elroy Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Forma ebooków Amazonu. Spróbuj tym http://www.mobipocket.com/en/DownloadSoft/ProductDetailsReader.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiek103 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Elroy, pokazuje mi się taki komunikat dla Visty The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable może cos innego np android samsung galaxyII. ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 No najwyraźniej pod tą platformę już nie pobierzesz. Skorzystaj zatem z http://www.amazon.co...dle/pc/download (będziesz musiał założyć konto w amazonie). Więcej nie pomogę, bo nie jestem na bieżąco. (Nie mam Kindla, więc i z tego formatu nie korzystam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiek103 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 dzięki, pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędruś Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 http://www.polona.pl/dlibra/doccontent2?id=10617&from=&from=generalsearch&dirids=1&lang=pl http://www.polona.pl/dlibra/doccontent2?id=13813&from=&from=generalsearch&dirids=1&lang=pl książki Chodkiewicza i Bełzy dostępne bez chomika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Po wczorajszym liftingu Polony, dogrzebałem się jeszcze do Kasperowski, Adam (1784-1839) Sposób warzenia piwa parą bez szmelcowania z przyłączeniem do każdey gorzelni parowey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Home Brewer's Answer Book http://uploaded.net/file/6mzznmto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sugarsweet Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Nie wiem czy to dobry dział, ale polecam księgarnię wysyłkową z UK (darmowa wysyłka), w której wiele pozycji piwowarskich (jak np. "How to brew", ale tez inne) można kupić w cenach niższych niż w Polsce... Na alledrogo widzę te same książki, także z wysyłką z UK w cenie niemal dwukrotnie wyższej. http://www.bookdepository.co.uk/ Edytowane 21 Czerwca 2013 przez sugarsweet Dagome, krzychu_72, zasada i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu_72 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Dzięki za linka. Ja dodam, że jeśli kupujecie książki z Amazona UK, to od kwoty £25 jest darmowa wysyłka do Polski (DHL-em). Zawsze można sobie dobrać inne produkty, niekoniecznie książki Ja do czytania na plaży mam teraz Brew Your Own British Real Ale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 (edytowane) Edytowane 11 Lipca 2013 przez elroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 nie wiem czemu, ale jakoś wiele nazw jakoś tak brzmi swojsko :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) ale kilka bardzo obco ferdamfer- ulatniak nie wiem ani co znaczy termin, ani co znaczy wyjasnienie Czyzby strata objetosci podczas warzenia? PS gdyby kogos zainteresowalo to mam komplet XI tomikow Slownictwa Rzemieslniczego: I Drzewny (ciesielstwo, stolarstwo, bednarstwo, kolodziejstwo) II Metalowy (blacharstwo, klodkarstwo, kotlartstwo, kowalstwo, ruszkinarstwo, slusarstwo, tokarstwo, zegarmistrzowstwo, zlotnictwo i wyrazenia wspolne) III Dzial instalacyjny (wyrazenia uzywane w zakladach elektrotechnicznych, gazowych, centralnego ogrzewania, wodociagowych oraz wyrazenia wspolne) IV Dzial skorniczy (garbarstwo, kusnierstwo,rekawicznictwo, rymarstwo, siodlarstwo, szewstwo) V Dzial wlokienniczy (introligatorstwo, powroznictwo, przedzalnictwo, tapicerstwo i tkactwo) VI Dzial zborzowy (mlynarstwo piekarstwo) VII Dzial ceramiczny (ceglarstwo,garncarstwo i zdunstwo) VIII Dzial graficzny (drukarstwo, fotografja litografja i rytnictwo IX Dzial instrumentalny (budowa fortepianow i organow) X Dzial budowlany (kamieniarstwo malarstwo murarstwo, szklarstwo i ogolny) XI Slownictwo przemyslowo- rekodzielnicze (ktorego fragment powyzej) Edytowane 12 Lipca 2013 przez mimazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 ale kilka bardzo obco ferdamfer- ulatniak nie wiem ani co znaczy termin, ani co znaczy wyjasnienie Czyzby strata objetosci podczas warzenia? ja na chłopski rozum bym stwierdził, że to bulgotnik/rurka fermentacyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 ale kilka bardzo obco ferdamfer- ulatniak nie wiem ani co znaczy termin, ani co znaczy wyjasnienie Czyzby strata objetosci podczas warzenia? Dokładnie tak, "verdampfen" po krzyżacku znaczy odparowywać W zasadzie wszystkie słowa to spolszczona, także w pisowni, wersja słów niemieckich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uncle_bear Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Ja do tej pory korzystałem z : Richard Lehr - "Domowe warzenie piwa" i Ziemowit Fałat - "Jak warzyć piwo". Dla początkującego w zupełności wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michwo1 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Witam Gdzie można dostać Ziemowit Fałat - "Jak warzyć piwo"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uncle_bear Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Napisz do BA, może mają coś jeszcze w magazynach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michwo1 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Poszukuję w pdf książkę Wolfgang Kunze "Technologia Piwa i Słodu" jeśli ktoś by mógł użyczyć będzie miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 To znaczy mamy Ci pirackiego pdfa dołączyć jako załącznik na forum, czy jak sobie to wyobrażasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michwo1 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) Podać źródło skąd można zaciągnąć, oczywiście wolałbym kupić książkę ale niestety nie ma gdzie . Edytowane 12 Września 2013 przez michwo1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Poczytaj 1 stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Nauka robienia piwa http://egofiles.com/p03ZwXMbc2nyt4wg/Nauka robienia piwa 1811.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Poszukuję w pdf książkę Wolfgang Kunze "Technologia Piwa i Słodu" jeśli ktoś by mógł użyczyć będzie miło. Stanę na głowie i ci to załatwię za darmo. Bo nie uznaję czegoś takiego jak "piracka książka". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Stanę na głowie i ci to załatwię za darmo To ja też poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Poszukuję w pdf książkę Wolfgang Kunze "Technologia Piwa i Słodu" jeśli ktoś by mógł użyczyć będzie miło. Stanę na głowie i ci to załatwię za darmo. Bo nie uznaję czegoś takiego jak "piracka książka". A ja mam dość wycieczek na komisariaty (kosztem np. moich dni urlopowych) i nie życzę sobie dyskusji na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi