kopyr Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 TOMEK czy Twój czar działa? Wszyscy tak szybko się starają. Może sie Ciebie boją? No chyba nie przecież Cię znam i nie jesteś taki groźny. Żeby jeszcze kompozytor się przestraszył to już by było super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 On nie jest straszony, on jest terroryzowany cały czas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 No to Was zaskoczę zerknijcie tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 No to Was zaskoczę zerknijcie tu. Widziałem. Zapowiada się obiecująco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dobra muza z niecierpliwością czekam na finał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dobra muza W JPD będzie zupełnie inna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 A kiedy stronka ruszy? Pytam gdyż jest podana strona, ale nie działa póki co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dzisiaj Tomek dostanie propozycje, więc pewnie jutro/pojutrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dobra muza W JPD będzie zupełnie inna. Szczerze mówiąc pozytywnie mnie zaskoczyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Jak dla mnie super. Ciekawe co będzie na głównym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrest Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Woooow Zapowiada sie fantastycznie. Szkoda tylko ze nie wiadomo kto jest kim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Woooow Zapowiada sie fantastycznie. Szkoda tylko ze nie wiadomo kto jest kim Podpisy dyskretne, ładne, w rogu gdzieś z nickiem koniecznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 A tam nie wiadomo Fajna zapowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dla mnie super początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 (edytowane) Nawet się do zwiastunu załapałem Mam pytanie: Kto wyszedł z inicjatywą zrobienia takiej fajnej zapowiedzi? ;> Czyżby maku13? Edytowane 24 Stycznia 2010 przez Maryush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Wow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Fajne. Jestem i ja - darko niemowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dobra muza W JPD będzie zupełnie inna. Szczerze mówiąc pozytywnie mnie zaskoczyła W klipie są inne priorytety. Głównym i nadrzędnym celem jest przekaz' date=' a ponieważ niektóre kwestie są wyjątkowo słabo słyszalne, więc i muza musi być inna. Ideałem będzie jeśli podczas oglądania w ogóle nie będzie słychać muzyki, tylko będzie się odbierać całość. Tutaj można było poszaleć. Spodziewajcie się czegoś podobnego jak w wersjach jankeskich, ale jednak innego. Myślę, że lepszego. Takiego czadu jak w zwiastunie jednak nie damy. Mam pytanie: Kto wyszedł z inicjatywą zrobienia takiej fajnej zapowiedzi? ;> Czyżby maku13? Inicjatywa była moja, wykonanie maku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ale to wejście jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Woooow Zapowiada sie fantastycznie. Szkoda tylko ze nie wiadomo kto jest kim Podpisy dyskretne' date=' ładne, w rogu gdzieś z nickiem koniecznie ![/quote'] Będzie wiadomo wszystko, po to właśnie będzie strona jestempiwowarem.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoboV Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Super :-) Sam się nie załapałem, ale jest mój gęstościomierz ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Super :-) Sam się nie załapałem, ale jest mój gęstościomierz ;-) Za to w JPD się mocno załapałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku13 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Cięszę się, że Wam się podoba Szczerze powiedziawszy miałem trochę pietra, czy nie za mocno pojechałem z tą muzą Ale widzę, że Rock'n'roll żyje i ma się dobrze Co do podpisów dyskretnych w rogu, to obawiam się, że przy tej rozdzielczości będzie ciężko. Poza tym wejścia są krótkie i nie będzie czasu na przeczytanie tego. Może na końcu zrobić "listę płac"? P.S. Jak dla mnie gęstościomierz jest cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Poprawiliśmy interpunkcję i "podobne video". Miłego , kto jeszcze nie widział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Poprawiliśmy interpunkcję i "podobne video". Miłego , kto jeszcze nie widział. Fajnie się zapowiada. Ale trzeba szybko linki poprawić na jestempiwowarem.pl bo wyświetla się "że wideo usunięte przez użytkownika". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi