Dr2 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) IMHO, takie szkło by było bardziej "stylowe" Edytowane 13 Września 2015 przez Dr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) pi.pi.pi Edytowane 25 Grudnia 2015 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Anteks 'weteranie' gratulacje anteks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) pi,pi,pi Edytowane 25 Grudnia 2015 przez anteks nike21 i GB... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 gratulacje! może byś się podzielił recepturą na zwycięskie piwo? jakie drożdze? słód z weyermanna? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) pi.pi.pi Edytowane 25 Grudnia 2015 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) pi,pi,pi Edytowane 25 Grudnia 2015 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Kurde, ale jestem stary Niecała 1 warka rocznie, i to z ekstraktów, a tytuł Miszcza jest. Można? Można! Gratulacje za Pomorski KPD anteks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) pi.pi.pi Edytowane 25 Grudnia 2015 przez anteks amap 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Takie puchary i tytuły to można kupić w prawie każdym sklepie Zapodaj link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Wszystkiego najlepszego z okazji imienin anteks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) pi,pi,pi Edytowane 25 Grudnia 2015 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Fajne maszyny ze stajni/marki Heidelberg są . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) pi,pi,pi Edytowane 25 Grudnia 2015 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=orUXFLy7KU0 anteks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) pi,pi,pi Edytowane 25 Grudnia 2015 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Szczerze Andrzej, to już nie mam nawet ochoty na komentowanie kolejnego obrażania się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Chodzi o mój post "ładne cacko"? Nie miałem zamiaru Cię obrazić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 (edytowane) Ty możesz być następny!!!! Edytowane 25 Grudnia 2015 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 o konusek się naraził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 (edytowane) Ty możesz być następny!!!! Anteks nie odzywałem się do tej pory na temat Twojego zachowania ale to Ty jesteś poniżej krytyki, zachowujesz się jak konfident wyrywasz wypowiedzi z kontekstu i dorabiasz sobie swoje teorie. Przytoczę jedną gdzie podczas WFDP robiłem kursy sensoryczne, na którym byłeś (jednej części), opowiadałem co nie co o konkursie we Wrocławiu, a potem tymi wypowiedziami szykanowałeś konkurs, przekręcając je całkiem, żal mi słów na takie zachowanie. Szkoda, że nie wrzuciłeś całej wypowiedzi, żeby ludzie mieli pogląd na całość wypowiedzi bo całkiem inny kontekst był i słusznie Konus wtedy Ci napisał. Jesteś biedny ptaszek, którego młode wilcy leją? Dzieckiem jesteś obronić się nie potrafisz? Musisz swoje sprawy załatwiać publicznie, żenada nic więcej! Ostatnio większość twoich postów to 0 merytorycznej wypowiedzi, same docinki i śmieszki, z których chyba tylko Ty się cieszysz. Wyciągnij teraz coś na mnie, dużo robisz screenów z czata? Przez takich ludzi jak Ty odechciewa się wchodzić na forum, może i 9 lat tu byłeś, może i pierwsze lata to były dobrze prowadzone zapiski, pomagałeś użytkownikom pisałeś rzeczowo, a teraz co kryzys wieku średniego? Ogarnij się chłopie, święta to dobry czas na refleksje. Dodam, że zgłaszam Ciebie z obszernymi wypowiedzią do Administracji, mam nadzieje, że Elroy da ci bana na pewien czas żebyś mógł się zastanowić nad tym co piszesz i robisz. Wesołych świąt życzę. P.S. Ciągle oskarżasz adminów o kasowanie postów. A sam co robisz? Edytowane 25 Grudnia 2015 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Za celowe kasowanie własnych postów zmuszony jestem zawiesić konto na 14 dni. Erikos, Undeath i Decocsis 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 (edytowane) Absolutnie się dziwię Anteksowi, mądry chłopak, mógł się dogadać przy skrzynce czy dwóch. Jak nie możesz, to bądź inteligentny, bądź ponad to, psy (nawet w Twoim mniemaniu) szczekają, a karawana, czytaj browar, idzie dalej. Ty przebacz na zaś, będzie jak grosz dany w potrzebie, co złotem wraca do Ciebie. Dzisiaj znowu ktoś zamiast sherry napisał cherry, mam się za to pochlastać, zepsuć człowiekowi Święta? Nie sądzę. Piwowarstwo ma wszak łączyć, nie dzielić; i nie ma takiej warki, która by nie zażegnała konfliktu (Jeśli jest, to zaraz wysyłam Burtońskie i konflikt zażegnany). Edytowane 25 Grudnia 2015 przez Bogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Działalność zawieszona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Unlike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi