Wiktor Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 właśnie dostałem telefon i czeka mnie parę dni więcej w Łodzi niż się spodziewałem. Aczkolwiek nie uśmiecha mi się jazda jutro pkp bo akurat miałem jechać w godzinach strajku... no cóż pojadę chwilę później... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Mój ulubiony pokal do pszeniczek, został za sprawą Lepszej(?) Połowy zamieniony w zestaw puzzle . Mam nadzieję, że nie było to związane ze wspominaniem przy degustacjach o wspaniałych kształtach z pięknym wcięciem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam z Mazur.Jestem nad jeziorem za Szczytnem i raczę się różnymi piwami z Kormorana.Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam z Mazur.Jestem nad jeziorem za Szczytnem i raczę się różnymi piwami z Kormorana.Pozdrowienia. Dzięki za pozdrowienia i na drowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Dzień samych problemów chyba za mną, ale za to na osłodę spotkała mnie niespodzianka. Zastałem w domu paczkę na moje nazwisko od firmy JPD albo IFD ? (list przewozowy wypisany ręcznie i nie czytelny) z Poznania z elegancką zieloną skrzynką z drewna, a środku: zalakowany list z pieczęcią Urquella (w liście co to za piwo, skąd itd itd), zgrabny grawerowany otwieracz, pokal i 0.5l butelka Pilsnera. Wygląda to na jakąś akcję marketingową. Nie kojarzycie o co chodzi ? (nie będę tam dzwonił, bo jeszcze każą odesłać ). Nigdzie się nie rejestrowałem, zapisywałem ani nie startowałem w żadnych quizach, więc mnie to dość dziwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Jesteś dojść sławny, więc nie dziw się tak. Dodatkowo jesteś degustatorem, sędziom piwnym więc dostałeś pewnie na spróbowanie czy się nada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Jesteś dojść sławny, więc nie dziw się tak. Dodatkowo jesteś degustatorem, sędziom piwnym więc dostałeś pewnie na spróbowanie czy się nada. Tak Adaś, tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam z Mazur.Jestem nad jeziorem za Szczytnem i raczę się różnymi piwami z Kormorana.Pozdrowienia. Dziadek, wypoczywaj i nabieraj sił przed kolejnymi warkami. Również pozdrawiam, baw się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Jesteś dojść sławny' date=' więc nie dziw się tak. Dodatkowo jesteś degustatorem, sędziom piwnym więc dostałeś pewnie na spróbowanie czy się nada. [/quote']Tak Adaś, tak Abo liczą na jakiś rabat przy zakupie słodu u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saks Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Też dostałem chodzi o to że Pilsner nie będzie już teraz produkowany poza Pilznem. Kończą produkcje w Tychach i Moskwie. Z tej okazji wysyłają ludziom z branży po butelce Pilznera z Pilzna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 (edytowane) Też dostałem chodzi o to że Pilsner nie będzie już teraz produkowany poza Pilznem. Kończą produkcje w Tychach i Moskwie. Z tej okazji wysyłają ludziom z branży po butelce Pilznera z Pilzna. Heh, no to już teraz wiem z jakiej okazji dostałem butelkę Pilsnera, prawie ją kurier przywiózł jak byłem na Birofilii i do tego czasu nie wiedziałem dlaczego... Edytowane 6 Lipca 2011 przez vettis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Ja też dostałam piękną skrzyneczkę i wszystko byłoby ładnie, gdyby nie zrobili ze mnie faceta "Doceniając Pana wiedzę ...doceni Pan... Szanowny Panie, przed Panem: Pilsner Urquell!". Widać, że włożyli w przygotowanie tych gadżetów i w całą akcję sporo pracy, szkoda, że nie zwrócili uwagi na taką drobnostkę. Tak czy inaczej miły prezent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam Właśnie wróciłem z koncertu zespołu Morne .Świetna ale niszowa muzyka .Wiem że mają trasę po Polsce W piątek graja w Gdyni jeśli ktoś ma możliwość dotrzeć to naprawdę polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 A ja polecam http://www.jazzradio.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Ja też dostałam piękną skrzyneczkę i wszystko byłoby ładnie, gdyby nie zrobili ze mnie faceta "Doceniając Pana wiedzę ...doceni Pan... Szanowny Panie, przed Panem: Pilsner Urquell!". Widać, że włożyli w przygotowanie tych gadżetów i w całą akcję sporo pracy, szkoda, że nie zwrócili uwagi na taką drobnostkę. Tak czy inaczej miły prezent Marusia narzekała na to na browar.biz. A skąd korporacja miała wasz adres? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Czy ktoś, tak jak ja siedzi jeszcze w pracy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Tak... ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Potłukłem ostatnią szklankę do weizena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Potłukłem ostatnią szklankę do weizena Trza było kupić w biedronce, gdy były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Magiczne dziewiąte piętro wzywa. 18 lipca rusza megachemioterapia, bodajże 25 autoprzeszczep. Przed nami parę tygodni w klimatyzowanym apartamencie o podwyższonym ciśnieniu powietrza. Wybaczcie, że wrzucam tu, ale parę osób jest ciekawych tego co się u nas dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Magiczne dziewiąte piętro wzywa. 18 lipca rusza megachemioterapia, bodajże 25 autoprzeszczep. Przed nami parę tygodni w klimatyzowanym apartamencie o podwyższonym ciśnieniu powietrza. Wybaczcie, że wrzucam tu, ale parę osób jest ciekawych tego co się u nas dzieje. Trzymam kciuki i życzę Wam wszystkim siły i optymizmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Wszystko mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Wczoraj rano miałem takie bzykanko, jakiego nie było od dobrego roku, więc dziś, by się nie powtórzyło chodzę od godziny z packą i tłukę muchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Wczoraj rano miałem takie bzykanko, jakiego nie było od dobrego roku, więc dziś, by się nie powtórzyło chodzę od godziny z packą i tłukę muchy. masz za to + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Z tego wszystkiego zastanawiam się, czy lampa UV by nie poprawiła nieco sytuacji. Dziś przy okazji grillowania i wizyty gości nawłaziło tyle much, że szok. Jakieś kosmiczne ilości. W samym przedpokoju na ścianach siedziało ze 30. A myślałem, by w tym tygodniu zatrzeć pszenicę przed domem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi