pershi Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Proszę traktować mój wpisy odpowiednio do tematu, w którym został zamieszczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Nie licząc piwowarów i smakoszy to myślę, że 90% ludzi jest przekonana, że piwo robi się z chmielu. Przynajmniej ja się z tym spotykam. Najśmieszniejsze jest to, że piją piwa w którym chmielu prawie nie czuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) To ostatnio na piwie Lager Wiedeński wyczytałem że piwo jest : " warzone w dolnej fermentacji " Cieki mnie ta technologia warzenia A innym piwie pisało że jest "Trójsłodowe" : "słód jęczmienny, słód jasny i karmelowy " Edytowane 17 Maja 2013 przez Lusterko87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 To ostatnio na piwie Lager Wiedeński wyczytałem że piwo jest : " warzone w dolnej fermentacji " Cieki mnie ta technologia warzenia A innym piwie pisało że jest "Trójsłodowe" : "słód jęczmienny, słód jasny i karmelowy " Piwo trojslodowe: Slod jasny z trzech roznych slodowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 spoko Strong jest dwusłodowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo5 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Ale ten miś musiał mieć kacora, no chyba że ostała mu się jeszcze puszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) - ? - przecież mówiłeś, że do zacierania najlepsza turystyczna! Edytowane 24 Maja 2013 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 W sobotę tuż przed finałem LM w przypływie alkoholowego upojenia spowodowanego wypiciem nieco większej ilości piwa niż zwykle Wymyśliłem kolejny dowcip o Chucku Norrisie. A może już taki jest ..... jak coś naprostujcie. - Chuck Norris jako jedyny trafił siódemkę w Dużego Lotka Wasze zdrowie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Coś o naszych pociecha i coś dla naszej LP - żeby nas KOCHAŁA jeszcze mocniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slonx Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 @Kamil - No to chyba przez te piwa miodowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Niekoniecznie śmieszne... http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news/wstrzasajacy-film-masz-mocne-nerwy,1921972 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regius Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 zapomnieli podać, że dodają 2 łyżki byczej żółci ale masakra, tak właśnie powstają mity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Kopyr juz obalil ten mit, ale widac idiotow nie brakuje - kto by siedzial i otwieral te puszki ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 kto by siedzial i otwieral te puszki Jak to kto??? Świstak po pracy (jak ma już dośc sreberek ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Dobre, dawno się tak nie ubawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo5 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 kto by siedzial i otwieral te puszki Jak to kto??? Świstak po pracy (jak ma już dośc sreberek ) Świstaki teraz są do zatrudnienia bo milka już nie ma sreberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ciekawa walka w ringu, ktoś kto dobierał ich wagę chyba był kompletnie zalany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) leszczu wszystko przez Ciebie Edytowane 4 Czerwca 2013 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 najlepiej na niewinnego poza tym leszcz jest tylko jeden i nie wygląda jak to "cóś na słiciasznej foci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 najlepiej na niewinnego niewinność i łagodność masz wypisaną na twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 http://kontakt24.tvn24.pl/temat,kradziez-na-zywo-widzowie-tvn24-wypatrzyli-zlodzieja-zlapali-go-przechodnie,89637.html?categoryId=2 mistrz drugiego planu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slonx Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Piosenka parę lat temu nagrana przez kumpla z liceum. [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi