bart3q Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 (edytowane) Edytowane 14 Marca 2020 przez bart3q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Jak wrzuciłem frazę "keg" to faktycznie niczego nie wyszukało natomiast jak wrzuciłem "kega" to już było ok. 3 znaki to chyba za krótkie dla wyszukiwarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Sprawdzę ustawienia, bo coś było na rzeczy z ilością znaków. Teraz korzystamy z powrotem z wbudowanego systemu, na Elasticsearch nie ma niestety zasobów sprzętowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Nie wiem, czy w tym momencie ktoś wprowadza jakieś poprawki, czy to większy problem, ale wiki nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Tak. wprowadzam i właśnie mi nie idzie Wejdziesz takim linkiem https://wiki.piwo.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzon Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Hejka Elroy pytanie mam odnośnie poczty piwo.org czy zostały dokonane jakieś zmiany ponieważ nie można wejść na stronę? mam takie info: Nie można bezpiecznie nawiązać połączenia z tą stroną Przyczyną może być to, że ta witryna używa nieaktualnych lub niebezpiecznych ustawień zabezpieczeń protokołu TLS. Jeśli ta sytuacja będzie się powtarzać, spróbuj skontaktować się z właścicielem tej witryny internetowej. Sugerowane rozwiązanie: Wróć do ostatniej strony Pzdr Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 A to z dzisiaj? Wczoraj faktycznie, bo walczyłem z Cloudflare. Ale dzisiaj powinno być ok. Sprawdź proszę z linku: https://www.poczta.piwo.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzon Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Witam Wszystko działa super dzięki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) może nie błąd ale 5 min od rejestracji 10+ szwagrowi nabił https://www.piwo.org/profile/23174-ziarbar/ ? Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez anteks punix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Mi z kolei od pewnego czasu na ffoxie androidowym zawiesza jakiś skrypt przy ładowaniu "całej aktywności". Po przerwaniu (chyba) wszystko działa, ale samo ładowanie trwa dość długo przez to. Screen z komunikatem poniżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 13 godzin temu, tamtomasz napisał: Chyba wkradł się chochlik w opisie działu "Komputery, Internet", który jest następujący: Jestem niemal pewien, że powinno być "warzelniano-informatyczne" ? Rzeczywiście lepiej brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 8 godzin temu, x1d napisał: Mi z kolei od pewnego czasu na ffoxie androidowym zawiesza jakiś skrypt przy ładowaniu "całej aktywności". Po przerwaniu (chyba) wszystko działa, ale samo ładowanie trwa dość długo przez to. Screen z komunikatem poniżej. To cięższa sprawa. Ciężko powiedzieć dlaczego tak się dzieje. Muszę zduplikować przypadłość. Telefon ma na tyle mocy? Forum nie jest zbyt lekkie jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 W dniu 23.04.2020 o 10:49, elroy napisał: To cięższa sprawa. Ciężko powiedzieć dlaczego tak się dzieje. Muszę zduplikować przypadłość. Telefon ma na tyle mocy? Forum nie jest zbyt lekkie jednak. Telefon to w miarę nowy samsung, powinien chyba mieć... Dzisiaj np problem zniknął, ładuje się bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Włączyłem ponownie silnik wyszukiwania oparty o Elasticsearch. Wyniki wyszukiwania powinny być trafniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Nie jest to błąd, ale czy podforum z charakterystykami kveikow nie powinno znaleźć się w Charakterystykach drożdży, zamiast w ogolniejszych Surowcach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Tak tak, nowy dział został dodamy na prośbę zainteresowanych Nie wiem jeszcze co tam będzie. Jeżeli taka forma, jak teraz, to oczywiście powinno się znaleźć, tam gdzie piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Widzę, że wylądował zupełnie osobno. Czy teraz wątki o opisanych już szczepach dostępnych komercyjnych będą przenoszone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zrobiłem sobie przypadkiem bałagan i staram się naprawić Rozgrupowałem subfora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarrro Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Na poniższej stronie jest drobna literówka - Zobacz ogłosznie elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 3 godziny temu, yarrro napisał: Na poniższej stronie jest drobna literówka - Zobacz ogłosznie Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarrro Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Jeszcze jedna drobna literówka: adres zwrotny, który pojawia się w powiadomieniach emailowych to info@piwoorg.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 To jest akurat dobrze, tak ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 (edytowane) Czy wyszukiwarka padła tylko u mnie, czy to ogólny problem? Niezależnie od wpisanego słowa i kryteriów "Znaleziono 0 wyników". Edytowane 4 Marca 2021 przez punix elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Elasticsearch postanowił zakończyć swoje procesy. Już działa i zaraz wszystko będzie ok. punix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 WSTAŁO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi