Skocz do zawartości

Charakterystyka szczepów drożdży

Tłumaczenia danych producentów oraz opinie użytkowników na temat szczepów drożdży piwowarskich.


Podfora

  1. Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    61
    odpowiedzi

225 tematów w tym forum

    • 1 odpowiedź
    • 2,4 tys. wyświetleń
  1. Fermentis Saflager S-189

    • 1 odpowiedź
    • 7,6 tys. wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,7 tys. wyświetleń
  2. Wyeast 3942 Belgian Wheat?

    • 3 odpowiedzi
    • 3,4 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 4,5 tys. wyświetleń
  3. Wyeast 3789-PC Trappist Blend

    • 4 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,4 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
  4. Wyeast 3333 German Wheat?

    • 2 odpowiedzi
    • 3,9 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
  5. Brewferm Top

    • 0 odpowiedzi
    • 13,5 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 3 tys. wyświetleń
  6. Wyeast 3763 Roeselare Ale Blend

    • 0 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
  7. Wyeast 5335? Lactobacillus

    • 0 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
  8. Wyeast 5733 Pediococcus?

    • 0 odpowiedzi
    • 3 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 4,3 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3,8 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.