quraqus Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Zarówno EKG, jak i Fuggles już mamy, w najbliższych dniach będą konfekcjonowane i pojawią się na sklepie. luk1999 i KHOT 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romanista Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Czy w najblizszym czasie pojawia sie znowu ekstrakty plynne bruntala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Ekstrakt słodowy jasny jest w ciągłej sprzedaży, czekamy na pszeniczny, ma dotrzeć lada dzień. Pale ale nie wiem kiedy będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romanista Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 2 godziny temu, quraqus napisał: Ekstrakt słodowy jasny jest w ciągłej sprzedaży, czekamy na pszeniczny, ma dotrzeć lada dzień. Pale ale nie wiem kiedy będzie Szkoda, bo wlasnie pale ale mam tez w planie. W takim razie zaczekam na pszenice i zamowie z jasnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Alepiwo na forum się nie chwali, więc wklejam post z FB z 18 maja. Może ktoś skorzysta. Ja na pewno. Szanowni klienci! zbliża się lato a co się z tym wiąże wzrost temperatur, co dla wielu domowych piwowarów oznacza brak warunków do robienia piwa. Zdajemy sobie sprawę że nikt nie chce w tym okresie kupować surowców „na zapas” dlatego mamy dla Was taka propozycję: Zamówienia na kwotę powyżej 160 zł brutto i wadze do 30 kg wyślemy wam za pośrednictwem kuriera InPost GRATIS! Promocja potrwa do odwołania. Przy okazji chcemy zwrócić uwagę, że firma InPost dla przesyłek kurierskich daje możliwość darmowego przekierowania ich do dowolnego paczkomatu lub inny wskazany adres. majlosz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Akcja fajna, ale co można kupić z surowców nie na zapas za 160 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) Czy można zamawiać słody według receptury np 4,5kg danego słodu czy tylko 1,2,3 kg itd? Chodzi o ześrutowany (i jak śrutują? dobrze? Potrzeba mi do kociołka automatycznego Klarsteina). Edytowane 15 Sierpnia 2018 przez Gwynbleidd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 @Gwynbleidd`Co do słodów to wydaje mi się, że specjalnych możesz kupić 4,5kg (4x1kg i 1x0,5kg). Z podstawowymi tak się chyba nie da. Co do śrutowania zawsze możesz napisać czego Ci potrzeba w wiadomości do sprzedającego albo zadzwonić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojen Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Fajna promocja w Alepiwo https://www.alepiwo.pl/?produkty/chmiel/pakiet-amerykanski-0-5kg.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kouczan Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zamówienie po raz kolejny zrealizowane błyskawicznie. Dziękuję za prezencik. Pozdrawiam i życzę wesołych świąt.MichałWysłane z mojego Lenovo A6020a46 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Szykuje się w najbliższym czasie jakaś dostawa Wyeast London Ale III? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Dostawa drożdży Wyeast "szykuje się" już od jakiegoś czasu. Niestety nie mam żadnych konkretnych informacji kiedy dotrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majlosz Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 8 minut temu, quraqus napisał: Dostawa drożdży Wyeast "szykuje się" już od jakiegoś czasu. Niestety nie mam żadnych konkretnych informacji kiedy dotrze A jest szansa na informację jakie szczepy konkretnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Kolejne zamówienie i kolejna ekspresowa wysyła bardzo dobrze spakowanego towaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Strona przeszła lifting. Dzisiaj wchodzę i zaliczyłem opad szczęki - najpierw CP, teraz AP. Zaraz zobaczę jak z funkcjonalnościami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIE_GRAC_W_GRY_WIDEO Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 16 minut temu, zasada napisał: Strona przeszła lifting. Dzisiaj wchodzę i zaliczyłem opad szczęki - najpierw CP, teraz AP. Zaraz zobaczę jak z funkcjonalnościami. filtrowania po kraju pochodzenia chmieli nadal nie ma. podział na chmiele goryczkowe/aromatyczne/uniwersalne jest dosyć... umowny. graficznie to kwestia mocno subiektywna, te beczki wszędzie trącą corelem i dzikimi latami 90. no ale zawsze to krok w dobrą stronę, fajnie że nowa wersja jest responsywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Strona wprawdzie przeszła lifting, ale nie jest jeszcze gotowa. Będą filtry! Mam nadzieję że do tygodnia uda się już wszystko dopiąć tak jak ma być. zasada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Według mnie to strona dla tych co posługują się pismem obrazkowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Wiadomo już coś może o Ameryce 2018? W lutym będzie dostępna? Edytowane 9 Lutego 2019 przez Jasiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 W dniu 9.02.2019 o 10:08, Jasiu napisał: Wiadomo już coś może o Ameryce 2018? W lutym będzie dostępna? Już są! powoli będą pojawiać się na sklepie. Dzisiaj dodaliśmy Citra i Mosaic. Myślę, że do końca tygodnia pojawia się jeszcze Centennial i Cascade Thorgall i Jasiu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cen16 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Kolejne moje zamówienie zrealizowane w profesjonalny sposób. Świetny kontakt. Expresowa wysyłka. Wszystko ładnie i solidnie zapakowane. Fajnie że chmiele są pakowane próżniowo. Dziękuje i pozdrawiam POLECAM WSZYSTKIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Ponownie muszę pochwalić https://www.alepiwo.pl/ Pan Piotr jest mistrzem tetrisa w wersji paczek z piwnymi zakupami!!! Zamówienie dotarło kompletne, w ekspresowym tempie i i bez najmniejszego szwanku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noxny Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Ja też dołączę do pochwał, ostatnio zrealizowane zamówienie było naprawdę wzorowo, szybko, wszystko kompletne i zgodne z opisem. Pozytywnie oceniam alepiwo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał z Łodzi Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Czy do asortymentu wróci Starsan HB albo pojawi się SaniClean ? Fajnie tez jakby był zwykły Nadwęglan sodu pakowany w 0 1kg pojemniki ( i w normalnej cenie, https://allegro.pl/listing?string=nadwęglan sodu&bmatch=baseline-dict41-eyesa-bp-sup-1-3-0918 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juniorek Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Ja nadweglan kupuje na Allegro wychodzi lekko ponad 10zl za kilogram a są sprzedawcy ze maja dodatkowo piro, sodę kaustyczna kwasek cytrynowy i glukozę. Na chwile obecna to chyba nic więcej nie potrzebuje oczywiście starsan tez mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi