 homebrewing.pl wrócił do nas ze swoją ofertą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 W wyszukiwarcie nie pojawiają się chmiele ze sklepów homebeer.pl i esencjesmaku.pl, a jak się wejdzie na stronę tych sklepów to w ofercie są. Przykładowe wyszukanie lubelskiego: http://cml.dokuro.org/beer/index?searchh=lubelski&q=2ebd388dd817a6995e6265ba5b492e38 Z wyszukiwaniem słodów w tych sklepach nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Dzięki - esencjasmaku zmieniła nazwę kategorii dla chmielu a homebeer zdaje się nie eksportować w ogóle kategorii chmiel. Napisałem do nich w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Na Twój Browar dalej nie wyszukuje pełnej oferty. Brakuje słodów briess. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Wiem - sklep też o tym wie. EDIT jeśli chodzi o słody to był błąd po mojej stronie. Już poprawiłem. Edytowane 31 Grudnia 2015 przez cml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 musiałem usunąć browamator sklep zmienił szatę graficzną - co uniemożliwia pobieranie danych sklep nie odpowiada na prośbę eksportu oferty do XML adamski_68 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Na prośbę (ostatniego na liście) sklepu piwniczka.org sklepy w porównywarce będą losowane przy pierwszym wyszukiwaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Nowy sklep: winoakcesoria.pl z ciekawą ofertą kapslownic stołowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 z ciekawą ofertą kapslownic Ta jest nawet bardzo ciekawa https://winoakcesoria.pl/kapslownice-do-butelek-piwo/14-kapslownica-eterna-24-szt.html 708,- zł brutto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 z ciekawą ofertą kapslownic Ta jest nawet bardzo ciekawa https://winoakcesoria.pl/kapslownice-do-butelek-piwo/14-kapslownica-eterna-24-szt.html 708,- zł brutto Za 24 sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) Za 24 sztuki w takiej cenie EDIT może to przyczynek do "zakupu zbiorowego" ? Można by z 5 zł,- zaoszczędzić. Edytowane 23 Lutego 2016 przez Dr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pun kOmora Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 5*24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 sklep http://www.sklepzinnejbeczki.pl/zostaje czasowo wyłączony zgodnie z informacją na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Dałoby radę żeby domyślnie była zaznaczona opcja "zwiń kolumny z brakami"? W sumie wyświetlanie kolumn ze sklepami które nie mają szukanego towaru nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 ma sens - dzięki jutro dorobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi