Skocz do zawartości

Wsparcie piwowarskie

Jak dobrze warzyć piwo i czego unikać. Wsparcie dla piwowarów z większym doświadczeniem. Początkujących zapraszamy do Piaskownicy.


2 191 tematów w tym forum

    • 42 odpowiedzi
    • 34 tys. wyświetleń
    • 64 odpowiedzi
    • 33,8 tys. wyświetleń
    • 30 odpowiedzi
    • 33,4 tys. wyświetleń
  1. Czy trzeba robić starter z drożdży suchych? 1 2 3 4

    • 79 odpowiedzi
    • 33,2 tys. wyświetleń
  2. Burzliwa i cicha dla pilsów/lagerów - ile dni 1 2 3

    • 71 odpowiedzi
    • 32,8 tys. wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 31,9 tys. wyświetleń
    • 55 odpowiedzi
    • 29,9 tys. wyświetleń
  3. Przechowywanie słodu 1 2 3 4

    • 80 odpowiedzi
    • 29,9 tys. wyświetleń
    • 118 odpowiedzi
    • 29,9 tys. wyświetleń
  4. mech irlandzki 1 2

    • 45 odpowiedzi
    • 29,6 tys. wyświetleń
    • 88 odpowiedzi
    • 29,3 tys. wyświetleń
  5. Temperatura w piwnicy 1 2 3 4

    • 89 odpowiedzi
    • 28,5 tys. wyświetleń
    • 65 odpowiedzi
    • 27,8 tys. wyświetleń
    • 133 odpowiedzi
    • 27,7 tys. wyświetleń
  6. Przełom 1 2 3 4 6

    • 136 odpowiedzi
    • 27,5 tys. wyświetleń
  7. Pogadajmy o IPA! 1 2 3 4

    • 94 odpowiedzi
    • 26,8 tys. wyświetleń
    • 29 odpowiedzi
    • 26,3 tys. wyświetleń
  8. Problemy z filtracją. 1 2 3

    • 72 odpowiedzi
    • 25,9 tys. wyświetleń
    • 77 odpowiedzi
    • 25,7 tys. wyświetleń
    • 59 odpowiedzi
    • 24,1 tys. wyświetleń
    • 131 odpowiedzi
    • 23,7 tys. wyświetleń
  9. Mętne piwo 1 2 3

    • 55 odpowiedzi
    • 23,4 tys. wyświetleń
    • 134 odpowiedzi
    • 23,3 tys. wyświetleń
    • 53 odpowiedzi
    • 23,1 tys. wyświetleń
    • 58 odpowiedzi
    • 22,6 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.