elroy Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Książki dotarły szczęśliwie i prezentują się świetnie Lecimy pakować zamówienia Dodatkowe przedsprzedażowe rabaty ważne jeszcze kilka dni! https://jakwarzyc.piwo.org/ipa-nowe-podejscie-naukowy-przewodnik-po-zapachu-i-smaku-chmielu-p-14.html Kubus_Witkacy, Delano, Nucleon i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ligeiro Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Już dostałem, świetne wydanie, będzie co czytać w ponure, zimne dni. Pozdro! elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżak Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Mam i ja ? elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Idealnie w mikołajki Dzięki! elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Dzięki Tomek, książka faktycznie prezentuje się świetnie. Polecam wszystkim. A tu krótka recenzja książki z kanału @The Home Brew Network i skrót z konferencji Scotta z jakiegoś sympozjum w Australii + dodatkowe badania na temat czasu dodawania chmielenia na zimno vs poziom 'nieprzezroczystości' (hazy). Widać że Scott nie osiadł na laurach i drąży temat dalej. (!) https://youtu.be/CmEepYiL_oI elroy i Łachim 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łachim Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Dzięki, dobra robota! elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi