Ryland Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Nie macie wrażenia, że ceny surowców poszły na dniach w górę?Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buk0 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Sprawdziłem na szybko ostatnie zamówienie z Twój Browar, z początku tego miesiąca, i żaden produkt nie podrożał. markus383 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorrodz Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Panie i panowie, gdzie mogę kupić świeże angielskie chmiele, rocznik 2019? Gdzieniegdzie widzę pojedyncze ale chciałbym nabyć w jednym zamówieniu coś więcej niż same EKG i Fuggles ponieważ będę warzył serię brytyjskich piw (ordinary bitter, english IPA, porter angielski i mild) a nie chciałbym, aby były to te same chmiele w każdym z tych piw. Chciałbym też, aby były świeże a nie pachniały starą skarpetą, cebulą i dawalły łodygę. Ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
advisorylyrics Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zo W dniu 27.03.2020 o 19:50, Igorrodz napisał: Panie i panowie, gdzie mogę kupić świeże angielskie chmiele, rocznik 2019? Gdzieniegdzie widzę pojedyncze ale chciałbym nabyć w jednym zamówieniu coś więcej niż same EKG i Fuggles ponieważ będę warzył serię brytyjskich piw A zobacz na Homebeer.pl Na fb była informacja o dostawach rocznika 2019 Igorrodz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anatom Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Jak mocno Ci zależy to zamów tu. Masz duży wybór, a koszt przesyłki znośny. https://www.themaltmiller.co.uk/ingredients/?category=hops&option=pellet-hops&filter=british-pellet-hops Igorrodz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrek Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 W dniu 24.03.2020 o 20:31, Ryland napisał: Nie macie wrażenia, że ceny surowców poszły na dniach w górę? Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka W Centrum Piwowarstwa podrożało, i to znacznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zauważcie, że z racji aktualnej sytuacji zmienia się kurs euro. Cześć towaru podlega jego wahaniom. Poza tym producenci surowców też podnoszą ceny stąd i sklep również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryland Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zauważcie, że z racji aktualnej sytuacji zmienia się kurs euro. Cześć towaru podlega jego wahaniom. Poza tym producenci surowców też podnoszą ceny stąd i sklep również. Oczywiście, nikt tego nie neguje, chociaż spekulantów na rynku nie brakuje. Co nie zmienja faktu, że zapasy zrobione do końca roku(?).Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WincyjChmielu Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 A orientuje się ktoś który sklep z aktualnie działających wysyła szybko zamówienie, ma sporą ofertą brewkitów (np Mangrove jacks) i wysyła do paczkomatów? Myślałem zrobić jakiegoś gotowca, ale nie chce się naciąć na sytuację że czekając ileś tam dni aż wyślą zamówienie nasza kochana władza wprowadzi jakieś nowe ograniczenia uniemożliwiające jego zrealizowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witur Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Najszybciej mi od TB przychodzą paczki , może dla tego ze do sklepu mam 50km. Nie wiem jak stoją z brewkitami, paczkomatu nie maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NervGal Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Homebeer.pl spełnia wszystkie trzy kryteria, polecam WincyjChmielu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WincyjChmielu Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 14 godzin temu, NervGal napisał: Homebeer.pl spełnia wszystkie trzy kryteria, polecam Dzięki ! Co prawda mangrove jacks nie maja, ale moze sie skusze na jakiegoś coopersa i jakiś chmiel do zarzucenia na zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
advisorylyrics Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) W dniu 8.04.2020 o 07:38, WincyjChmielu napisał: Dzięki ! Co prawda mangrove jacks nie maja, ale moze sie skusze na jakiegoś coopersa i jakiś chmiel do zarzucenia na zimno Sprawdź też Deptana.pl albo na Allegro. Co raz więcej sklepów wystawia tam swoje produkty a teraz masz darmową wysyłkę Smart od 40zł. Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez advisorylyrics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshko Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Myślicie, ze ceny słodów pójdą w dół w związku ze zmianą stawki z 23% na 5% od 1 lipca?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OxyMoLot Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Bardzo prawdopodobne, z tego co widziałem to u @dori jest przerwa techniczna w związku właśnie z aktualizacją przez zmianę VATu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biervorkoster Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 alepiwo.pl zamkniete chwilowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 42 minuty temu, biervorkoster napisał: alepiwo.pl zamkniete chwilowo Z początkiem października ma wznowić działalność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biervorkoster Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 23 godziny temu, punix napisał: Z początkiem października ma wznowić działalność mam nadzieję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotohobby Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 A Centrum Piwowarstwa ? Jakaś awaria ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witur Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 32 minuty temu, fotohobby napisał: A Centrum Piwowarstwa ? Jakaś awaria ? Chyba na inny serwer się przenoszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 (edytowane) https://www.browar.biz/centrumpiwowarstwa/ https://www.facebook.com/warzenie Edytowane 27 Września 2020 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotohobby Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 5 godzin temu, witur napisał: Chyba na inny serwer się przenoszą Od 17 września...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 53 minuty temu, fotohobby napisał: Od 17 września...? strona sklepu działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_KS Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zapraszam również na swiatslodu.pl ceny świetne, jakościowo super, -10 % powitalnie, no i -10 % dla członków PSPD Śrutowanie w standardzie bez dopłaty. Słody podstawowe Crisp dostarczane 1-2 razy w tygodniu do naszego magazynu i specjalne od Viking Malt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witur Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 W dniu 3.04.2020 o 17:08, anatom napisał: Jak mocno Ci zależy to zamów tu. Masz duży wybór, a koszt przesyłki znośny. https://www.themaltmiller.co.uk/ingredients/?category=hops&option=pellet-hops&filter=british-pellet-hops Chyba już nie wysyłają do PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi