Michał W Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) Witam poszukuje bakterii ew blendu pod Berliner Weisse, gose. Woj Mazowieckie. Edytowane 5 Marca 2019 przez Michał W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joosto Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 7 godzin temu, Michał W napisał: Witam poszukuje bakterii ew blendu pod Berliner Weisse, gose. Woj Mazowieckie. Udaj sie do najbliższej apteki w twojej okolicy. Sanprobi IBS z Lactobacillus plantarum Michał W 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralphinistrator Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Łódź, 200ml FM31 pierwszy przebieg. Zebrana tydzien temuWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegancio Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Na dniach będzie do odebrania dużo gęstwy S-04 drugie pokolenie po dwóch 12stkach. Kiełczów-Wrocław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramnic Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Hej Mam gęstwę WLP007, zbieraną 17.03. Chętnie wymienię za płynne drożdże do Witbiera lub drożdże do Saisona. Wrocław josephson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coffeelover Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Poznań - gęstwa / suchary / płynne pilnie odkupię - ktoś, coś? Robię NEIPA więc najchętniej coś w stylu, ale jestem zdesperowany, więc nie pogardzę choćby us-05. Moje mrożonki nie ruszyły...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) @Coffeelover us-05 to mam, jak mus to rano daj znać. Edytowane 23 Marca 2019 przez Mibor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas_mm Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Łódź /Ksawerów - gestwa FM52 po WCIPA. Zbierania tydzień temu. W piątek cześć poszła do American Wheat i bulka jak szalone. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos227 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Oddam Wrocław munich lagery i fm30 gęstwa ma tydzień munich lagery mocno zbite.Wysłane z mojego ONEPLUS A6000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coffeelover Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 [mention=17809]Coffeelover[/mention] us-05 to mam, jak mus to rano daj znać.Dzięki za reakcję - ostatecznie znalazłem na dnie szafki stare s-33 - 2 lata po terminie przydatności, ale ruszyły :-)Jeszcze raz dzięki!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Do oddania ok pół litra W34/70 po jednej warce jasnego, zebrana 27.03. Mam też danstary belle saison, też po jednej warce, 25.03. Warszawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonisko Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Poszukiwane Grodzie dębowe - Wroclaw. Ktos cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Poszukuję FM601 w Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linus Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Wrocław, do oddania gęstwa FM11 Wichrowe wzgórza, drugie pokolenie, zebrana 18.04.2019. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juniorek Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Olsztyn, ewentualnie Mrągowo i okolice. Potrzebna gestwa dolniakow do portera :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tordek1964 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Witam, Na początku czerwca będę potrzebował gęstwy na RISa. Okolice małego trojmiasta. Z chęcią poczęstuję czymś z poprzednich warek. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancewicz Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Chętnie przyjmę gęstwę do pszeniczniaka, np. FM41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramnic Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Będę na dniach zbierał gęstwę WLP590 French Saison. Gdyby ktoś był chętny to zapraszam :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegancio Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 (edytowane) Brewferm Blanche do oddania, drugie pokolenie po 13° i 14°BLG. Gęstwa oddana. Edytowane 11 Maja 2019 przez zegancio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegancio Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 (edytowane) Pilnie poszukiwane drożdże do Belgów - starter nie ruszył ? Edytowane 21 Maja 2019 przez zegancio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstoi Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Dzis lub jutro będę miał troche gestwy po Imperial Yeast G01 Stefon. Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Do oddania ~100-150ml gęstwy Wyeast 1450 Denny's Favorite, Kraków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasuke5055 Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Przyjme gestwe na RISa może być nawet US05 WROCŁAW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonzn Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Pilnie odkupie cos do berlinera (suchary, gęstwa) - brzeczka zakwaszona , a w moim starterze apteka. Poznań i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 7 godzin temu, leonzn napisał: do berlinera Mam neutralne suchary - notki i us05, jeśli wystarczą daj znać. leonzn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi