mircoGD Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Witam. . Nie mam czasu polować na uciekających kurierów albo dostosować się do ich godzin, a na stronach treści odnośnie wysyłki , są na samym końcu finalizowania zakupu lub w regulaminie . Jak by nie można było w widocznym miejscu na stronie głównej napisać "wysyłamy za pośrednictwem ....". Może ktoś kupował lub wie , jakie sklepy internetowe wysyłają składniki za pośrednictwem InPost ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Alepiwo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skazi Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 (edytowane) Twójbrowar, Marxam, Homebeer. Trochę lenistwo z Twojej strony, większość jeśli nie wszystkie sklepy mają na głównej "Koszty i czas dostawy" czy coś podobnego i widać jak na dłoni czy mają paczkomat czy nie, wcale nie trzeba nigdzie szukać po regulaminach, czy sprawdzać dopiero przy finalizowaniu zakupu. Edytowane 3 Maja 2021 przez skazi ksiegarz5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Na forum też było: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Korzystam z paczkomatów za każdy razem, też nie mam cierpliwości do kurierów, tym bardziej, że w domu ktoś jest dopiero po 17.00. Ale piwo i Marxam mogę polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mircoGD Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Dziękuje bardzo za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulox81 Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 W dniu 3.05.2021 o 09:58, skazi napisał: Trochę lenistwo z Twojej strony, większość jeśli nie wszystkie sklepy mają na głównej "Koszty i czas dostawy" czy coś podobnego i widać jak na dłoni czy mają paczkomat czy nie, wcale nie trzeba nigdzie szukać po regulaminach, czy sprawdzać dopiero przy finalizowaniu zakupu. Lenistwo lenistwem, ale post może niech będzie też zachętą dla sklepów, które tego nie robią aby zacząć wysyłać do paczkomatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 27 minut temu, paulox81 napisał: Lenistwo lenistwem, ale post może niech będzie też zachętą dla sklepów, które tego nie robią aby zacząć wysyłać do paczkomatów No jasne. Sklepy szukają zachęt na forach. Teraz chyba tylko Marxam się tutaj pojawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Właściciele sklepów czytają, ale faktycznie szkoda, że nie wchodzą w interakcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 56 minut temu, elroy napisał: Właściciele sklepów czytają, ale faktycznie szkoda, że nie wchodzą w interakcję. Bezpieczniej sie się nie odzywać Konstoi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulox81 Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 6 godzin temu, zasada napisał: No jasne. Sklepy szukają zachęt na forach. Teraz chyba tylko Marxam się tutaj pojawia. Część z nich to także pasjonaci, piwowarzy domowi, więc od czasu do czasu na pewno pojawiają się na forum. Poza tym dla właściciela raczej ważne jest czego oczekuje klient i jak go zatrzymać na dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumikk Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Ja jednak najczęściej wybieram ofertę sklepów z allegro, z pakietem Smart nie płacę za dostawę a paczki zawsze do paczkomatu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 12 godzin temu, Sumikk napisał: Ja jednak najczęściej wybieram ofertę sklepów z allegro, z pakietem Smart nie płacę za dostawę a paczki zawsze do paczkomatu ? Tylko na allegro surowce sa droższe niż w sklepie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumikk Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 24 minuty temu, anteks napisał: allegro surowce sa droższe niż w sklepie Jeśli kupujesz w niedużych ilościach a dostawa jest darmowa to niekoniecznie, a do tego śrutowanie jest też darmo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulox81 Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 (edytowane) Też kupowałem na allegro, ale nie byłem zadowolony z jakości chmieli, więc na chwilę obecną szukam innych sklepów, niestety nie wszystkie prowadzą sprzedaż na allegro więc dochodzą koszty przesyłki, ale jeśli jakość chmielu będzie zauważalnie lepsza to z dwojga złego wolę dopłacić do przesyłki. Edytowane 5 Maja 2021 przez paulox81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
technodrome Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Cześć. Ostatnio kupowałem z homebrewing.pl co prawda wysyłka kurierem GLS, ale po zamówieniu dostałem maila i mogłem przekierować paczkę do Punktu Obslugi Paczek (parcel shop) a stamtąd odbiór do 5 dni. Akurat taki punkt mam blisko więc dla mnie ok. Może inne firmy kurierskie też mają taką opcję? Tak czy owak warto to brać pod uwagę przy zamawianiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandfso Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Ja zamawiam do biura (adres biurowy ale odbiorcą jestem ja z imienia i nazwiska a nie firma). Kurierzy pod firmę podjeżdżają codziennie, mniej więcej o stałych porach i nie ma problemu z nieobecnością odbiorcy Nigdy nie musiałem gonić za paczką, a zamawiam losowymi kurierami (co taniej w danym sklepie) i przetestowałem wielokrotnie wszystkich działających na polskim rynku i z żadnym nie było problemu. Czyżby adresy 'biznesowe' były 'lepiej' traktowane? W każdym razie - jak masz możliwość, to polecam spróbować - u mnie się sprawdza idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 w 90% korzystam ze sklepu CP i w 99% zamawiając do godz 13 przesyłkę mam następnego dnia o 9 u siebie. ps wysyłka na adres firmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi