darinho Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Nie zapominajmy o Wild Sour Pigwa z browaru Fortuna za 5 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 35 minut temu, darinho napisał: Nie zapominajmy o Wild Sour Pigwa z browaru Fortuna za 5 zł. Biorąc pod uwagę ile jej rzucili w Poznaniu na sklepy, to nie wiadomo czy po weekendzie jeszcze będzie gdziekolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redlum Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 EPA czyli English Pale Ale/ Extra bitter te niecałe 4% to chyba jeszcze w stylu Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiecha Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 W tesco promocja na browar Wrężel - 5.99 za piwko. Dostępne: AIPA, Double witbier, Exotic IIPA i Black Rye Ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu_72 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 za 4zł są piwka z Marston's, Pedigree Amber Ale i EPA (takie nowofalowe bezalkoholowe).Czy u Ciebie są te piwka? W Gdyni i okolicach nie dowieźli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszMyszyński Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Dnia 15.09.2017 o 15:47, KHOT napisał: Biorąc pod uwagę ile jej rzucili w Poznaniu na sklepy, to nie wiadomo czy po weekendzie jeszcze będzie gdziekolwiek. A w jakiej sieci jest w Poznaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 (edytowane) 34 minuty temu, JanuszMyszyński napisał: A w jakiej sieci jest w Poznaniu? W Lidlu, na Zamenhofa rano było jeszcze sporo. Edytowane 16 Września 2017 przez Mibor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 1 minutę temu, Mibor napisał: W Lidlu, na Zamenhofa rano było jeszcze sporo. Wczoraj na Zamenhofa było ~1,5 kartona pigwy, na Starołęckiej też niecałe dwa kartony dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 to rano stan pigwy się mniej więcej zgadzał, -2 które kupiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki161 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Godna polecenia ta pigwa Fajnie brettowa w smaku i zapachu, jutro lecę po więcej na zapas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 W lidlu jest ta pigwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 16 minut temu, INTseed napisał: W lidlu jest ta pigwa? W ofercie od czwartku, więc albo jest albo była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 dzisiaj nabyłem drogą kupna 1 szt. Lidl Grodzisk Wlkp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaedge Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Wczoraj kupiłem IPA" Szeryf "z Gosciszewa, AIPA "Wesołe ziele" z browaru Gloger , no i pigwe.Wszystko w Lidlu.Na pierwszy ogien poszedł Szeryf,piwo ok . spodziewałem sie czegoś ipa podobnego a tu mile zaskoczenie , na pewno wróce.Zachecony "Szeryfem " zapodałem "Wesołe ziele".Pierwsze wrazenie smakowo zapachowe i 5 minut wpatrywania sie w etykietę, nie no jak byk pisze AIPA.Krótko, to piwo to nie żart, to KPINA , aromat i smak zero amerykańskich chmieli , zero goryczki .Słód , chleb, kukurydza .Naprawde patrzyłem kilka razy na etykietę czy widzę to co widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 22 godziny temu, krzychu_72 napisał: Czy u Ciebie są te piwka? W Gdyni i okolicach nie dowieźli. Tak, są. Wszystkie wystawili, ale nie wygląda, żeby były to porywające ilości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 ja dzisiaj byłem w Lidlu na Obornickiej, jest wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pindin Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Cześć. W Warszawie w lidlu przy głębockiej stoją te piwa paletami Pigwę wypiłem to stwierdzam, że jest całkiem niezła, lekko kwaskowa, lambicowa - przypomina piwa z lindemandsa, orzeźwiająca z dość niepasującą nutą miodowo-chemiczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_zg Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 (edytowane) Freshmarket i dwa piwa z Browaru Fortuna z serii Komes - Barley Wine i Russial Imperial Stout w promocyjnej cenie - 10zł/2sztuki. Promocja od 18 do 30.10.2017r. Edytowane 20 Października 2017 przez damian_zg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Może nie promocje, ale takie zestawy będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Ipa za 2.5zł Po co robić w domu. Co raz tańszy ten kraft ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Zestawy świąteczne plus piernikowe piwko w kauflandzie. Ktoś pije z tego kielicha od komesa? Jakie style do niego pasują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deep floyd Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Teraz, INTseed napisał: Jakie style do niego pasują? żadne oprócz coca coli z whisky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstoi Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 INTseed Ja pije i jest naprawde fajny grybe szkło dobrze wyprofilowane jak dla mnie to strzał w 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versaar Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Mam, pije, do mocnych i aromatycznych piw jak znalazł, przy okazji bardzo ładny jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Nie wiecie ile pojemności mają te pokale? Trza zrobić sobie prezent i kupić obie szklanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi