mientkijanek Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 O co chodzi z tymi awatarami Muppetów. Ukryta promocja filmu Muppety: Poza prawem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Nie. Taki forumowy flash mob. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 A co? Może nie są piękne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Powrót do dzieciństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Durne to ale się przyłączam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Zawsze byłem gorącym fanem dziadków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Jestem trendy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Może P.Dori albo Moria lub Beltigo czy też inne dziewczyny wstawią swinkę Piggi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) Moria Moria wstawiła! Edytowane 17 Marca 2014 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 No Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilis Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Teraz już nie wiem czyje posty czytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Do twarzy Wam... nie ma co Bardziej jakoś tak wszyscy pasujecie do tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 ja też załapałem bakcyla.... a co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Powrót do dzieciństwa [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Dajcie spokój z tymi avatarami z Muppetów, to już nie jest śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Buu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Dajcie spokój z tymi avatarami z Muppetów, to już nie jest śmieszne. Popieram Cię na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Czekałem na odp Elroya, teraz już mogę cegiełkę dołożyć. Otóż myślałem, że admin wstawi Papcio Chmiela lub Papcio Smerfa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Aleś cie się uparli na te Muppety..... nie lepiej porozmawiać o czymś poważnym np "wpływ faz księżyca na rozwój dorożkarstwa w północnej Anglii" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Jak dzieci k....a Jak dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 ale... ale, tatoooo....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Shooter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) Nie wiem o czym wy piszecie. Jakie Muppety? Edytowane 17 Marca 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkor Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Jak dla mnie to niepoważne, wręcz ordynarne to co tu się dzieje. Czysty przykład degrengolady i lewackiej polityki. Nie tego się spodziewałem po tutejszym kworum. Zgłaszam to do prokuratury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi