rabbek Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 (edytowane) o tych mowa ?? http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:PorterCiechanB2011.jpg Edytowane 20 Czerwca 2014 przez rabbek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenris Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Szukaj świeczników bo ja takie coś widziałem z tea lightem środku. Wysłane z Nokii 3210 za pomocą kodów SMSowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenris Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Te jest na allegro to faktycznie świecznik KO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgorek Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Czy ma ktoś szklankę Nonic firmy MerxTeam, chodzi mi jakie grube szkło ma ta firma, czy jest to szklanka czy może szklaneczka której ścianki mogą pęknąć podczas mycia. http://ultra-gastronomiczne.pl/szklanki-i-kieliszki/2764-szklanka-do-piwa-nonic-merx-team.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrickll Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Kupię w tb przy następnym zamówieniu, jak stout to tylko z nonica (no chyba że ris). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
księciu-niu Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Czy ma ktoś szklankę Nonic firmy MerxTeam, chodzi mi jakie grube szkło ma ta firma, czy jest to szklanka czy może szklaneczka której ścianki mogą pęknąć podczas mycia. http://ultra-gastronomiczne.pl/szklanki-i-kieliszki/2764-szklanka-do-piwa-nonic-merx-team.html Pozwolę sobie podbić pytanie - ktoś? coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Czy ma ktoś szklankę Nonic firmy MerxTeam, chodzi mi jakie grube szkło ma ta firma, czy jest to szklanka czy może szklaneczka której ścianki mogą pęknąć podczas mycia. http://ultra-gastronomiczne.pl/szklanki-i-kieliszki/2764-szklanka-do-piwa-nonic-merx-team.html Pozwolę sobie podbić pytanie - ktoś? coś? A takie coś: http://twojbrowar.pl/prestashop/pl/szklo-do-piwa-kufle/685-angielska-szklanka-nonic-pint-glasses.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
księciu-niu Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Dzięki za namiar. Wychodzi co prawda trochę drożej, ale zakładam, że w tym przypadku ktoś jakość szkła już testował? Czy mam rację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgorek Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Mam tą szklankę Nonic z TB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Mam tą szklankę Nonic i co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 I jak masz jakieś pytanie - np. takie jak były wyżej o grubość tej szklanki, solidność itp. to możesz prosić na PW o odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
księciu-niu Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Ale skoro temat żyje od kilku lat i ta kwestia może zainteresować więcej osób, to można się też podzielić swoimi odczuciami na forum (bo z drugiej strony, to 90% postów można by wysyłać na priv, ale chyba nie o to chodzi na forum i nie tak się tworzy internetową skarbnicę wiedzy wszelakiej). alawrak - gratuluję zakupu , ale uchyl rąbka tajemnicy i powiedz czy jesteś z niego zadowolony (głównie chodzi mi o grubość szkła i ogólną wytrzymałość) Dr2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 alawrak - gratuluję zakupu , ale uchyl rąbka tajemnicy i powiedz czy jesteś z niego zadowolony (głównie chodzi mi o grubość szkła i ogólną wytrzymałość) Też mam szklankę z TB... No żesz... Czego się tutaj spodziewać!? Szkło jak szkło... Jeszcze mi się nie rozleciała. Ogólna wytrzymałość? No masz! Opróżniłem nią już ze dwa kegi i pewnie nie jedną skrzynkę. Póki co nie pęka, nie kruszy się... Przecież to kosztuje tylko 12 zł! Jakich argumentów potrzebujesz by wydać taką kasę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
księciu-niu Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Chcę tego kupić trochę większą ilość i zrobić na nich "nadruk", stąd taka troska o jakość (i cenę). Dzięki za odpowiedź, już nie marudzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Chcę tego kupić trochę większą ilość i zrobić na nich "nadruk", stąd taka troska o jakość (i cenę). Dzięki za odpowiedź, już nie marudzę W takiej sytuacji kup jedną sztukę. Wypróbuj a potem zadecydujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgorek Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) Szklanka z TB Nonic 570ml grubość szkła na krawędzi jest około 3mm a ich waga około 350g, zdjęcia poniżej, moje sugestie to że grubość oraz jakość szkła jest bardzo dobra. Na koniec maja lub czerwca mam dostać nowe szklanki Nonic o różnej pojemności 280ml, 340ml, 570ml, 660ml Edytowane 21 Maja 2015 przez alawrak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udarr Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Alawrak, a gdzie można dostać 660ml? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udarr Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Gdyby ktoś poszukiwał szkła IPA/Stout to za 25zł można kupić szkło Luigi Bormioli (tak, te co reklamował Kopyr) w sklepach Megapunk, mają stacjonarki chyba w całym kraju. Dobrze służą od dwóch tygodni, mogę polecić. Ja osobiście nie lubię szkła z nadrukami i szukałem czystych, te są chyba najtańsze i odpowiadają mi pojemnością, te z Krosna jakoś mi nie leżą poza tym większość piw lubię wlać na raz (ichniejsza ipa glass ma 0,4l), a te "oryginalne" musiałbym kupić wysyłkowo i finalnie wychodzą blisko 2x drożej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Pewnie moda na nonic już minęła, ale ja nadal lubię to szkło. Wczoraj trafiłem na taki sklep: https://sklep.technica.pl/szklanki-do-piwa Nonic 0.65l za 4.43zł. Inne szklanki też chyba warte uwagi. Enethion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Pewnie moda na nonic już minęła, ale ja nadal lubię to szkło. Wczoraj trafiłem na taki sklep: https://sklep.technica.pl/szklanki-do-piwa Nonic 0.65l za 4.43zł. Inne szklanki też chyba warte uwagi. O Dzięki przyda się, ciężko dorwać nonicki - jedynie na rynku te pintowskie albo na zamówienie w nierealnych cenach. Dla mnie nonic to ulubiona szklanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Pewnie moda na nonic już minęła, ale ja nadal lubię to szkło. Wczoraj trafiłem na taki sklep: https://sklep.technica.pl/szklanki-do-piwa Nonic 0.65l za 4.43zł. Inne szklanki też chyba warte uwagi. O Dzięki przyda się, ciężko dorwać nonicki - jedynie na rynku te pintowskie albo na zamówienie w nierealnych cenach. Dla mnie nonic to ulubiona szklanka No właśnie ja też mam do nich sentyment. Szkło z logo browaru ciągle mi się tłucze (chyba jako jedyne zostały 2 sztuki, więc postanowiłem poszukać nonica, no i są. Zamówiłem kartonik. W sumie spoko, że jest pojemność 0.65l zostanie miejsca na pianę, a i z kega to "jedno piwko" będzie większe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 http://www.designalive.pl/kufle-dla-prawdziwych-koneserow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) W Piotrze i Pawle w poznańskiej Awenidzie (dawniej Poznań City Center) za 2.99 są proste shakery. Na oko jakieś 0,4 litra 0,3 litra. Nie umiem znaleźć czy to akcja szeroka, czy lokalna. edit: tak wyglądają kolejno na półce sklepowej i w domu Edytowane 18 Stycznia 2017 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Szejkery są w stałej ofercie tesco, duże 0.5 czy też pinta 4ro pak za 9.99zl małe 0.3 jakos 7zl bodajże za 4ro pak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi