elroy Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Książki dotarły szczęśliwie i prezentują się świetnie Lecimy pakować zamówienia Dodatkowe przedsprzedażowe rabaty ważne jeszcze kilka dni! https://jakwarzyc.piwo.org/ipa-nowe-podejscie-naukowy-przewodnik-po-zapachu-i-smaku-chmielu-p-14.html Łachim, Delano, Kubus_Witkacy i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ligeiro Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Już dostałem, świetne wydanie, będzie co czytać w ponure, zimne dni. Pozdro! elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżak Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Mam i ja ? elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Idealnie w mikołajki Dzięki! elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Dzięki Tomek, książka faktycznie prezentuje się świetnie. Polecam wszystkim. A tu krótka recenzja książki z kanału @The Home Brew Network i skrót z konferencji Scotta z jakiegoś sympozjum w Australii + dodatkowe badania na temat czasu dodawania chmielenia na zimno vs poziom 'nieprzezroczystości' (hazy). Widać że Scott nie osiadł na laurach i drąży temat dalej. (!) https://youtu.be/CmEepYiL_oI elroy i Łachim 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łachim Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Dzięki, dobra robota! elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się