zgoda Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Chryste, mam się kajać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Wystarczy, że wypijesz wieczorem 3 Tyskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Chryste, mam się kajać? ten dowcip jest wspaniale wielowarstwowy i dotykający ważnych warstw życia mężczyzny informatyka-wędkarza-anglisty zachwycił mnie - serio nie przejmuj się, Oni są po prostu zazdrośni, że tylko wybrańcy go rozumieją p.s. nie pij tych Tyskich to za wysoka pokuta za taki wybryk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 ten dowcip jest wspaniale wielowarstwowy... tylko wybrańcy go rozumieją Coś jak picie Hefeweizena z butelki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plx Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Guiness Press Dobre! Chłopaki popłynęli z okładką. Na pierwszy rzut oka zastanawiam się co popełniło O'Reilly, a to inne wydawnictwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Po doświadczeniu kłopotów z komputerem, nieznany użytkownik, zadzwonił do serwisu technicznego: Technik: Witam. W czym mogę pomóc? Klient: Z zasilacza mojego komputera unosi się dym... Technik: Wygląda na to, że potrzebuje pan nowego zasilacza do komputera... Klient: Nie, wcale nie! To trzeba tylko zmienić coś w plikach startowych... Technik: Proszę pana, to co pan opisał, to zepsuty zasilacz. Musi go pan wymienić... Klient: W żadnym wypadku! Ktoś mi powiedział, że to wystarczy tylko zmienić pliki startowe, żeby się pozbyć tego problemu! Niech mi pan tylko poda właściwe komendy... Przez następnych 10 minut, pomimo wysiłków technika w wyjaśnieniu problemu i jego rozwiązania, klient uparcie twierdził, że to on ma rację. W końcu zirytowany technik powiedział... Technik: Przepraszam. Zwykle nie mówimy o tym naszym klientom, ale jest taka nieudokumentowana komenda w DOS'ie, która załatwia ten problem... Klient: Wiedziałem!! Technik: Proszę tylko dodać linię "LOAD BEZDYMU.COM" na końcu pańskiego pliku CONFIG.SYS, i wszystko powinno zacząć działać. Proszę zadzwonić i powiedzieć jak poszło... Dziesięć minut później, klient oddzwonił... Klient: Nie zadziałało. Z zasilacza ciągle unosi się dym... Technik: Której wersji DOS'a pan używa? Klient: MS-DOS 6.22... Technik: No, to tu leży problem. Ta wersja DOS'a nie obsługuje komendy BEZDYMU. Musi się pan skontaktować z Microsoft'em i zapytać ich o łatę na system. Proszę zadzwonić i powiedzieć jak panu poszło... Po około godzinie, telefon znowu zadzwonił... Klient: Będę potrzebował nowego zasilacza... Technik: Jak pan do tego doszedł? Klient: No więc, zadzwoniłem do Microsoft'u i powtórzyłem ich technikowi to co pan mi powiedział, a on zaczął mnie wypytywać o wytwórcę zasilacza... Technik: I co panu powiedział? Klient: Że mój zasilacz nie jest kompatybilny z komendą BEZDYMU... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 haha niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaGacek Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 (edytowane) - [operator]: Dziękujemy, że wybrał pan naszą pizzerię. Czy mogę prosić o pański numer EUROPESEL? - [klient]: Dzień dobry. Chciałbym złożyć zamówienie. - [o]: Czy mogę najpierw prosić pański numer EUROPESEL? - [k]: Mój EUROPESEL, tak.... już ..chwileczkę...to jest:2165052031412341123221854332223. - [o]: Dziękuję, panie Nowak. Widzę, że mieszka pan przy ulicy Żytniej 14, a pański numer telefonu to 56320302. Numer telefonu w pańskim biurze to 54356326, a numer pańskiej komórki to 88234924. Z którego numeru pan dzwoni? - [k]: Co? Dzwonię z domu. Skąd pan ma te wszystkie informacje ? - [o]: Jesteśmy podłączeni do Systemu, proszę pana. - [k]: (wzdychając) A... tak... Chciałbym zamówić dwa razy waszą Pizzę Samo Mięcho. - [o]: To chyba nie jest dobry pomysł, proszę pana. - [k]: Co pan ma na myśli? - [o]: Proszę pana, w pańskiej kartotece medycznej jest napisane, że ma pan za wysokie ciśnienie i ekstremalnie wysoki poziom cholesterolu. Twój Narodowy Opiekun Zdrowia nie zezwoli na takie niezdrowe zamówienie. - [k]: Cholera. To co pan proponuje? - [o]: Może pan spróbować naszej niskotłuszczowej Pizzy Sojowej. Z pewnością panu zasmakuje. - [k]: Czemu pan sądzi, że mi to zasmakuje? - [o]: Wypożyczał pan w zeszłym tygodniu ; "Sojowe przepisy kulinarne" z biblioteki, dlatego właśnie to panu zasugerowałem. - [k]: Ok, ok. Proszę więc dwie rodzinne. Zaraz podam panu numer karty kredytowej. - [o]: Obawiam się, że będzie pan musiał zapłacić gotówką, bo przekroczył pan limit na koncie karty kredytowej. - [k]: No to skoczę do banku tu obok i przyniosę gotówkę zanim wasz kierowca dostarczy pizzę. - [o]: Pańskie konto czekowe również jest już wyczerpane. - [k]: Nieważne. Po prostu przyślijcie pizzę, mam już gotówkę gotową. Jak długo to zajmie? - [o]: Obawiam się, że około 45 minut, gdyż mamy teraz dużo zamówień. Chyba, że jeśli chce pan jechać po gotówkę, to po drodze sam pan podjedzie po zamówienie. Jednakże wożenie pizzy motocyklem może być ryzykowne. - [k]: Skąd u diabła pan wie, że jeżdżę na motorze ?! - [o]: Pisze tutaj, że oczekuje się na pana z pierwszą wpłatą na samochód. Ale motocykl ma pan już spłacony. - [k]: k.... !!!!!!!!! - [o]: Radzę uważać co pan mówi. Ma pan już przecież kolegium za obrażenie policjanta w lipcu 2006 roku oraz wyrok za opowiedzenie nietolerancyjnego dowcipu o nekrofilach. - [k]: (Milczenie) - [o]: Czy chce pan coś jeszcze ? - [k]: Tak, mam kupon na darmowe dwa litry coli. - [o]: Przykro mi, proszę pana, ale nasz regulamin zabrania podawania coli cukrzykom........... http://vimeo.com/19245694 Edytowane 8 Lutego 2011 przez GaGacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Dostałem taki oto link na firmowego maila: http://koreapolnocna.salon24.pl/274544,o-nadzwyczajnych-osiagnieciach-kim-dzong-ila . Po prostu piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Tajemnica szarawej kurtki Kim Dzong Ila http://swiatowidz.pl/?p=919 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Urzekła mnie ta historia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 to trza do piwa wlać akatar albo aspiryne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 albo przefiltrować przez chusteczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 czytał ktoś ten wątek o smarkuw piwie dalej?? "Toś mnie ubawił. A tak na marginesie to czytałem o sytuacji w jakimś browarze w Szkocji czy Irlandii było dwóch piwowarów, na dwóch zmianach i z jednej zawsze piwo wychodziło dużo smaczniejsze niż z drugiej. Nie wiedząc o co chodzi zainstalowali kamery i przeprowadzili śledztwo. Okazało się, że jeden z piwowarów na swojej zmianie raz dziennie siarczyście spluwał do kadzi fermentacyjnej...i piwo z jego zmiany było zdecydowanie lepsze " :smilies: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaGacek Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Ypp7pH3pqkI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 (edytowane) Jakie kiedyś były rady dla rodziców ;-) Edytowane 8 Lutego 2011 przez 2artur2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_s1 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Nie wiedziałem gdzie to w zasadzie dać, wiec daje tutaj a co tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Nie wiedziałem gdzie to w zasadzie dać, wiec daje tutaj a co tam. Jest. Szukałem i znalazłem tutaj. układów okresowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 http://demotywatory.pl/2701841/A-ty-mowisz-ze-masz-pecha zmiażdżyło mnie z rana A Kamil_s1 nie masz wersji na tyle dużej by dało się wyplotować i użyć jako plakatu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Coś dla miłośników motorów i piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Mapa Polski http://www.tcz.pl/foto/tcz_wiadomosci/1c74e3beb7a92b78db62d3946f41efe9.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 No tak w końcu to dzuira w Europie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 stare, ale obecni na zjeździe PSPD będą wiedzieć o co chodzi a to nowsze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 http://www.youtube.com/watch?v=<object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=ei4ifWLR91w&hl=en_US&feature=player_embedded&version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=ei4ifWLR91w&hl=en_US&feature=player_embedded&version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></embed></object> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Jejski! Boskie! Chyba wyślę memu znajomemu, szarmanckiemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi