Enethion Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Na trafiłem na dziwny błąd... Kiedy edytuję posta (albo go wrzucam) widzę całą treść: Ale po zapisaniu widać tylko fragment: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Podaj mi proszę link do tego wpisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enethion Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Podaj mi proszę link do tego wpisu. http://www.piwo.org/index.php?/topic/22929-Pierwszy-pilsner&do=findComment&comment=429546 Co ciekawe: z tapatalka widzę ją poprawnie. Nie sprawdzałem innych przeglądarek niż Chrome, ale wersja systemu zdaje się nie mieć znaczenia (win 7 i 8, dwa różne komputery) Wysłane z Rivendell przy użyciu Palantíru EDIT: Kurczę... Zepsułem/naprawiłem Po edycji z w tapatalku (usunąłem niepotrzebny dopisek, który nic nie wnosił), wyświetla mi się prawidłowo w chrome. Edytowane 28 Stycznia 2017 przez Enethion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1221 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Hej, jest opcja żeby zmienić w skrypcie forum otwieranie linków? Chodzi o to, że linki otwierają się na tej samej stronie, jest to irytujące. Może da się w łatwy sposób ustawić, żeby wszystkie odnośniki otwierane były w nowej karcie/oknie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Nie, raczej nie bardzo będę tego zmieniał. A otwórz w nowej karcie, tudzież ctrl+click? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1221 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 To działa, tylko czasami jak kliknę z rozpędu to później muszę cofnąć i przewinąć stronę do tego samego posta gdzie był link . Myślałem, że da się zmienić jedną linijką kodu, chociaż jak na swojej stronie zmieniałem, to pamiętam, że musiałem przy każdym linku dodawać jakiś tam kod. Dobrze jest, nie trza psuć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 "Klucz czatu wygasł. Proszę poinformować administratora." Alternatywnie można korzystać z BrewTalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Nie wiem dlaczego, prawdopodobnie coś po stronie producenta. Dam znać jak dowiem się co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 W dziale Konkursy 2017 nie działa ignorowanie tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Radko Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 "Nie można nawiązać połączenia z tą stroną" Wyskakuje przy wielu wątkach, korzystam z Lumii 640 WP 10, MS Edge. Żadnej innej strony to nie dotyczy, tylko tego forum. Dlaczego jedne tematy otwierają mi się. A inne nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Hm, ciężko mi to stwierdzić na szybko. Sprawdzę w logach serwera i dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaho.KJ Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 "Nie można nawiązać połączenia z tą stroną" Wyskakuje przy wielu wątkach, korzystam z Lumii 640 WP 10, MS Edge. Żadnej innej strony to nie dotyczy, tylko tego forum. Dlaczego jedne tematy otwierają mi się. A inne nie? U mnie to samo, ale dotyczy to tylko wersji mobilnej forum i związane jest z polskimi znakami w adresie. Znaki zamieniane są na jakieś krzaczki. Co ciekawe, wersja pełna jest OK. Microsoft Lumia 640, Windows 10, Przeglądarka Microsoft Edge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 na andku ( chrome ) nigdy nie miałem problemu z wersją mobilną forum - może to wina przeglądarki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 No z Egde bywają różne niuanse i obawiam się, że zmiana skinu mobilnego dużo tu nie pomoże. Poczytam o tym, a doraźnie można sobie pomóc Tapatalkiem, który z tego co pamiętam, na WP jest darmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Radko Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 na andku ( chrome ) nigdy nie miałem problemu z wersją mobilną forum - może to wina przeglądarki ? Zdecydowanie jest to wina przeglądarki, z resztą nie ma na Windows Phone rzeczy, która jest zaletą czy zasługą tego systemu, wszystkie funkcje to winy i wady. Ale już nauczyłem się żyć z tą moją lumią (brzmi jak choroba ). Dziwi mnie tylko, że sprawa dotyczy tylko i wyłącznie tego jednego jedynego forum. Co do taptalka... faktycznie na WP nie można wydać na niego ani złotówki, bo go po prostu nie ma. Nawet na powitanie na forum wyskoczyła mi propozycja instalacji... ze sklepu googla . Są jakieś zamienniki, np mTalk, będę eksperymentował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 http://www.piwo.org/topic/23517-komora-fermentacyjna-z-kontrol%C4%85-temperatury-zero-teorii-sama-praktyka/?do=findComment&comment=438993 ten temat rozjechał stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Niestety nie działa integracja konta z Facebookiem (wygaśnięcie wersji API wspieranej przez forum). W takiej sytuacji proszę o użycie http://www.piwo.org/index.php?app=core&module=global§ion=lostpass i wygenerowanie nowego hasła oraz o tradycyjne logowanie. Prawdopodobnie tak na razie zostanie, bo aktualna wersja forum jest już nie wspierana przez producenta. Czeka nas upgrade do nowej wersji, ale to osobny temat, bo jest bardzo dużo zmian funkcjonalnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teufel Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Niestety nie działa. Dwa razy zmieniłem hasło i dwa razy nie działa (Na szczęście jedna przeglądarka pamięta moje dane, ale do czasu). Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez teufel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Niestety nie działa. Dwa razy zmieniłem hasło i dwa razy nie działa (Na szczęście jedna przeglądarka pamięta moje dane, ale do czasu). Przetestowałem to rozwiązanie z kilkoma użytkownikami i działa. Podstawowa sprawa, to używać do identyfikacji emaila zgodnego z tym, którego mamy na FB. Gdyby dalej był problem, to oczywiście wygeneruję hasło ręcznie. Daj znać proszę na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teufel Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Ha, robiłem szkolny błąd. Po zresetowaniu hasła, próbowałem się zalogować adresem mailowym, a nie loginem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajfrost Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Hej, Od zeszłego tygodnia "nie działa" mi opcja "nowa zawartość". Jak jestem zalogowany, nie wyświetla żadnej zawartości. Jakby nie pojawiały się nowe wpisy. Po wylogowaniu działa normalnie. Jakieś sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Sprawdź czy nie masz włączonych dodatkowych filtrów w lewym dolnym menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Sprawdź filtry po lewej stronie http://www.piwo.org/index.php?app=core&module=search&do=viewNewContent&search_app=forums Powinno być zaznaczone "forum" i "nieczytana zawartość" Tak masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajfrost Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Dzięki Panowie. Faktycznie miałem nasrane w filtrach. Że na to nie wpadłem...wstyd :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi