Slawulo Opublikowano Wtorek o 18:55 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 18:55 Cześć Zawsze było mówione, że Sanipro to zastępca Star Sana i, że służy do dezynfekcji. Pomyślałem, że spytam Chata GPT o sposób działania i okazuje się że ten płyn nie ma w ogóle właściwości odkażających. Że to płyn zmniejszający napięcie powierzchniowe - usuwa zacieki i takie tam. To jak to jest ? Kupiłem butlę za ponad 100 pln - litrową 🙂 Chat GPT raczej ma prawdziwe informację jak zdążyłem zauważyć. ArisRedDragons 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciezkicoswybrac Opublikowano Wtorek o 19:00 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:00 Myślę, że piwowarzy i naukowcy z wieloletnim doświadczeniem jednak znają się lepiej od chatu, który nie przyzna się że nie wie UOKiK też nie byłby zadowolony, gdyby wszystkie sklepy sprzedawały środek niezgodny z tym co twierdzi o nim producent. ArisRedDragons 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulox81 Opublikowano Wtorek o 19:04 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:04 Wiele razy przyłapałem pana chataGPT na tym jak się myli lub nawet zaprzecza sam sobie, mimo wszystko jego wypowiedzi brzmią przeważnie bardzo przekonująco, co nie oznacza ze ma rację ArisRedDragons 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FabianD Opublikowano Wtorek o 19:05 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:05 No ja go używam prawie rok czyli kilkanaście warek i chyba działa bo nie miałem żadnych problemów. Czytaj zakażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molik Opublikowano Wtorek o 19:09 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:09 (edytowane) Traktowanie chatgpt jak wyroczni może tylko sprowadzić Cię na manowce. Fajne narzędzie ale nie można wyłączać weryfikacji i myślenia. Sam kupiłem sanipro i na razie jestem zadowolony Edytowane Wtorek o 19:09 przez Molik ArisRedDragons 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzejkej Opublikowano Wtorek o 19:09 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:09 12 minut temu, Slawulo napisał(a): Chat GPT raczej ma prawdziwe informację jak zdążyłem zauważyć Jak go zaczniesz dopytywać i dociskać, to jest szansa że przyzna się do błędu 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek-lin Opublikowano Wtorek o 19:58 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:58 To tu masz inną odpowiedź od AI 😉 ArisRedDragons 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano Wtorek o 20:00 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:00 2 minuty temu, arek-lin napisał(a): To tu masz inną odpowiedź od AI 😉 Godzinę temu, Slawulo napisał(a): Cześć Zawsze było mówione, że Sanipro to zastępca Star Sana i, że służy do dezynfekcji. Pomyślałem, że spytam Chata GPT o sposób działania i okazuje się że ten płyn nie ma w ogóle właściwości odkażających. Że to płyn zmniejszający napięcie powierzchniowe - usuwa zacieki i takie tam. To jak to jest ? Kupiłem butlę za ponad 100 pln - litrową 🙂 Chat GPT raczej ma prawdziwe informację jak zdążyłem zauważyć. Wrzuć teraz co napisał Twój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArisRedDragons Opublikowano Wtorek o 20:09 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:09 Godzinę temu, Slawulo napisał(a): Cześć Zawsze było mówione, że Sanipro to zastępca Star Sana i, że służy do dezynfekcji. Pomyślałem, że spytam Chata GPT o sposób działania i okazuje się że ten płyn nie ma w ogóle właściwości odkażających. Że to płyn zmniejszający napięcie powierzchniowe - usuwa zacieki i takie tam. To jak to jest ? Kupiłem butlę za ponad 100 pln - litrową 🙂 Chat GPT raczej ma prawdziwe informację jak zdążyłem zauważyć. Wszystkie EjAje halucynacją... Mniej lub bardziej ale i tak będą halucynować. Łatwiej sprawdzić co jest głównym składnikiem o który nam chodzi w piwowarstwie w StarSanie i w SaniPro .. jak jest ten sam to sam możesz wysnuć wnioski kto ma rację 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek-lin Opublikowano Wtorek o 20:16 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:16 Ja tylko dodam, że użyłem Copilota, nie chata gpt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawulo Opublikowano Środa o 08:23 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 08:23 (edytowane) Oczywiście nie biorę Chata GPT za wyrocznie, czyli wychodzi, że dwa chaty, a całkiem inne odpowiedzi. Poniżej zrzuty: Dodam, że teraz sprawdziłem na tym samym chacie tylko w komputerze i niezalogowany i mam to : Edytowane Środa o 08:33 przez Slawulo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reters Opublikowano Środa o 10:10 Udostępnij Opublikowano Środa o 10:10 Mi akurat super się sprawdza Desam od już około 34 warek. I nie śmierdzi tak jak inne tego typu środki;) Bardzo często używany w szpitalach itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano Czwartek o 08:22 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:22 W dniu 10.06.2025 o 21:09, dzejkej napisał(a): Jak go zaczniesz dopytywać i dociskać, to jest szansa że przyzna się do błędu 😀 Dokładnie tak jest. Kiedyś go sprawdziłem dla ciekawości z wyliczeń konstrukcyjnych. Po napisaniu steku bzdur była chwila konsternacji i puenta: "OK przeanalizujmy to jeszcze raz" i dopiero zaczął gadać z sensem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi