elroy Opublikowano 11 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 W prawym górnym rogu postu znajdź numer (w formie #123) oraz ikonkę udostępniania. Jak klikniesz, to pojawi Ci się okienko i tam znajdziesz linka bezpośredniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Cześć. Kiedyś po wejściu przypadkowo na 1 stronę tematu, można było kliknąć "przejdź do pierwszego nieprzeczytanego posta" czy coś w tym stylu. Teraz często wchodzę przez przypadek np. na 1 stronę ostrego dyżuru, i muszę szukać co już czytałem a czego nie. Jest gdzieś ta opcja teraz, czy trzeba wychodzić z tematu i klikać na kropkę obok jego nazwy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Hm, tej opcji jakoś nie pamiętam, żeby z pierwszego postu dało się przejść do pierwszego nie przeczytanego... Raczej wszystko z tego poziomu i czarnej kropki. https://www.piwo.org/discover/unread/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panpiwniczka Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Witam. Da się jakoś zrobić żeby tapatalk otwierał odpowiedni wątek z forum przy wejściu z wyszukiwarki google? Teraz otwiera się strona główna forum w tapatalku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisQ Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 (edytowane) Uprzejmie proszę administratora o możliwość zmiany wyświetlanej nazwy użytkownika, z wiadomych względów. Forum blokuje, z racji możliwości 1 zmiany na 365 dni #Edit - mimo komunikatu o braku możliwości, jednak się udało - także nieaktualne. Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez MisQ Problem rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Usuwanie pliku z galerii. Nie pamiętam jak robiłem to dotychczas, ale teraz mam potrzebę a nie potrafię. Po edycji szczegółów pojawia się polecenie "usuń" ale nie usuwa ani pliku ani wpisu. Jak żyć panie, jak żyć. Edytowane 6 Listopada 2018 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 A podeślij linka proszę na PW to sprawdzę uprawnienia. Oczywiście własne zdjęcia powinieneś móc usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalnyrc Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Pamietam że poprzednia wersja forum miała zakładki top100 i top500. Czy obecna też ma podobną opcje? Było to bardzo wygodne do wyszukiwania, bo wyszukiwarka jak na każdym forum jest do bani. Można było sobie wejść w przeglądarce wcisnąć szukaj w tekście i wyszukać na jednej stronie czego się chciało. Jak przerobić silnik do mieszadła. Jak chmielić w kotle i w jakich temperaturach. Ile DAP dosypać do cukru kandyzowanego. Teraz trzeba latać i szukać. Taka strona z popularnymi by się mogła przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Nie, nie było takich zakładek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Była najbardziej punktowana zawartość z tego co pamiętam. Może o to chodzi? rafalnyrc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalnyrc Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 8 godzin temu, Undeath napisał: Była najbardziej punktowana zawartość z tego co pamiętam. Może o to chodzi? Właśnie właśnie. W ulubionych mam taki https://www.piwo.org/best-content/?app_tab=forums on chodził na starym forum. Nie bieduję mocno bo forum nawet nawet działa w telefonie. Tam trzeba było sobie tylko kliknąć żeby pokazywał więcej i wyszukiwać opcją znajdź w treści. Klepałem cukier i było od razu. Klepałem wycieraczki i było jak przerobić silnik. Klepałem mycie i wiem ile czego. Jak nie ma opcji to też ogarnę, biedy dużej nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval_blazej Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Co do wyszukiwania to polecam użyć google dopisując site:piwo.org rafalnyrc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Teraz jest coś takiego: https://www.piwo.org/leaderboard/?time=oldest Ranking się nazywa, ale to chyba trochę okrojna wersja tamtego postawiona na rywalizacje użytkowników. rafalnyrc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalnyrc Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Podziękować koval_blazej, teraz można szukać.Zatwm nie mam już pytań. Undeth niestety nie jest to to samo. Tamto dawało też to co ludziska pisali w komentarzach. Chyba tak jak mówisz wpisy które najbardziej się podobały. Opcja gdzie są najbardziej lubiane rzeczy byłaby dobra bo do tego się wraca. Albo jeszcze lepiej przekleić do wiki.piwo.org. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Zniknęły podpisy przy odnośnikach w dolnej części strony: nazwa podforum przy Przejdź do listy tematów i tytuł przy Następny nieprzeczytany temat. Mam też wrażenie, że wszystko jakoś dziwnie pojaśniało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Wczoraj realizowałem duży upgrade całego serwisu do najnowszej wersji i gałęzi. Jest dużo zmian, będę na bieżąco wszystko weryfikował, bo wczoraj zdążyłem tylko podstawowe sprawy. (dla lubiących czytać changelogi https://invisioncommunity.com/release-notes/440-r81/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 @zasadaa możesz rozwinąć sprawę z tymi odnośnikami pod edytorem? Nie pamiętam, uczciwie mówiąc, jak to wyglądało wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Pod "Następny nieprzeczytany temat" jaśniejszą czcionką był tytuł tematu do jakiego przejdzie się po kliknięciu. Fajne to było, bo np przy przeglądaniu zapisków wiadomo było do jakiego browaru się przechodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Aa już wiem, gdzieś mi to mignęło w zmianach w tej wersji. Usunięto ze względów wydajnościowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oxy96 Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 W dniu 7.03.2019 o 22:42, elroy napisał: Aa już wiem, gdzieś mi to mignęło w zmianach w tej wersji. Usunięto ze względów wydajnościowych. Słabo. Czytanie kolejnego tematu, gdy nie wiem co to za temat, a nie koniecznie przewijanie do góry jest szybkie, jest słabe. Może można to skonfigurować? Szczególnie upierdliwe na telefonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 przyłączam się do prośby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Tak, rozumiem rozumiem, z tym, że nie mam na to wpływu. Poszukam ewentualnie jakieś nieoficjalnej modyfikacji. Dokładnie ta sprawa jest opisania poniżej Removed Features Removed EmojiOne-style emojis due to licensing issues. Removed Gravatar support due to privacy concerns and performance issues. Removed password hashes when downloading a member list from the AdminCP. This is for security, to reduce the ease of obtaining sensitive data if the AdminCP is ever compromised. Removed the name of the content (e.g. topic) from the “Next Unread” link which could consume significant server resources on large communities. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Cześć. Przestało mi działać przeglądanie nieczytanych wiadomości w trybie kompaktowym, dostępny jest tylko rozszerzony (sprawdzone Opera, Edge). Czy to tylko mój problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Hejka! Potwierdzam przypadłość, szukam rozwiązania. bielok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Poprawione. Dzięki za zgłoszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi