Stasiek Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Audycja jest od 21 do 22. Ktoś nagrywał? Niestety przegapiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 (edytowane) Bardzo dobra audycja! Ktoś nagrywał? Niestety przegapiłem. Tu są odcinki archiwalne. Może się pojawi? Edytowane 16 Maja 2012 przez Swiaderny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Brawo. W ciągu godziny zmieścić tyle teorii dla laika i jeszcze w tak smaczny sposób to naprawdę szacun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 (edytowane) Można ponownie wysłuchać tu. Edytowane 16 Maja 2012 przez scooby_brew Stasiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Można ponownie wysłuchać tu. Dzięki Scooby. Fajnie się słucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 No dobry materiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 (edytowane) Brawo. W ciągu godziny zmieścić tyle teorii dla laika i jeszcze w tak smaczny sposób to naprawdę szacun! Ja to tłumaczę ludziom tak: do ciepłej wody wrzucasz skiełkowane ziarna nazywane słodem. Potem tą wodę gotujesz i dodajesz kilka uncji chmielu dla smaku. Potem dodajesz drożdże i po 4 tygodniach masz piwo Edytowane 16 Maja 2012 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Brawo Związkowiec. Co za durna maniera przerywania wypowiedzi zaproszonym gościom. Ja bym nie wytrzymał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Brawo Łukasz, bardzo miło się słuchało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Gratuluję Związkowiec fajna audycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Ale prowadzący uciążliwy, nie dość, że się wtrącał, to jeszcze czasami miał takie pytania, jak by się podśmiewał trochę ( a Pan to się nachmiela?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 (edytowane) Tu jest dokładny link: bi.gazeta.pl/im/1/11738/m11738811.mp3 [media]http://bi.gazeta.pl/im/1/11738/m11738811.mp3[/media] Co do prowadzącego mam te same odczucia, ale wystarczy zobaczyć na adres w linku i wszystko jasne. Edytowane 17 Maja 2012 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiazkowiec Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 (edytowane) Dziękuję Wszystkim za miłe słowa oraz trzymanie kciuków. Prowadzący skakał trochę po tematach i skracał niektóre wątki ale robił to w dobrej wierze chcąc uczynić audycje interesującą dla jak najszerszej grupy osób. Swoją drogą prowadzenie audycji n/t alkoholu dla AA musi być swego rodzaju wyzwaniem. Na sam koniec piwa zrobiły niesamowitą furorę wśród realizatorów dźwięku Pozdrawiam, ps. Ledwo poznałem swój głos na nagraniu Edytowane 17 Maja 2012 przez Zwiazkowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Prowadzący był ok. W radiu musi być dynamicznie, żeby było interesująco. Monolog o warzeniu byłby strasznie nudny dla przeciętnego słuchacza. A z głosem tak jest. Swój nagrany głos odbieramy zupełnie inaczej niż się słyszymy i słyszą nas inni. Nie wiem z czego to wynika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 chyba dlatego ,ze słyszymy się częściowo przez trąbki eustachiusza . dla mnie prowadzący jak i sama audycja bardzo sympatyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 W ostatnim numerze magazynu Agro Industry są aż 4 artykuły napisane przez piwowarów domowych, m.in. mój o otwieraniu browaru, polecam: pełny numer w PDF: http://www.apbiznes.pl/wp-content/uploads/2012/05/2_2012_ai.pdf Sojer, Swiaderny i skybert 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) Ciekawy artykuł. Jednego nie rozumiem: piszesz, że musicie certyfikować kocioł warzelny i fermentor, a podatek będziecie płacić po obmiarze piwa w fermentorze. Więc co ich obchodzi ile piwa uwarzycie i gdzie? Edytowane 30 Maja 2012 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Tak do końca to nie wiem, jak to będzie wyglądać, ale z pierwszych rozmów z UC to tak: - obmiar w kotle - chłodzenie, przelew - obmiar w fermentorze, sprawdzenie, czy ubytki mieszczą sie w normach - fermentacja - przelanie z fermentora do leżaka w obecności celnika chyba jeszcze na dodatek kocioł i fermentor będą plombowane na czas nieużywania lub fermentacji, ale to się dziś okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Ciekawy artykuł. Jednego nie rozumiem: piszesz, że musicie certyfikować kocioł warzelny i fermentor, a podatek będziecie płacić po obmiarze piwa w fermentorze. Więc co ich obchodzi ile piwa uwarzycie i gdzie? Wszystko jest napisane w ustawie o podatku akcyzowym. Jak ktoś chce otworzyc browar to musi przeczytać ją choć raz. Ze zrozumieniem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 - przelanie z fermentora do leżaka w obecności celnika A celnik jest dostępny czy trzeba się umawiać miesiąc wcześniej? Wysłane z mojego MB525 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Oczywiście, że trzeba umawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 I pewnie jeszcze płacić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 W ostatnim numerze magazynu Agro Industry są aż 4 artykuły napisane przez piwowarów domowych, m.in. mój o otwieraniu browaru, polecam: pełny numer w PDF: http://www.apbiznes....5/2_2012_ai.pdf Świetna promocja piwowarstwa w branżowym czasopiśmie. Gratuluję autorom arykułów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Oczywiście, że trzeba umawiać. Umawiasz czy zgłaszasz że będziesz zlewać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłaszasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się